Goed product. Goede prijs. snelle bezorging

Goed product. Goede prijs. Vreselijke snelle bezorging. Wow..

Retouren mogen wat sneller

Ik zit nu al anderhalve week op een bericht te wachten dat de retouren verwerkt zijn.

Snelle levering, Goede service

Snelle levering met goede service.

Zeer ontevreden

Eerst 4 weken moeten wachten op m’n bestelling. Toen kon het niet meer geannuleerd worden en nu wacht ik alweer 2 weken op mijn restitutie.

Great service

Quality and faster service

Prima spullen snelle levering

Fijne webwinkel met een goed assortiment tegen een prima prijs!

Deze webwinkel biedt genoeg keus tegen een eerlijke prijs én wij hadden onze bestelling snel in huis. Wij vonden het ook fijn dat je de vriendelijke en meedenkende klantenservice even kan bellen voor het stellen van een vraag, in plaats van moeilijk gedoe met een contactformulier. Wij zijn zeer tevreden!

Top product

Heel mooi shirt van Argentinië bij Voetbaldirect besteld. Snelle levering, goeie kwaliteit shirt.

Nike pak besteld maat tabel gebruikt dit was goed te doen.besteld en ook de tussentijdse mail waar het pakketje zich bevinden nu en aflever tijd goed.overall zeer te vreden!

Heel goed dankjewel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Verkoopt neppe voetbalshirts voor originele prijs

Een voetbalshirt gekocht, kwam super snel binnen. Wat opviel was dat hij erg doorscheen. Daarna onderzocht wat het verschil is tussen een nep en een echt shirt. Bleek dat het een neppe was! Gelukkig kreeg ik snel mijn geld terug, maar ik vond het toch spannend.

Geweldig behalve website

Het kwam snel en was precies naar mijn verwachtingen GEWELDIG!!! Alleen eerst vertrouwde ik het niet helemaal omdat de website er nog al makkelijk en een beetje nep uit zag maar dat was daarin tegen helemaal niet zo

Slecht

3 keer heen gebeld voor een broek een T-shirt Nog steeds niks binnen had 2 weken geleden weer gebeld zijden ze je krijgt je geld terug nog steeds geen geld op me rekening en ook geen kleding

super

ik heb al verschillende keren gekocht en besteld ik kan alleen maar zeggen hele goede ervaring

Goede en snelle levering!! Mooie schoenen en goede prijs kwaliteit

Geweldig site en spontane klantenservice

voetbaldirect de beste onlineshop

Fijne site en goede service

Fijne site en goede service. Retourproces goed geregeld

Snelle levering, goeie kwaliteit

Mooie producten en snel geleverd

Binnen voetbalkleding grote keuze aan goede kwaliteit producten. Informatie erbij oké, snelle levering en prettig retoutbeleid.

Heel tevreden.

Heel tevreden van de snelle levering. Ook was er een item niet meer beschikbaar, het geld is onmiddellijk terug gestort en ik ben hiervan op de hoogte gesteld.

Top Webshop!

Super snelle levering en bij vragen een super klantenservice!

Goedkoop en goed

Ik bestelde een bal met korting en een dag later is een zeer deugdelijk product afgeleverd

Verkeerde producten

Het pakket wat ik ontving waren totaal andere producten (hockeystick en -schoenen) ipv voetbalspullen. (Keepersbroek en voetbalschoenen. De pakbon was wel juist. Gebeld met voetbaldirect, of ik even een mail kon sturen met foto. Binnen een dag zou ik antwoord krijgen. Ik heb de mail gestuurd, 2 werkdagen later nog eens. Op dag 3 ontving ik een mail met daarin de vraag of ik de producten retour wilde sturen en of ik m’n bestelling nog wilde. Geen excuus, wel jammer. Geantwoord dat ik mijn producten nog wil en de vraag hoe ik moet retourneren. Vervolgens krijg ik een mail dat m’n geld terug wordt gestort en geen uitleg over de retour. Zullen mijn producten nog komen? We zijn inmiddels ruim een week verder. Jammer, mijn ervaringen met voetbaldirect, tennisdirect en hockeydirect waren tot nu toe goed.

Blij

Kwaliteit, mooi stof.....

Goede kwaliteit en snelle levering

Steeds snelle levering en juiste maten

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk