Snelle accurate levering

Geweldig trainingsjack geleverd nadat ik eerst een te grote had besteld

Duidelijk en snelle levering.

Al meerdere malen spullen besteld. Is tot nu toe altijd probleemloos gegaan.

Voor 22:00 uur besteld, een week later in huis

Op de productpagina van mijn bestelling stond vermeld dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden zodra ik voor 22:00 uur bestelde. Dit heb ik dan ook gedaan. Na een aantal dagen het product nog niet te hebben ontvangen heb ik een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik het product kon verwachten. "Momenteel hebben wij vanwege extreme drukte en onze logistieke verhuizing een vertraging met het verwerken van onze orders waardoor het langer duurt dan u van ons gewend bent. Dit heeft ook op de website gestaan tijdens het bestellen." Ik heb dit nergens op de website zien staan. Ook werd dit niet in een orderbevestiging of ander bericht gecommuniceerd. Daarnaast lijkt mij een logistieke verhuizing tijdens het begin van een voetbalseizoen niet ideaal. Er werd echter wel tijdig gereageerd op mijn vraag en de bestelling is in goede staat geleverd.

Niet tevreden

tot op heden nog steeds niets ontvangen

Teleurstellend

Helaas heb ik een teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Anderhalve week geleden voetbalschoenen besteld en nu nog steeds niks binnen. Op de site staat dat er wat vertraging is maar dit is wel echt heel erg. Hou dan in ieder geval je klanten op de hoogte van de eventuele vertraging. Mochten de (reeds betaalde) schoenen ooit komen gaan ze gelijk weer retour.

Niks ontvangen

27-08 een trainingspak besteld. Nu 07-09 nog steeds niks ontvangen…

Groot assortiment en snelle levering

Soepel

Na de bestelling, korte tijd tot de levering. Helemaal volgens planning.

Nog steeds niet geleverd

Jullie vragen om een review terwijl mn schoenen nog niet eens binnen zijn, erg slecht.

Snelle correcte levering

tevreden

ik ben blij dat op tijd was mijn bestelling.

Top website met een groot assortiment. Snelle levering meestal de volgende dag nog in huis.

Na ander halve week niks gekregen

Ik heb ander halve week geleden voetbalschoenen besteld. Ik heb alleen een bevestiging mail gekregen en zojuist een mail over hoe blij ik met hun ben, terwijl ze nog niet zijn geleverd.

Gewoon snel en duifelijk

Ik ben zeer tevreden over de reeds aangeschafte voetbalschoenen

Retour ivm verkeerde maat

Nog geen enkele reactie op retourzending gehad na twee weken

Wat een goeie service

Ik vroeg me af waar me retour betaling bleef en heb ze een mail gestuurd en wat hebben ze snel gereageerd en uitgelegd waarom het langer duurt. Top service ben blij dat ze het verhelderen voor de klant heel helder van hun. Zeker aanrader. Druk wegens het nieuw seizoen!

Super fijn!

Snel opgestuurd vaak binnen een dag al binnen goede service en kwaliteit

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Bestelling nog steeds niet ontvangen, op laatste mail nog geen reactie gekregen

Alles ziet er goed uit. Alleen wel een dag te laat geleverd

goed product en goede pasvorm

Het shirt zit lekker. En ondanks de tropische hitte niet erg zweten

Snelle bestelling

Bestelling snel en netjes geleverd.

Voorheen prima, heden niet.

Normaal gesproken als altijd tevreden, maar recent niet na mij laatste bestelling. Die ik op heden nog niet heb ontvangen. Weet niet of de fout bij jullie ligt of PostNL. Maar zou graag bestelling ontvangen, waar al voor betaald hebt.

Verkeerde product ontvangen

Ik bestelde een AS Roma shirt, helaas toen ik mijn pakketje opende zat er een shirt van PSG in. Ook mooi, maar niet wat ik wilde. Vervolgende de klantenservice gebeld (gaven aan dat het druk is en daarom dit soort fouten veel voorkomen) en die hebben het geld dat retour moest in proces gezet. Vooralsnog wacht ik op het geld.

Snelle levering en product voldoet altijd aan de verwachting. Retourneren gaat ook eenvoudig en word snel afgehandeld . Top service!

In het begin van het voetbalseizoen altijd welkom !

Altijd een leuk verjaardagscadeautje !

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk