vlotte levering en afhandeling

correcte afhandeling van de bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooi tenue voor die prijs

Alles naar wens en mooi op tijd geleverd

Geleverd zoals beloofd.

Een paar voetbalschoenen besteld. Geleverd zoals toegezegd. Geen kapsones. Gewoon gedaan zoals het hoort.

Snelle service en goede inruil opvolging!

Even zoeken naar de juiste maat, maar dat kan door adequate service.

Bestelling nog steeds niet geleverd

Op donderdag 25 augustus om 12:15 een bestelling geplaatst, ruim voor 22:00 en bij het afrekenen stond het gekozen bezorging moment op vrijdag 26 augustus tussen 08:30 en 11:30. Ik kreeg na de bestelbevestiging waarin stond dat ze direct aan de slag gaan maar geen verzendbevestiging. En tot op heden heb ik deze nog steeds niet ontvangen. Vandaag contact gezocht met de klantenservice die me vertelde dat het chaos is in het magazijn. Ze kon me niet vertellen wanneer mijn bestelling wordt verzonden. Misschien morgen of overmorgen, maar dat weet ze niet zeker. De eerste en de laatste keer dat ik bij deze webshop iets heb besteld. Ik had mijn bestelling liever geannuleerd, maar dat kan dan ook weer niet.

Voetbal besteld, verkeerde geleverd maar binnen 2 dagen de juiste bal ontvangen. Mooie goede kwaliteit derbystar.

Mooie kwaliteit en snelle levering.Helemaal blij!!

Supersnelle correcte levering. Top!

Zie hierbobven

Prijs niks mis mee, service SLECHT.

Bestelling geplaatst op woensdag 24 augustus om 20:13 uur, dus ruim voor 22:00 uur. Op de site staat (duidelijk) voor 22:00 uur besteld de volgende in huis, dacht het niet. De mail die ik kreeg stond, we gaan direct aan de slag om de bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Donderdag 25 augustus gebeld hoe/wat, hoorde van het was druk met bestellen, problemen in/met het magazijn, werd direct gezegd dat het voor het weekend niet zou lukken en pas de week daarna ('s maandags) op z,n vroegst. Op z,n zachts gezegd heb ik er flink de pest over in dat het zo lang duurt voor twee shirtjes.

Goede service!

Een goede service!

Goed en snel

Bestellen is makkelijk en snel en hebt het ook snel in huis top dit

Mijn ervaring is dat het goeie kwaliteit is en snel binnen hebt

Mijn ervaring is dat het goeie kwaliteit is en dat het snel binnen is. Ik bestel altijd hier. Ook veel keuze qua voetbal kleding

Uitstekende service

Eerste keer besteld en zeer tevreden. Mooie kwaliteit .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle en goede levering. Zeer goede kwaliteit ook

Goede ervaring

Helemaal goed gegaan, en de schoenen zijn perfect

supersnelle service

S avonds besteld volgende dag in huis. Makkelijke website

Top!!!!!

Goede service... Bal snel ontvangen!!!! En ik ben er blij mee ...nu tijd om mooi potje te voetballen ....dank jullie wel

Hele goede ervaring

Producten van een hoge kwaliteit en de levering ging ook volgens afspraak.

Past perfect, en een zeer goede kwaliteit

Past perfect, en een snelle levering!

Snelle levering, duidelijke communicatie, leuke terugstuur voorwaarden, goede prijzen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top! Dag nadien geleverd.

Veel keuze en snel geleverd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Dit is 1 van de weinige online sportshops waar ik mijn kleding op bestel. Ten eerste wordt er snel geleverd, ten tweede is het de kleding van topkwaliteit en nog voor een goede prijs ook.

Prima levering

Goede prijs, snelle levering

Ik heb een Nike training kit besteld en ontving dit binnen een dag!

Vlotte correcte site alsook vlotte en correcte levering. Top !

Direct gevonden wat ik zocht, gemakkelijk besteld en snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk