Snelle levering, goede service

Ik heb 2 tenues besteld die te klein waren. Gelijk geretourneerd en nieuwe besteld. De volgende dag gelijk de nieuwe bestelling ontvangen en 3 dagen later alweer m’n retourbetaling ontvangen! Super snel en goed allemaal! Ik denk dat het aan de naam licht: voetbalDIRECT! Directe levering, directe service!

Ik heb meerdere keren iets besteld en negens problemen van gehad. Alles is optijd en mooi ingepakt geleverd

Service is uitstekend

Bestelling is gelijk de volgende dag geleverd. Omruilen van goederen ging ook moeiteloos.

Betrouwbaar, snel en eerlijk

Ik heb nu al een aantal keer verschillende producten aangeschaft via VoetbalDirect. De afhandeling is altijd boven verwachting goed. Iets wat schaars is tegenwoordig. De meesten geven aan te leveren wat hun website aangeeft, maar komen dit nooit na. VoetbalDirect wel!

Fijne webshop.

Mooi shirt gekocht van Chelsea, prima kwaliteit (Nike) Verrassend goedkoop, wou er nog twee bestellen, maar ze waren al uitverkocht. Hou deze webshop regelmatig in de gaten voor leuke en vooral voordelige aanbiedingen. Ga zo door!.

Betrouwbaar en vertrouwd

Ik heb al meerdere artikelen bij voetbaldirect besteld: voetbalschoenen, kledingsets, accessoires. De bestellingen worden altijd goed verpakt en binnen verwachte tijd geleverd. De communicatie daarin is goed. Kleding zonder passen is soms spannend, maar alles tot nu toe zit geweldig. Vergeleken met andere gekochte kledingstukken bij winkels heeft voetbaldirect kleding met frisse en stoere uitstraling. Kwaliteit en prijs hebben een goede verhouding. Meerdere keren worden kortingen gepubliceerd en gecommuniceerd. Met drie sportende gezinsleden geeft dat weer voordeel. Kortom, voetbaldirect betrouwbaar en vertrouwd

Hele goede service en prachtige tenues als resultaat!

Voor ons voetbalteam tenues aanschaft en laten bedrukken bij VoetbalDirect. Ik had een aantal vragen en specifieke verzoeken en die zijn allemaal heel goed opgepakt. Prima communicatie ook. We zijn erg blij met het resultaat. Bedankt voor de service!

goed overzichtelijke website en handige zoekfuncties

goed overzichtelijke website

Subliem

Super prijs, kwaliteit verhouding. Met korting voor ons ook goed betaalbaar. Perfect ingepakt en snel bezorgt. Een echte aanrader dus en hier bestel ik zeker weer voor mijn zoontje. Hartelijk bedankt.

Top bedrijf!

Wat een fijn bedrijf om sport artikelen te kopen. Komen keurig afspraken na. Wegens verhuizing was ruilen niet mogelijk maar kreeg keurig een code voor gratis verzending. Na het opsturen binnen 3 dagen het geld terug!

Super kleding en supersnel geleverd

Super fijn voetbalpakje voor mijn zoontje gekocht. Zit super bij hem en het werd heel snel geleverd!

Veel keus. Compleet assortiment. Mooie spullen. Alles heel erg gunstig qua prijs t.o.v. de concurrentie. Ik kende voetbaldirect.nl nog niet maar ben blij verrast. Deze site ga ik onthouden.

Ik kan op een goedkope manier mijn zoontje tevreden stellen

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb. We hebben het financieel niet altijd gemakkelijk, maar door jullie kortingen kan ik mijn zoontje toch kopen wat hij graag wilt. De service is ook top. Het geld wordt teruggestort zoals vermeld als ik het terugzend. Ik raad iedereen die sportkleding draagt, deze site aan.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een hele snelle levertijd en goeie kwaliteit van alles

Leuk en werkt heel goed

Ik heb een fluit bestel want soms voetballen we met vrienden in de avond partijtje en dan is het leuk dat je een fluitje hebt en dan bespaar je je stem ook direct ;)

Super snel geregeld

De bestelde turf voetbalschoenen sense 3 waren toch niet naar mijn zin (moeilijk aan te krijgen vanwege de sok ) nadat ik ze terug gestuurd heb ,snelle reactie en terug betaling . Ga nu toch de kaiser 5 turf bestellen Persoonlijk vind ik deze fijner als trainer

Professioneel

Bestelling geplaatst kortingsacties vergeten in te voeren. 1 telefoontje en het verschil is netjes terug gestort.

Keepershandschoenen bleken veel te klein te vallen. Direct gebeld en ze dachten zo mee dat we alsnog de volgende dag de juiste in huis hadden voor de training.

good shit g

kwan snel jwtch gwn gooie kleding ook nog good kwaliteit

snel geleverd en zoals op foto!

Fijne website! kan er makkelijk wat vinden wat ik zoek. ook netjes in contact wanneer het pakje de volgende dag word geleverd. Zullen er snel weer wat bestellen.

Top ervaring.

Snelle levering (1 dag). Mooie Nike shirts tegen een redelijke prijs. In veel verschillende kleuren beschikbaar. Hier spreekt een zeer tevreden man!

Alles snel geregeld

Ik heb een bestelling van meerdere items gedaan en deze kwamen al heel snel binnen. Omdat één item mij niet paste heb ik deze geretourneerd. Het geld was zo weer teruggestort!

Snelle en goede service!!!

Snelle en goede service!!! Goed product voor een goede prijs!!

Goede ervaring

Altijd goed en snel

Goed assortiment altijd heel snel in het leveren

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk