Voor kleinzoon Nike trainingspak besteld. Prima service en kwaliteit. Snelle levering en direct de zomerversie besteld. Hij is er helemaal gek mee. Ging er gelijk in trainen. De prijs was ook nog goedkoper als ergens anders. Perfecte shop.

Ruime keuze, goed verpakt en een snelle levering

Bestelling gelijk verwerkt en verstuurd Volgende dag volgens afspraak netjes afgeleverd

GOEDE SNELLE SERVICE OP ALLE VLAKKEN

We zijn positief/enthousiast, jammer dat sommige maten wel snel uitverkocht zijn. Maar door de ruime keuze is vaak wel een andere oplossing te vinden.

Top trainings pakken

Goeie quality, Goed matriaal, zit heel lekker, gaat niet snel kapot, en snel gelevert, zekers een aanrader!!

Teleurgesteld

Had twee short Adidas met rits besteld stond zo in beschrijving en er zijn geen rits aanwezig!!!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

In een woord goed, bestellen ,service,en klantvriendelijkheid.

Goed, doen wat ze zeggen!

Zeer prettig.

Snelle levering, goed verpakt!

servicegraad is hoog.

recentelijk een bestelling geplaatst, doordat ik een iets verkeerds had aangeklikt, kreeg ik het verkeerde trainingspak. Na een telefoontje, dat werd praktisch direct opgepakt en het meedenken van de medewerker van voetbaldirect, had ik de volgende dag het juiste trainingspak in huis. Zeer vertrouwd en een positief gevoel. Hier zal ik blijven.

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd Emails worden snel beantwoord Ook de omruilen van het artikel werd snel geleverd

Een zeer tevreden klant

Ik heb een trainingspak besteld dat verzorgd terecht is gekomen. Ik ben blij met mijn aankoop en zal zeker nog een bestelling plaatsen als ik de actie win!

Ik had iets besteld bij de winkel en was ook op de verwachte levertijd snel bezorgd.

Correcte afhandeling

Product tijdig en in goede staat geleverd, zoals werd toegezegd op de website.

Goede site, snelle levering, heel fijn

Het is echt fijn winkelen, ik heb een goede aankoop gedaan

Goede site, snelle levering, heel fijn

Het is echt fijn winkelen, ik heb een goede aankoop gedaan

Alles klopt snelle service zeer vriendelijke mensen bij de klantenservice. Zelfs mijn zoon van 16 is zeer tevreden. Gewoon top.

Mooie schoenen

Prima schoenen. Wel een blaar en ze zijn erg warm. Verder erg mooi.

Altijd super service!

Top! Makkelijk en overzichtelijk met bestellen. Updates mtb je bestelling zijn meer dan prima en de levering is altijd netjes en.snel geregeld!

een goede site

deze site is erg vertrouwbaar en heeft aardige medewerkers er word goed met je ge cominuceerd en ze sturen een mailtje als je schoenen worden verzonden of aan gekomen zijn bij post nl ik vind het een leuke site en ik ga hier zeker vaker shoppen groeten Sjirk van der wal

Snelle service.

Keepers handschoenen werden snel geleverd. Goede communicatie!

Snelle levering van goede producten

Snelle levering van goede producten

Heel blij met mijn spullen, kon het ook goed volgen in welk stadium mijn bestelling was, waardoor ik constant op de hoogte was van mijn order. Super bedrijf!

Niet goed

Xl niet zo xl als ik verwacht, broek veels te kort voor die maat helaas

Kordaat

Makkelijk besteld. Snel op afspraak geleverd

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk