Goede kwaliteit

Alleen de levering werd met 1 dag verplaatst !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top kwaliteit en op tijd geleverd!

Cadeautje gekocht voor mijn zoontje. Deze is op tijd geleverd en netjes ingepakt.

Geweldige site Goedkoper dan andere sites Meer acties en meer kortingen op zijn tijd. Klantenservice uitstekend meedenkend en oplossend indien nodig Ik bestel al mijn sport spullen hier Ik raad het iedereen aan

Snel

Snelle levering, product voldoet aan de verwachting.

Super goede service.

Super.snel in huis.

Het was voor mijn kleinzoon en die is er super blij mee.

Onlangs een Inter Milan hooded-trainingspak besteld. Zit als gegoten, kwaliteit is top en dat ook nog eens tegen een superprijs! Bovendien snel bezorgd!

Een goed product met een snelle levering!

Het bestellen ging vlot en binnen de afgesproken tijd waren de kleren binnen. Helemaal top!

Alles is op tijd goed aangekomen en de bestelling was juist!

Zeer goed nog geen problemen gehad!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service.

Ben zeer te spreken over het aanbod, prijs/kwaliteit verhouding en de snelle levering.

Great! Always on time and high quality products

Really good experience. Good products, quick delivery and easy return policy.

Goed en snel geleverd.

Snelle service en goeie kwaliteit Jack.

Geweldige Liverpool jas voor een geweldige prijs!

Superblij met deze prachtige Nike jas van Liverpool voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Super service

Snelle en makkelijke afhandeling via site. Suoer snel geleverd. Foto komt overeen met product. Prima kwaliteit. Kortom super tevreden

Super goed

Besteld volgende dag in huis. Perfect

Goede en betrouwbare site!

Na het bestellen van een shirt kwam deze snel binnen. Goede duidelijke service en snelle levering. Daar hou ik van. Mijn broertje is super blij met zijn cadeau!

Redlijk tevreden klant

Twee ballen besteld waarvan één met lichte foutjes , heb contact opgenomen en kreeg direct reactie, hopelijk komt er een positief vervolg, in het verleden verliep alles top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ruim aanbod en het is snel in huis

Kon voetbaltenues van allerlei merken makkelijk vinden en met elkaar vergelijken. Het was de volgende dag al in huis. Kon het meteen aan!

Snel levering

Zeer correct

Super en snelle service

Een bestelling gedaan voor mijn zoontjes verjaardag. Prima geregeld via de website, overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering dus helemaal top!

Heel blij

Een keer besteld maar ging perfect. Snel service.

Een snelle levering

Zijn snel met de bezorgingen hebben de meeste maten en een goede recensie

Goede merken en snelle levering

Ruime keus in de verschillende merken. Verzending ging ook snel. Blij met mijn artikelen.

Super snelle levering!

Snelle levering en top kwaliteit! Erg tevreden

Snel geleverd, ook het omruilen verliep soepel. Zaterdag gespeeld met zijn keeper handschoenen en dik gewonnen.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk