Goede prijs, levertijd en service

Goede prijs, levertijd en service

Snelle levering en netjes verpakt

Mooie goeie zaak

Vrouw had ern cambuurshirt gekocht,zonder te psssen.Bleek achteraf te klein.Gebeld en omruilen geen probleem !!Top personeel,goeie toko!!

Snelle levering, mooie producten

Mooie producten, goede acties, snelle verzending.

De ervaring was goed

Ik kocht de schoenen en toen kwamen ze de volgende dag binnen en toen had ik ze weer terug gestuurd, omdat ze iets te klein waren. En toen kreeg ik ze precies een week later weer terug maar had wel iets sneller gemogen. Nu passen ze wel goed.

TOP!

Het totaalplaatje klopt als een bus. Goede en mooie spullen voor een lekkere prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer? in een woord, TOP!

top service!

Snelle levering en retour sturen ook zonder gedoe, super makkelijk!

Top bv

Top kwaliteit en snel levering

perfect

Top kwaliteit en snel geleverd + goed gecommuniceerd over de leverdatum helemaal top

Goede en snelle levering

Super ervaring

Top producten met topservice

Natuurlijk zijn het topmerken die ze aanbieden. Bij VoetbalDirect voegen ze daar de correcte top-service aan toe die je ook verdient wanneer je een premium merk aankoopt.

Zeer te vreden

Webshop mooi overzichtelijk heb me bestelling geplaatst service was goed bezorging was snel mij heb je als klant erbij

Artikel niet geleverd - wel betaald!

2 weken geleden hebben we een bestelling gedaan: 1 paar schoenen, 1 shirt en 2 shorts. Er werd geleverd: 2 shirts en 2 shorts. Ik heb gebeld en er werd mij beloofd dat als ik het teveel gekregen shirt zou terugsturen ik de schoenen zsm geleverd zou krijgen.. Dat shirt heb ik meteen teruggestuurd en zoals afgesproken heb ik een foto van het verzendbewijs gemaild. Het is nu bijna 2 weken later.. ik heb niks gekregen. Er wordt niet gecommuniceerd. Ik baal ernorm!!! Ik heb betaald voor de schoenen en niks ontvangen. Hoe gaan jullie dit zsm oplossen?

Gewoon goed

Prima service, omruilen duurde wel wat lang

Goede service snel verzonden en goede maat aanduiding

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Mijn zoon is altijd super tevreden met de artikelen. Tevens snelle service!

Gewoon een goede webshop met scherpe prijzen en een top service

Top service..had maat te klein besteld, maar had binnen een aantal dagen al een grotere maat in huis. Daarnaast alles super verpakt. Prima overzichtelijke webshop met scherpe prijzen. Raad deze shop dan ook zeker aan.

Snelle en correcte levering

Goede communicatie en snelle levering. Een aanrader.

Super ervaring

Zeer tevreden en super om met jullie te werken qua bestellingen etc.

Heel snel geleverd

De prijzen zijn het zelfde als bij Geomix Oostenrijk.

Fijne samenwerking en alles op tijd geleverd .

Gemakkelijk en een goed overzicht van de website . Snelle afhandeling van de bestelling . Fijn team om samen te werken .

Tevrden

De artikelen zijn wat ik er van verwacht had en een super fijne levering ik ben zeer tevreden

Snelle levering en vlotte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie producten, goede prijs en snelle levering.

Gewoon top

Ik heb een trainingspak besteld het is goede kwaliteit en ze hebben goede bezorgingen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk