Ruim assortiment, vlotte afhandeling en snelle levering

Ruime keuze voetbalschoenen, correcte prijzen, gebruiksvriendelijke website, vlotte afhandeling en snelle levering. VoetbalDirect is een aanrader in velerlei opzichten. Ik zou er direct opnieuw bestellen.

Top, snelle levering/klantvriedenlijk!

Hele fijne webstore, heel goed op de hoogte gehouden en snelle levering. Pakket kwam in goede staat aan en het product was precies zoals het beschreven was! Kort samengevat gewoon top!

Goed kwaliteit! Snelle levering

Goede kwaliteit! Snelle levering

De voetbalkousen sluiten goed om de hak en de voet.en zitten verder ook fijn

Mooi trainingspak besteld, super snel bezorgd.

In het weekend een mooi trainingspak besteld, maandag ochtend al bezorgd, goed verpakt.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit voetbal kleding aan goede prijs Snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijk voetbal gerelateerde spullen kopen

werkt als hoe een site moet werken, dus makkelijk en goed qua levering. Geen verbeteringen! Enige opmerking is dat er wel wat meer spullen voor scheidsrechters verkocht zouden mogen worden maar dat is waarschijnlijk zo niche....

Aangenaam!

Ik heb bij voetbaldirect een sportbroek gekocht. En hij kwam in goede staat aan in een korte periode. Niks op aan te merken!

Mega snelle verzending en goede kwaliteit

De site is snel met het verzenden van een product. Vaak aanbiedingen en doet zelf al een retour sticker in het pakket als je iets terug wil sturen. Ideaal! ;)

Geweldig!

Snelle levering en goede kwaliteit producten. Ook retouren verwerken gaat snel en goed!

Snelle levering netje verpak

Ja super service

Je hebt je bestelling zo snel in huis echt top

Superservice!

We hadden 2 gepersonaliseerde rugzakken besteld en na 2 dagen hadden we ze al in huis . Supersnel!

Helemaal top

Mooie kleding, snelle levering en goede service

Top!! Niks op aan te merken

Fijne werking via de site, Snelle levering en leuk producten! Zeker een aanrader om te gaan bestellen.

Mijn bestelling was heel snel geregeld, en mijn pakket was er heel snel, goed verpakt ook wat natuurlijk belangrijk is als je ergens iets besteld

Super goede service !

Mijn 2e aankoop gedaan bij VoetbalDirect en ik ben super blij met de snelheid van de levering. Ik heb een mooi trainingspak besteld en ik ben er erg blij mee. VoetbalDirect is zeker een aanrader.

Mijn bestelling was er precies op de aangegeven datum en tijdvak. Bestelling was goed verpakt en de producten waren top!

Fijne voetbalkleding! Goede kwaliteit/prijs

Goede merken voor een kleine prijs en snelle verzending. Gaat lang mee en zit lekker!

Perfecte service

Snelle levering van producten en snelle behandeling van producten die geretourneerd worden.

top kwaliteit

top kwaliteit het is misschien duur maar het is zeer goeie kwaliteit en een top website waar alles duidelijk is

In één woord..... Top!

Snelle levering, snelle en gemakkelijk omruilen. Mooie kwaliteit spullen! Super tevreden!

Snelle service !

Deze week voetbalschoenen besteld die supersnel geleverd werden : de volgende dag al! De verkeerde maat besteld en gelijk de volgende dag maatje groter ontvangen en geld retour. Geen wachttijd. Goeie prijs / kwaliteit verhouding Track & tracé klopte precies en geen hele dag thuis hoeven wachten Topservice !

Sper snel en perfecte service

Besteld en de volgende dag al in huis de maat was niet goed één telefoontje was genoeg foute maat gratis teruggestuurd de volgende dag gelijk al een verzendbericht dat de goede maat onderweg was. Super blij en heel snel een mooi passend trainingspak!

Snel en gemakkelijk bestellen en omruilen

Pakket binnen 1 dag. Omruilen binnen 2 dagen top!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk