Snelle levering, goed assortiment

De webshop zoekt makkelijk, het assortiment is zeer uitgebreid en het wordt snel geleverd voor een goede prijs.

veel aanbod en snelle levering

Voldoende keus op de website en altijd snel in huis

Bijzonder goeie klantenservice!

Het is niet vaak dat ik een aanbeveling schrijf, maar ik maak graag een uitzondering voor VoetbalDirect. Ik heb hier onlangs een Ajax tenue besteld als cadeau. Helaas pastte deze niet. Deze zonder problemen om kunnen wisselen voor een shirt. Klantenservice is heel vriendelijk en reageert bijzonder snel!

In één woord super!

Goede en snelle service!

Perfect in orde!

Zelfs aan de telefoon heel behulpzaam.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ruim assortiment, scherpe prijzen,super snelle service.,

Bij een vraag krijg je snel antwoord. Snelle levering en bij een klacht wordt er een gepaste oplossing gezocht. Helemaal tevreden! Wij komen terug!

zoals altijd Super!

Beste prijs , duidelijk en snel binnen!

Vriendelijke personeel en zeer behulpzaam

Geen problemen met levering

Alles vlot verlopen. Blij met de extra kortingcode die je op desite kon vinden. Uiterst tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service met snelle levering!

Topproducten van kwaliteit en zeer ruime keuze.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vanaf het moment van bestellen tot aflevering producten goede communicatie en duidelijkheid.

Uiterst tevreden

Ik ben fan van de mooie producten die ik bestel en het dan ook geleverd wordt op een korte termijn. Heb inmiddels sinds de kerst aardig wat mensen blij gemaakt met de prachtige pakken.

Geweldig!

Mooi Arsenal trainingspak besteld. Het kwam de volgende dag na bestellen gelijk binnen en ik voelde me helemaal happy :).

Snelle en correcte levering

Ik heb 12 stuks Uhlsport Pro Synergy (Fifa Pro) ballen besteld voor het geven van mijn keepertrainingen en deze zijn netjes de volgende dag geleverd.

Snelle levering, fijne klantenservice

Snelle levering, fijne klantenservice

Super vlotte service, ook het terugsturen van fout bestelde items verloopt vlot

goede service en dienst

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super service er was een product verkeerd gelabeld dit is snel verwerkt en alsnog opgestuurd. Prima werk! Snelle levering en goede kwaliteit van kleding!

Super service

Website en product omschrijving was duidelijk. Snelle levering en volgende dag al in huis.

Uitstekende website met ruim aanbod en snelle levering

Al een paar keer hier sportspullen besteld, o.a. voetbalschoenen (snelle retour mogelijk om verschillende maten te passen) en sportkleding. Groot aanbod om uit te kiezen, icm een uitstekende en overzichtelijke levering. Een keer was wat fout gegaan met een paar voetbalschoenen wat ik had besteld, maar erg netjes geholpen door de klantenservice die met een passende oplossing kwamen. Kortom, uitstekende site en ik bestel voortaan hier al mijn sportspullen!

not received receipt of returned order

Hallo VoetbalDirect, Hierbij wil ik je laten weten dat ik de bestelling (3SEBSE8142426) heb ontvangen en na een week na ontvangst heb teruggestuurd naar dit adres: Gameshop Twente, Van Loenshof 2, 7511 HG Enschede. Ik heb echter geen ontvangstbewijs of betaling van u ontvangen. Graag hulp. Dank u [email protected]

Top site.

Bestellen, retouren of ruilen. Alles zo gepiept. Top klantenservice!

Zeer goede service en snelle levering!

Top service, top levering en top producten!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik heb meerdere keren besteld, prijs is goed , kwaliteit is goed levering altijd op tijd.

weinig keuze

Service was prima. Jammer dat er weinig keuze is wat betreft kinder sportkleding en schoenen.

Mooie voetbalschoenen

Goede en snelle service