Mooie voetbalschoenen

Goede en snelle service

Service

Top website, snelle levering, mooie spullen en goede service

Zoals altijd: uitstekend

Al enkele keren besteld bij jullie. En nog nooit iets retour hoeven sturen. Perfecte product omschrijving zodat je eigenlijk niet te groot of te klein kunt bestellen. Mega snelle levering. Ik ben gewoon super tevreden over jullie

Snelle reacties terug

Erg klantvriendelijk en snelle levering

Snel en correct

Correcte prijzen voor veel kwaliteit! Daarbovenop een snelle levering. Wat kan je nog meer willen als klant?!

Perfecte side

Goede Website !!! Snel geleverd helaas retour moeten sturen omdat de voetbalschoenen te klein waren . Maar ook dit is perfect opgelost een telefoontje naar het bedrijf de nieuwe voetbalschoenen worden gereserveerd Einde week had ik de nieuwe maat alweer in bezit met wel de juiste maat.

Perfect service

Bedankt voor de snelle en steeds volgens de juist afspraken bij levering. Vriendelijk groeten Kurt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het is een goede website die van goede kwaliteit dingen verkoopt

Ik bestel hier al best wel vaak Dingen voor de voetbal en ben enorm blij met hoe snel de verzending en kwaliteit van het product is.

Zit super fijn!

Heerlijk! Fijne stof en lengte van de trainingsbroeken is perfect!

Prima ervaring

Eerste aankoop via deze webshop. Kan niet anders zeggen dan naar volle tevredenheid. Helder site, snelle levering. Bij ons moest er toch nog iets geruild worden qua maat en dat ging ook super makkelijk en was snel geregeld.

Hele snelle verzending en bij retouren het geld ook snel weer terug

Goed en snel geregeld

Mijn voetbalschoenen waren binnen een dag geleverd. Zoals ook aangegeven stond op de site! Dik tevreden

Goede producten die snel geleverd worden!

Groot assortiment met verschillende merken. Vaak leuke kortingen en snelle levering :)

Heel tevreden

Goede prijs, hoge kwaliteit, snelle bezorging. ;)

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering!!! Uiteraard aanradden

Voetbalschoenen voor mijn zoon besteld en de volgende dag geleverd, snelle levering, super

Overzichtelijke site, snelle levering & een super enthousiaste zoon.

Een heel overzichtelijke website die gemakkelijk te gebruiken is, dit gevolgd door een heel snelle thuislevering, is geresulteerd in een super enthousiaste zoon die heel snel z'n nieuwe voetbalschoenen heeft kunnen uitproberen op het veld ;-)

Topservice

Jullie hebben een Snelle bezorging.

Het was een fijne ervaring want me pakketje was er binnen 1 dag en dat is heel snel en ook fijne klantenservice.

Snelle levertijd en een goede website

Heb al meerdere keren kleding besteld en altijd goede kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering. Een webshop die doet wat 'ie belooft.

zeer klantvriendelijk webshop, makkelijk bestelen en zonder gedoe retourneren bij ontevredenheden.

Heel goede ervaring, ik bestel gewoon hier

De beste cadeau ooit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heb het product terug moeten sturen maar kreeg het lekker snel terug

Snelle verzending

Het pakket werd op tijd geleverd en was netjes verpakt.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk