Snelle levering en goede communicatie, top service

Ik heb voor het eerst iets besteld op voetbaldirect en ben zeer tevreden van de service. Betrouwbaar en snelle levering, top!

Alles is super goed

Kwaliteit 10/10 Wat een goeie kwaliteit hebben jullie! Spullen, Goedkoop! en super mooi

Perfecte service

Perfecte service, snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Op een donderdagavond laat besteld en het pakketje was er op de zaterdagochtend al. Goede kwaliteit en goede prijs. Ik ga in de toekomst hier elke keer bestellen.

Goede bezorging

De volgende dag bezorgd als je optijd besteld

Snelle levering, duidelijke site en ruim aanbod.

Alle bestellingen tot nu toe op tijd in goede orde ontvangen. Overzichtelijke site en duidelijke communicatie, top!

Goede makkelijke service

Correcte beschrijving en een makkelijke retour

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kleding voor prima prijs en goeie service

Trainingspak van Man United besteld voor mn zoon. Netjes op tijd geleverd. Bleek een maat te klein. Gelijk terugestuurd en niuwe besteld. Ook deze was weer prima op tijd en ook t geld van de vorige bestelling is inmiddels ontvangen.

Prima, snel en correct geholpen

Altijd snelle en correcte levering, retour van artikelen is ook geen probleem en wordt snel verwerkt.

Snel!

Snelle levering, geen foute product. Alles prima!

Super goed bedrijf

Paar keer wat bestelt en tot nog toe alleen maar goede ervaringen mee gemaakt. Top en ga zo door.

Één woord: super!

Heel handige site om te bestellen, heel snelle levering, vlotte afhandeling van retours, ... heel tevreden!

Verstand van zaken

Top service rijk aan kennis goed geholpen

Zeer prettige ervaring mee

Duidelijke site, snelle levering, goede bal!

Snelle service en alles is eigenlijk prima

Snelle service en heel goeie kwaliteit spullen en goede prijzen.

Snelle levering. Bedankt

Snel. Goed. Makkelijk

Een goede samenwerking tussen de het besrijf en de post. En ook super beleefd en respectvol naar de klant toe. Gewoon een woord geweldig

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, goede klantenservice en goede kwaliteit.

Diverse bestellingen geplaatst en nog geen enkele keer ben ik teleurgesteld.

Snelle levering en uitstekende service

Al meerdere keren iets besteld en altijd snel geleverd, ook bij een retour, geen enkel probleem. Gewoon service zoals het hoort te zijn.

goede en snelle service

goed telefonisch bereikbaar en service complimenten ondanks de drukke tijd!

Winkels dicht en toch nog kerstcadeautjes scoren? Dat kan bij VoetbalDirect! Dankzij hen hadden wij toch nog voor onze zoon cadeautjes voor onder de boom. Super snel en netjes afgeleverd! Een aanrader dus.....

topkwaliteit en perfecte levering

enorme keuze, gemakkelijk on-line te bestellen en levering gebeurt zoals gemeld, in één woord TOP

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk