Snelle levering en perfect verpakt

Voor 22u besteld, volgende dag in huis. Klopt helemaal. Alles goed verpakt.

Zeer snelle levering

Top! In een woord: snelle levering en m’n pakketje keurig verpakt

Precies wat ik nodig had

Supersnelle levering , perfect we gaan zeker weer van jullie diensten gebruik maken gr Wil

Zeer snelle levering

2 trainingspakken besteld, voor sinterklaas, super snel geleverd en top kwaliteit, helemaal goed

Top service!

Snel en héél gemakkelijk! Top service!

Prima geregeld

De bestelling was snel geleverd.

Snelle levering en goede service.

Wat. Ik opviel is dat ik zelfs geen verzendkosten betaalde bij het kopen van een cadeaubon. Zelfs niet bij 1 van € 10. Mijn complimenten.

Mooi product en super snel binnen!

mooi shirt, snelle bezorging, retour is goed en snel behandeld.

Ik heb een mooi voetbalshirt bestelt voor mijn zoontje. Harstikke snel geleverd en goede kwaliteit. Hij is er heel blij mee. Ik had meerdere maten besteld, omdat ik niet goed wist welke hem zou passen. Eén gehouden, de anderen retour. Ook de retourzending is snel geregeld en het geld stond snel weer op mijn rekening. Al met al dus heel tevreden!

Goed verpakt

Bestelling en Levering is heel vlot gegaan. Heb alleen rode zal zag gedaan en cadoverpakking rond gedaan. Mijn schoonzoon krijt zijn cado pas de 24ste. Ben benieuwd.

Goede snelle service!

Duidelijk, snel en klantvriendelijk. Goede prijzen en jullie retourbeleid is ook prima!

Mooie materialen

Voetbaldirect levert mooie en goede producten/materialen tegen een scherpe prijs

Zeer tevreden.

Goede prijzen, snelle verzending. Aanrader voor iedereen.

helemaal top!

prima assortiment; makkelijk bestellen en snelle levering!

Goede, snelle service

Goede en snelle service! Leuke aanbiedingen.

Voordelig en snel verzonden

Mijn dochter wilde de trainingskleding van de KNVB kopen. VoetbalDirect was de enige webshop waar we alle items vonden en ook nog tegen een voordelige prijs! De pakketjes waren snel in huis, dus onze Oranjefan kan vanaf nu trainen in haar favoriete outfit.

super snel

super snelle levering, s avonds besteld, volgende dag in huis. retour zenden werkt ook goed, zit al een retourlabel bij, geld binnen 1 week terug gestort.

Erg goed.

Ondanks de Sinterklaasdrukte perfect geleverd en keurig op tijd.

Duidelijk en zeer klantvriendelijk

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ooit een precies en snel service

Goede prijs, makkelijk website en snel levering.

Top service. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Super snelle levering

Het shirt werd de volgende dag gelijk al geleverd, toen deze te klein bleek heb ik gelijk de klantenservice gebeld. Het te kleine shirt geretourneerd en de volgende dag had ik een maat groter al in de bus. Mijn zoon was super blij dat hij alsnog snel z'n nieuwe shirt aan kon doen. Bedankt!

snelle levering en goeie kwaliteit

de levering van mijn bestelling is goed en snel. en de spullen die ik had gekocht waren van goeie kwaliteit ik raad deze winkel aan.

Snelle leveringen en gunstige prijzen

Een fijne webshop met gunstige prijzen en fijne filters op de website. Aanbod is zeer groot.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk