Bestelling geplaatst volgende dag al in huis. Helaas broek te groot en heb gebeld naar het nr wat erbij stond waar naartoe te bellen als je iets wilt retourneren en gelijk wilt bestellen in een andere maat. Maat was er die ik nodig heb en werd voor mijn gelijk gereserveerd!! Broek retour gestuurd en kreeg de volgende dag de broek in de andere juiste maat thuis. Mijn zoon blij met zijn voetbalpak en ik als moeder vindt het een uitstekende super service en heb alsnog de juiste maat te bemachtigen . Zoon en moeder allebei blij !!

Snelle en nette levering

Voor onze jongens bestel ik hier altijd mooie trainingspakken, altijd netjes verpakt en snel bezorgd.

Een levering zoals het hoort

Een levering zoals het hoort. Netjes geleverd op de volgende dag. Model/artikel nummers duidelijk aanwezig op de goederen. Netjes verpakt, zoals je verwacht. Nette aftersales mail achteraf met een digitale factuur. Met vriendelijke groet, Tarik

aanrader

het zit super fijn en helpt goed zeker halen!

Goede levering, goede service.

Snel geleverd, snelle reactie en een goede service!

Simpele bestelmethode, duidelijke verzendinformatie en een goed product.

Super!!

Mijn product kwam goed aan, en ook de kwaliteit was super!!

Super service!!!

Bestelling was er de volgende dag, alles verliep super soepel!!!

100% perfect

Bestellen gaat makkelijk. Wordt snel geleverd, levering is met een track & trace prima te volgen. Als je wilt ruilen dan wordt er een duidelijke en transparante procedure uitgelegd, welke achteraf ook blijkt te kloppen. Prijzen zijn verder scherp en men levert met A merken TOP kwaliteit! Ik kom hier zeker terug

Top, perfecte service

Ik had een Adidas shirt gekocht en de volgende dag had ik het in huis. En werd op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje bezorgd zou worden. Perfecte communicatie zoals het hoort. Goede service en kwaliteit.

Efficiënte, vriendelijke en snelle service

Snelle verwerking en bezorging. Ruiling werd snel verwerkt, de juiste artikelen gereserveerd en betaalverzoek voor het prijsverschil direct gemaild. Twee dagen later had ik het gewenste artikel in huis. Top!!!

Snelle service, duidelijk site

Fijne site, overzichtelijk. Snelle levering en netjes verpakt. Alles helder omschreven en retour geen poespas maar makkelijk te realiseren. Hier ga ik vaker bestellen.

Producten volledig en snel geleverd.

zeer goede ervaring

Goede website overzichtelijk. Gekregen wat er is beloofd en een snelle service.

Super mooi

Super mooi

Prima communicatie en keurig volgens afspraak bezorgd

Als hierboven. Ben uiterst tevreden met de aankoop, communicatie en levering. Als prima dus.

De bestellingen kwamen telkens zeer snel. Goede omschrijvingen de artikelen . Ruim assortiment

Topsport!

Met 2 kindjes die voetbalfan zijn bestel ik regelmatig! Altijd volgende dag in huis en mooie aanbiedingen

Super service! Binnen notime voor je deur!

Yes

Abnormaal super!

Ontzettend snelle service, goed op de hoogte gehouden, mooie collectie, super kwaliteit! Perfectamente!!

Prima website, geslaagd voor mijn zoons, voetbaltenues.

Super snelle service en super mooie pakken

Bestelling 2100 uur volgende dag al binnen. Ik vond het zo mooi dat ik meteen voor andere zoon ook het trainingspak en trainingstenue touzani besteld heb.

Prima kwaliteit, snelle bezorging

Prima prijs-kwaliteit verhouding, makkelijk besteld, snel geleverd, niets te klagen!

uitstekend

alles top, snel geleverd, gewoon perfect

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk