Op en top geweldig

Levering is snel en kwaliteit is geweldig.

Heb ajaxtenue besteld met naam v mijn kleinzoon op het shirt prima gedaan. Snelle service binnen 3 dgn had ik het bestelde artikel in huis. Echt een top zaak.

Super fijn

Ik vindt dat ze goede kortings actie hebben en een top kwaliteit

Eerste keer besteld en meteen lekker geneusd op de site

Mooie overzichtelijke site en prima prijzen…..met sportieve gezinsleden zal ik zeker vaker de site bezoeken

Erg tevreden!

Erg tevreden over de voorraad, bestelling en levering. Overzichtelijk website met ruime voorraad. Ochtend besteld en de volgende dag al meteen binnen! Raad t zeker aan.

Duidelijke website en goede klantenservice!

Ik had besteld en zag later pas dat ik via de mail een kortingcode had gekregen. De kortingcode is achteraf nog verrekend!!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Prettige afhandeling, snelle verzending en bij retouren duidelijke communicatie.

Snel en direct

Gemakkelijk besteld, snelle levering en goede communicatie. Producten kwalitatief goed tegen een scherpe prijs.

Ik heb ongeveer 7-8 maanden geleden een trainingspak gekocht van PSG. Ik draag het product nog steeds en het ziet er uit alsof het gloednieuw is.En het kwam binnen een dag binnen terwijl het bij de andere filialen 2-3 dagen duurt. Met een omschrijving een top service en producten

Omruil service echt super

Alles

Ik vind dat jullie goeie producten verkopen

snelle levering, goede kwaliteit, goede kleding verpakking

De bestelling komt gelijk de dag erna, de schoenen zijn een goede kwaliteit, ze zitten lekker en nog lekker goedkope zaalvoetbalschoenen!! Top dit!

uitstekend

ik had een trainingspak besteld met een foutje in de print na een kort overleg aan de telefoon, heb ik deze retour gestuurd en kreeg ik binnen no time weer een nieuwe opgestuurd !

Fantastische service!

Altijd binnen de afgesproken tijd bezorgd, keurige verpakking. Bij klachten wordt er snel gehandeld! Niet meer dan lof voor dit bedrijf!

Snel en foutloos geleverd

Volgende dag geleverd, en de juiste maat. Prima service

Mijn bestelling had vertraging wat goed op gelost is door een tegoed bon van 7.50 daarom ben ik zeer tevreden over dit bedrijf

Geweldige snelle levering!!

Wat een snelle levering. Bestellen en hup je hebt het 2 dagen erna gewoon thuis!! Top!!

Nah vond best perfect opzich toch mooi volgende dag al aangekomen en perfect verpakt enzo toch

Was goed en op tijd geleverd

Zeer goede ervaring’

Bestelling kwam netjes geleverd en op tijd.

Betrouwbaar

Deze site is heel betrouwbaar, ik bestelde iets op zondag en het kwam dinsdag in de voormiddag al toe. Ik vind dit een hele snele levering en zou hier zeker nog meer bestellen. Het is betrouwbaar en goede kwalitiet en dat is wat mensen verwachten.

Snelle levering.

Geweldig gevoel

Telkens als ik weer bestel op deze website gaat dat gepaard met een goed gevoel. Het assortiment is groot, de website is duidelijk en de kortingen zijn top. Nieuwe voetbalspullen nodig, volgens mij ben je dan bij voetbaldirect aan het juiste adres.

Heel snel en top kwaliteit!

Super service,snel en goede kwaliteit!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over Passa Sports