Snelle levering goeie prijs/kwaliteit

Topservice

Snelle levering, veel keuze, mooie prijzen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering in perfecte staat

Gepersonaliseerd voetbalshirt voor mijn kleinzoon binnen een paar dagen geleverd en in perfecte staat ontvangen. Hij was er erg blij mee. Bedankt voor de snelle actie.

Ik bn helemaal tevreden schoen perfect

Ik voetbal al 50 jaren met Adidas schoenen helemaal tevreden

Snelle levering!

Super service, snelle levering. Stad en land afgereden voor een voetbalpak voor mijn zoon. Nergens meer te krijgen, online gezocht en ik kwam hier uit. Een dag later had ik het pak binnen! Kortom super!

Zoals gebruikelijk alles weer prima geregeld

Net zoals bij eerdere bestelling prima artikelen en gunstige prijs met prima merkartikelen

Heel mooi setje van prima kwaliteit Snelle verzending en top afhandeling

Super Fijn Cool.

Reeds kicksen, scheenbeschermers en Sokken bestel. Past zeer goed en zat zeer lekker en zagen super cool

Goede en snelle service

Mooie website. Snelle levering

Voetballen besteld

Nadat ik de bal van onze zoon te hard op had geblazen met de compressor en deze kort daarna explodeerde moest ik een nieuwe voor hem bestellen. Merk wat hij zocht was te koop bij voetbal direct. Gelijk ook een straatbal mee besteld voor een aantrekkelijke prijs. Alles snel geleverd en werden ook gelijk goed op druk geleverd. Voorlopig kan hij weer lekker voetballen.

prima koop

Prima producten voor een goede prijs, snelle levering

perfect

mijn bestelling was volgende dag gelijk binnen

Gewoon goed!

Portugal thuis tenue besteld met badges en bedrukking, alles helemaal orgineel en mooie kwaliteit! Ik ga hier zeker meer bestellen.

WAUW EFFECT

Wauw! Wat een top site. Bestelling: Ook de bestelling ging soepel en snel. Direct een bevestiging en de factuur volgt als het pakket gereed is gemaakt voor verzending, wat heel logisch is! Levering: 15 minuten voordat de chauffeur voor de deur staat, een melding dat hij onderweg is. Niet thuis en toch netjes door de brievenbus geleverd.

kut service

Shirt is nog steeds niet binnen!

Nog niets vernomen van product dat ik retour heb verzonden

Mijn ervaring met voetbal directie goed had het pak snel binnen. Helaas bleek dit niet de goede te zijn en heb ik hem retour gezonden. Tot op heden heb ik nog niets gehoord. Voor nu 3 sterren. Als alles is afgehandeld en ik snel mijn 130 euro terug heb dan geef ik voetbal direct 5 sterren.

Topp!

Ik ben heel erg blij met mijn voetbaltenue!

top shop

Altijd snel het pakket binnen, als er wat fout gaat bij postnl, wordt er snel een oplossing gezocht, Yoelle bedankt voor de top service

Very bad quality

The letter on the shirt broken before using. It is same quality as Aliexpress. Do not buy here!

Top en een goede prijs

Top en een leuke prijs

Mega goed !

Snelle levering, prachtige broek en kwaliteit voor een kleine prijs

Top ervaring

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering.

Als altijd perfect

Snelle levering en product, trainingspak, exact als afgebeeld en beschreven. Scherpe aanbieding met de volledige service

Gisteren besteld, vandaag in huis. Top service...

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk