Snelle levering, duidelijke communicatie en je krijgt wat je koopt.

Zeer snelle bevestiging van de bestelling via mail Zeer snelle verzending!, Ook te volgen via mail. Bestelde geuren zijn heerlijk.

Vlot en correct geleverd

Mijn bestelling is vlot en keurig verpakt geleverd. De communicatie over de bestelling is duidelijk. Nu heerlijk genieten van de bestelde geuren!

super

veel keuze en overzichtelijk. vlot geleverd.

Correcte levering

Gewoon gekregen wat ik gevraagd heb en binnen de afgesproken tijd

Perfect!

Goede producten voor een bijpassende prijs. Tevens volgende dag levering, ondanks de drukte van de feestdagen!

een tevreden mens telt voor twee!

Helemaal goed! Eindelijk weer mijn oude trouwe Aleppo zeep gevonden! Erg belangrijk voor mijn huidtype!!!

de enige website waar t artikel direct levetbaar was.snelle levering,op tijd

Heerlijke zeep!

Ik denk nu voor de 3de keer zeep bij jullie besteld....heerlijk. Zodra die op is bestel ik weer. Ook zeep aan een touw besteld voor een goede vriend van mij, kerstcadeau. Jullie hebben veel uitzoek, heel leuk.

Heel goed!

Had het binnen kort mogelijke tijd in huis. Het is de 1e keer dat ik hier een aankoop heb gedaan en het bevalt mij. Dus ik word zeker een vaste klant.

Geweldige geuren! Snel geleverd

Drie soorten hammamzeep besteld en een massage handschoen en 2 kaarsen. Mooie grote zeepblokken met zalige geuren! Ga zeker vaker bestellen!

een top site

Goedendag, Ik ben er blij met de site. Goed en snel binnen gekregen.

Zoals ik ervaar, keurig en netjes op tijd.

Zoals ik ervaar, keurig en netjes op tijd.

Bestelling en levering verliepen perfect !

Kan dit bedrijf zeker aanbevelen ! Alles verliep naar wens.

Gewoon tevreden

wij zijn gewoon tevreden zowel over het product als over de leverancier (post nl)

Voor herhaling vatbaar....

Super snelle ontvangst, mooi ingepakt! Heel veel keuze en mooie prijs...

Betrouwbaar

Keurig op tijd geleverd. Alles goed ingepakt. Alleen heb ik zelf geen goede keuze gemaakt met de geuren. De wierookstokjes vond ik niet lekker. Dacht probeer dat. Maar ik houd me voortaan aan de geurchips. Vond de wierook geuren niet lekker Maar totaal geen commentaar op de webwinkel.

Mooie producten snel in huis!

Heerlijk ruikende geurstokjes en geurbloemen snel bezorgd. Dik tevreden!

Fijne zepen en mooi assortiment

Zocht al een tijdje naar goede Franse zepen. Niet alleen heeft Geurwalhalla een breed assortiment maar er is ook een mooie biologische keuze. Heerlijk! Levering was ook dik in orde.

Veel keus, prima kwaliteit, snelle levering.

Al meerdere keren besteld. Fijne webshop met veel keus en ben blij dat ze het merk "goa" hebben. Levering was binnen 24 uur.

Volgens afspraak

Meerdere bestellingen gedaan, omdat de kwaliteit van het geleverde goed was, en volgens afspraak geleverd was.

Enige site waar ik de huisparfum van Goa kan bestellen, snelle levering.

Perfect!!!

Het artikel komt overeen met de beschrijving op de website. Alles in orde.

Super!!!

We zijn al jaren klant bij Geurwalhalla.nl/Candlewoods-kaarsen. Goede prijs voor goede kwaliteit en de levering is altijd netjes. ***** dik verdiend!*****

Zoals altijd, snel geleverd en van goede kwaliteit

Coenecoop 218

2741PK Waddinxveen