Nergens anders verkrijgbaar

Snel in huis , de juiste geur en div mogelijkheden om te verspreiden.

Zeer geurig

Snelle levering en zalig geurende zeep!

Ik had aanvankelijk wat moeite met het bestellen van de zeepjes en heb heel erg snel antwoord gekregen op mijn mailtje daarover. Hierdoor mijn bestelling vlot kunnen afronden, snelle verzending en heel erg lekker ruikende zeepjes!

perfect

Alles verloopt zoal gebruikelijk. Gewoon PERFECT. Bestellen, betalen en binnen enkele dagen keurig verpakt in huis. Heb in algemene zin ook regelmatig slechte ervaringen met PostNL.nl. Wellicht zou men over moeten stappen op bijv. UPS. Wel duurder, maar kwaliteit heeft zijn prijs. Wat mij betreft; fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Jullie zijn de Beste !

Hele vlotte levering,vele keuzemogelijkheden aan scherpe prijzen ik beveel jullie zeker aan

Goed en snel. Ik ben zeer tevreden

Goed en snel. ik ben zeer tevreden

Veel keuze en heerlijk geurende producten. Snelle levering (de volgende dag) en netjes verpakt. Heb al meerdere keren besteld en zal nog vele malen bestellen omdat ze mijn favoriete merk huisparfum hebben die ik hier in geen enkele winkel kan kopen.

Levering was netjes op tijd. Bedankt!

Goeie ervaring en zeer behulpzaam!

DE BESTELLING IS VLUG

IK BEN DAAR HEEL TEVREDEN VAN

Heel tevreden

Alles verliep op wieltjes, alhoewel ik geen wieltjes had besteld. Waren heel tevreden. Bedankt hiervoor.

Uitstekend!

Groot assortiment, redelijke prijzen. Biologische producten. Netjes en snel geleverd.

tevreden

tevreden

Mijn pakket was snel thuis , zoals het aangegeven was.

Helemaal prima!!

Meerdere keren besteld. De etherische oliën zijn van hoge kwaliteit én betaalbaar. Snelle levering! Bestel tegenwoordig alleen nog maar bij geurwalhalla....

Alles verliep prima

Ik heb altijd uitstekende ervaring gehad met Geurwallah. Goede kwaliteit en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Snelle levering en heerlijke betaalbare geuren !!

Geurtjes ruiken heel lekker

zoals gewend perfect

Wat moet ik schrijven. Perfect gelopen allemaal. Fijn bedrijf!

Helaas, krijg ik geen enkel flesje van de 4 flesjes olie van floriana open. Alle dopjes draaien door en als ik ze toch open moet maken dan kan ik ze niet meer afsluiten. Zo doe er lekker lang mee.

Heb nog niets ontvangen !!!

Bestelling zou al paar dagen geleden zijn geleverd maar nog niets ontvangen.

Nog niets ontvangen!!

Ik kan geen reviews schijven. Omdat we vanwege drukte bij postnl nog niets ontvangen hebben. Gr Suzan vd Bos

Snel maar een super dure product

I didn’t realize what size I was ordering for 60 euros. I thought it was really big. Stupid, I know but I assumed for that price I was getting a huge bottle when ,in fact, it was a size that I had previously bought for 17 euros on sale by a health food store. It was in sake for 50% off but it would have still been 50% off the price I paid. It doesn’t appear to be strong or better, just ridiculously more expensive.

snel het juiste product, maar verbijsterend grootscheeps verpakt

Mijn twee 100ml (!) flesjes lavendelolie werden zeer vlot bezorgd. Alleen werd ik van de verpakking dan wel weer heel erg bezorgd: Er kon met gemak een stofzuiger in! Papier- én plasticbak gelijk vol met restanten van de verbijsterend grote doos en de plastic stukjes die dienen als 'schokbrekertjes'. Dat kan écht anders, veel milieuvriendelijker!

Coenecoop 218

2741PK Waddinxveen