Prima ervaring!

Flexibele shop, goed contact en op de klant aangepaste aanbieding.

Goed geholpen en altijd persoonlijke aandacht

Ik word altijd netjes en fijn geholpen. Altijd word ik kundig en persoonlijk geadviseerd.

Een geweldige, snelle, vriendelijke en goede service! Top!

Via Internet s avonds een offerte aanvraag gedaan, de volgende ochtend al antwoord. Heel vriendelijk mailverkeer en veel bereidwilligheid om mij verder te helpen. (gastvrij) Met als klap op de vuurpijl; Men vertrouwde erop dat de offerte voldaan zou worden en, stuurde de bestelling alvast op. Klasse!

snel, correct, vriendelijk... Wat wil je als klant nog meer?

Gewoon zoals je als zakelijke klant behandeld wilt worden. Snel, correct, vriendelijk, geen poespas of opdringerige vragen. Ga zo door!

Een berdijf wat mooie spullen verkoop voor een leuke prijs . De medewerkers reageren vlot netjes en erg duidelijk .

Eerste bestelling en afspraken worden heel goed nagekomen. Snelle reacties op mail verkeer.

vlot, snel en correct

Snelle opvolging van de offerte. Korte leveringstermijn. Aangenaam om zaken mee te doen.

Weer prima service

Snelle offerte en snelle levering. Goede producten voor een goede prijs!

Bestel al jaren diverse hoodies voor onze vereniging

Persoonlijk en betrokken service

Carolien van Main Sales Europe heeft echt alles gedaan om me te helpen en ik ben heel blij met mijn aankoop.

Snelle en goede service en prima kwaliteit van het product.

snelle en goede service

Urszula weet wat wij wensen en reageert snel en goed en vriendelijk op onze vragen

Geweldig!

Het contact met Carolien van der Sluis was efficiënt, vriendelijk en zeer coöperatief.

super snelle afhandeling en altijd goede suggesties!

super snelle afhandeling en altijd goede suggesties! prima contact klant = koning

goede service

geode en snelle service, bestellen al jaren bij Main Sales!

Super goede rugzakken met ons logo!

Super product laptop rugzak voor zeer mooie prijs en vakkundige begeleiding, we kregen de rugzak in een mooie kleur met zeer keurige opdruk.

prettige samnwerking

duidelijke communicatie, oplossingsgericht.

Geweldige service!

Grote complimenten naar de hulp van Urszula bij mijn bestelling! De bestelling was op tijd en precies zoals besproken. Snelle reacties op emails en een fijne, persoonlijke en vriendelijke benadering van het personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Perfect geleverd

Vuurwerkbrillen besteld

Top service en super snel

De nalevering van de jubileum hockey hoodies super snel geleverd, zodat ze met de komende feestdagen nog verkocht konden worden!

Doosje is mooier dan de inhoud, kwam van ver dus later dan gehoopt.

Blijkbaar grote(re) organisatie. Verkoopmedewerker beloofde snel te versturen als betaling binnen was. Maar verpakken en verzenden gebeurde elders, dus 'standaard' route. Dus niet afgelopen vrijdag binnen maar dinsdag. Bleek uit magazijn te komen in Polen, dus ja moest wel een eindje reizen. Doos kwam beschadigd aan, maar de (plastic) kerstballen waren gelukkig heel. Ik vind de kwaliteit van de bal redelijk, geen wouw effect (hoop je wel als relatiegeschenk) het doosje is wel mooi.

Er is prima voldaan aan onze wens om speelkaarten met logo te ontvangen!

We werden uitstekend geholpen om tot een product, speelkaarten, met logo te komen! Het product werd bijzonder snel geleverd! Bedankt Carolien!

prima service

goed geholpen door Carolien van der Sluis.

Uitstekende service

Snelle offerte, top reacties!

Goede service, ruim op tijd!

Ik wou iets bestellen voor mijn werk. We zouden namelijk gaan schaatsen met de kerk. Een warme sjaal past daar dan heel goed bij. Dus MainSales was weer van de partij. Een sjaal met logo goed verzorgd. En ook nog eens keurig op tijd bezorgt! Men vind in ons een tevreden klant. Dus volgend jaar rond deze tijd helpt u ons vast weer uit de brand. Want meedenken met ons dat werd gewaardeerd. Tot volgend jaar maar weer als de Sint er weer is met piet en peerd...

Hoefsmid 10

2631 RH Nootdorp

642089503

Over Main Sales Europe B.V.

Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.