Één pallet met totaal andere kleur
Ik heb bij jullie voor €1250 aan tegels en split gekocht. 6 pallets waren ok met ook nog wel iets kleurverschil maar dat was geen probleem. Één pallet daarentegen was een totaal andere kleur. Die ik had waren rood, zwart en grijs en die ene pallet was een afschuwelijke kleur bruin met oranje! Ik wist dat er bij een b keuze tegels kleurverschil kon zijn maar dit is echt bewust door jullie gedaan. Het lijkt in de verste verte niet op elkaar.
Ik ben een alleenstaande vrouw van 60 jaar met een uitkering omdat ik onder andere kanker heb. Ik heb 4 jaar moeten sparen en elk dubbeltje omgedraaid om dit bedrag bij elkaar te krijgen, geen vakantie gehad, niet uit eten gegaan en dat alleen maar om mijn tuin op te kunnen knappen en dan is dit het resultaat? Schandalig gewoon, iets anders kan ik er niet van maken. Dat je doelbewust mensen zo bedondert is echt heel erg gemeen. Als je dan ook nog eens jullie voorwaarden gaat lezen dan hebben de klanten bij jullie totaal nergens recht op! Dit was echt eens maar nooit meer en ik zal dit zeker verspreiden aan een ieder die dit horen wil.
Bedankt dat jullie mij zo'n fijn gevoel hebben gegeven, ik had de hoop dat er nog mensen waren die je blindelings kon vertrouwen maar de waarheid is helaas anders.