"Uitverkochte" partij mooie tegels toch nog te krijgen!

Officieel waren "onze" tegels uitverkocht, maar via jullie hebben we ze toch kunnen bestellen. Heel blij ermee. Ze kwamen sneller dan we dachten, dus onze tuinman heeft ze nog niet kunnen verwerken. Zodoende weet ik niet hoe deze B-keuze partij heeft uitgepakt maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Goed hoor

De sierbestrating; Betonblokken : top B keuze Tegels : top B+ Klinkers : top

Super service

Ik had B-keus stenen besteld echter was de helft gebroken. Ik kreeg zonder pardon 2 nieuwe pallets toegestuurd. Top bedrijf en top service complimenten

Goede producten voor scherpe prijs

B keus antracietkleurige betonelementen 20x20 gekocht. Niet van a keus te onderscheiden. Snelle beschikbaarheid en mogelijkheid om op te halen.

Waardeloze kwaliteit ook al is het B keuze

Vol vertrouwen b keus excluton kera twice tegels besteld. Van de 6 pallets, in totaal 144 tegels, waren er 48 tegels “heel”. Bij de rest was de hele toplaag doormidden. Dat is geen b keus meer maar rijp voor de stort. We konden 3 pallets teruggeven maar dat kostte 200 euro. De andere tegels hebben we geslepen naar maat 60 bij 50 en het terras aangepast. Al met al een grote teleurstelling. Ik snap niet dat dit zo verkocht wordt. Bestelling leveren en weer ophalen ging snel. Voor keramische tegels niet aan te raden. Maar vrienden waren wel tevreden met beton tegels b keus.

Goede service snel geleverd

Snel en GOED

Levering keurig op tijd

Ruim 200 m2 aan 3 soorten stenen geleverd. 1 deel was fout en is omgeruild. Alles naar wens en keurig op tijd geleverd.

Erg blij met mijn tegels! Bestellen ging heel makkelijk en een top service

Alles keurig volgens afspraak!

Uitstekende ervaring!

Prachtige tegels! Ik twijfelde tussen A kwaliteit en de B+ kwaliteit, uiteindelijk voor B+ gekozen. En wat zijn wij er blij mee! Super klantvriendelijk en prachtige tegels gekocht. Zeker een aanrader!

Gewoon prima!!

Na eerst wat goede reviews gelezen te hebben hier B keus tegels en banden besteld. Ook balen zand. Omdat ik het telefoonnummer zocht om te weten te komen wanneer het bezorgd werd stuitte ik op allemaal negatieve reviews en ik schrok ervan! Telefoonnummer gevonden en meteen gebeld en alles besproken en ook de negatieve reviews. Onze bestelling was al opgehaald en ik kon er niet meer onderuit. Nou ik ben blij toe dat dat niet meer kon want de partij werd keurig vanuit een vrachtwagen begin van ons dorp met een heftruck helemaal bij ons voor de deur gebracht en wilde alles voor ons doen. De B keus partij tegels waren helemaal goed! Hier en daar een mini beschadiging maar dat weet je als je B keus koopt maar het is amper te zien nu het ligt. Geen kapotte tegels! En als die er wel tussen hadden gezeten echte gebroken tegels hadden we daar nieuwe voor mogen halen. Dus ons is het heel erg goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar! Excuus van onze kant dat we waren gaan twijfelen! Bedankt voor de goede service.

Heb tegels zand en banden besteld ben zeer tevreden . Alles werd optijd geleverd er was niks kapot en de tegels zijn prachtig. Ik ga hier zeker vaker bestellen . Bedankt voor de goede service

Voor een hele nette prijs mijn tuin van prachtige tegels kunnen voorzien. Helemaal blij mee.

Volledig conform onze bestelling, bereidwillig, behulpzaam!

Eerste bestelling uitstekend geadviseerd in Appeltern en telefonisch. Scherp geprijsde eerste bestelling -80m2 tuintegels- volledig conform bestelling geleverd (zelfs wat overbeleverd) Nadien toch nog wat te kort en bij navraag konden we de aanvullende tegels gratis komen ophalen! Voor de tweede maal uitstekende ervaring met NuSierbestrating.nl

Blij met mijn keuze van B-keus, tuin is af en een mooi resultaat!

Geen score

komen niet na wat afgesproken is. Geen garantie PAS OP!!!!

Uitermate perfecte service, keer op keer!

Ik heb een partij tegels besteld waarvan een pallet vreemde vlekken had wat niemand bekend voorkwam. Zonder getreuzel werd er binnen 3 dagen een geheel nieuwe pallet afgeleverd! Dan heb ik het niet eens gehad over de vriendelijkheid en de super service van de medewerkers. Waanzinnig goed!

Supergoed geholpen

dankzij supersnelle levering kon mijn project toch nog op geplande dag doorgaan

B tegels besteld topservice gekregen.

Ik was ik het begin een beetje sceptisch na het lezen van een aantal revieuws. Ik heb mij er toch aan gewaagd. Ik ben meerdere malen netjes te woord gestaan door Nathalie en ze heeft mij van dag 1 tot aan de levering bijgestaan. Tegels zijn netjes verpakt. Ik kon bij bestellen omdat er een paar tegels stuk waren gegaan. Maar ik wist dit op voorhand. Dus tip bestel iets meer . Ik raad iedereen aan om hier tegels te bestellen ♥️

Professioneel en kwalitatief goede zaak

In onze zoektocht naar tegels zijn wij uitgekomen bij NuSierbestrating.nl, wij hebben een bezoek gebracht aan de showroom waar wij goed zijn geholpen door de aanwezige verkoopmedewerker. Wij hebben samen met de verkoper uiteindelijk een goede B-keuze tegel gevonden. Uiteindelijk op locatie besteld en binnen een aantal dagen al geleverd gekregen. De vriendelijke chauffeur heeft de spullen netjes in de voortuin gezet en tijdens het leggen waren we verrast over de goede kwaliteit van de B-keuze tegel. Er zaten telkens 1 a 2 kapotte tegels op de pallet, maar de rest van zeer goede kwaliteit Al met al een aanrader voor goedkope kwaliteitstegels.

zeer slecht

heb hier dus tegels besteld. kon kiezen tussen A en B keuze. toch voor A keuze gegaan. omdat ik geen risico wilde lopen met kapotte of beschadigde tegels. want bij b keuze kon dit voorkomen. kreeg ik mijn A keuze tegels. de helft in een kleur en andere helft andere kleur. dus zelfs bij A keuze. gebeld en gemaild ondertussen stond de persoon die tegels kwam leggen te wachten. hij had zijn dag voor ons gereserveerd. kon geen nieuwe tegels krijgen op dat moment. was zo boos. moest uiteindelijk de tegellegger betalen. want hij wilde zijn geld voor zijn tijd. want bijna de helft lag er in toen ik zag dat er kleur verschil was. ja zelf bij A keuze kwamen de tegels in 2 verschillende kleuren. ik heb aangegeven dat dit kon gebeuren bij b keuze tegels maar niet bij a keuze want dit is mij verteld en daarom iemand ingehuurd voor die dag. heb ze hun tegels laten ophalen en verder konden ze niks voor mij betekenen. zeer slechte service en onbeschoft aan de tellefoon ook nog. ergens anders mijn tegels besteld. dus ben uiteindelijk meer geld kwijt door dit bedrijf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, prima service!

Wij bestelden b keus bestrating. Als je zelf 10% meer besteld, vang je eventuele breuk op. Nadat onze 1e keus helaas uitverkocht was, hebben we samen naar een goede vervanger gezocht. Na levering kregen we voor een deel de verkeerde kleur, maar na 1 mail hebben ze de het juiste keurig en snel nageleverd. Niets mis met de service!

Gewoon goed zoals het hoort

Contact, service, kwaliteit en bezorging inclusief retouren is gewoon goed geregeld. Gewoon ouderwetste kwaliteit uit het land van Maas en Waal. En zo hoort het ook. Kunnen wegrits op zijn.

Slecht

Ivm corona tijd kan je nog maar op 1 dag afhalen.... Vreemd. Zo komt iedereen op 1 dag ipv verspreid en worden mensen teleurgesteld die niet hun producten mogen ophalen. Zet dat dan duidelijk op de site en vervolgens nog geïrriteerd doen aan de telefoon als ik netjes vraag of het een mogelijkheid is het een andere dag op te halen op afspraak omdat wij hier speciaal vrij voor hebben genomen, aangezien wij beide nog wel fulltime aan het werk zijn.

NOOIT MEER!

Wij hadden de keuze gemaakt om een B-keuze tegel te bestellen, we wisten dat we het dan zouden moeten doen met tegels die wat beschadigd zouden kunnen zijn. Een klein hoekje, deukje of kleurverschil. Dit hebben we voor lief genomen en om uitval te dekken meer als 10% extra besteld. (totaal 70m2) Chauffeur belde netjes om 7.30 in de ochtend dat hij er met een half uurtje zou zijn. Kwam inderdaad een half uur later netjes de straat in rijden. (bedrijf had gezegd dat dit niet ging chauffeur lukte het prima) Chauffeur loste de tegels en wenste ons veel plezier en succes ermee. Daarna begon de ellende, van de buitenkant waren wel wat kapotte hoekjes te zien maar bij het openen van 1 pallet was de helft al niet bruikbaar, lees kapot, grote schade (meer dan 10cm) op de zichtzijde, hoeken van meer dan 5 cm eraf etc etc. We hebben het bedrijf gebeld moesten fotos sturen en ze zouden gaan overleggen. Zouden voor 17 uur wat horen, uiteindelijk rond 16 uur een mail dat het ons eigen risico was. We konden ze terug laten halen dat kostte bijna 600 euro of laten omruilen voor a keuze met bijbetaling. Echt te schandalig voor woorden. We hebben de tegels uitgepakt en hebben uiteindelijk van de 70m2 maar 35!!!m2 kunnen gebruiken voor het terras. Dit is niet de aangegeven 10% maar 50% wat niet bruikbaar was! Bestel hier dus absoluut geen B keuze tegels, zijn volgens onze stratenmaker ook niet B keuze waardig maar eerder C of D keuze!

Maasdijk 7

6629KD Appeltern