NOOIT MEER!
Wij hadden de keuze gemaakt om een B-keuze tegel te bestellen, we wisten dat we het dan zouden moeten doen met tegels die wat beschadigd zouden kunnen zijn. Een klein hoekje, deukje of kleurverschil. Dit hebben we voor lief genomen en om uitval te dekken meer als 10% extra besteld. (totaal 70m2)
Chauffeur belde netjes om 7.30 in de ochtend dat hij er met een half uurtje zou zijn. Kwam inderdaad een half uur later netjes de straat in rijden. (bedrijf had gezegd dat dit niet ging chauffeur lukte het prima) Chauffeur loste de tegels en wenste ons veel plezier en succes ermee. Daarna begon de ellende, van de buitenkant waren wel wat kapotte hoekjes te zien maar bij het openen van 1 pallet was de helft al niet bruikbaar, lees kapot, grote schade (meer dan 10cm) op de zichtzijde, hoeken van meer dan 5 cm eraf etc etc.
We hebben het bedrijf gebeld moesten fotos sturen en ze zouden gaan overleggen. Zouden voor 17 uur wat horen, uiteindelijk rond 16 uur een mail dat het ons eigen risico was. We konden ze terug laten halen dat kostte bijna 600 euro of laten omruilen voor a keuze met bijbetaling.
Echt te schandalig voor woorden. We hebben de tegels uitgepakt en hebben uiteindelijk van de 70m2 maar 35!!!m2 kunnen gebruiken voor het terras. Dit is niet de aangegeven 10% maar 50% wat niet bruikbaar was!
Bestel hier dus absoluut geen B keuze tegels, zijn volgens onze stratenmaker ook niet B keuze waardig maar eerder C of D keuze!