Hier B-keus tegels gekocht, namelijk de Flamestone, voor een heel aantrekkelijke prijs, €13,= per m2. Vergelijkbare tegels zijn bij andere een stuk prijziger. Door de medewerker werden we duidelijk op de mankementen van B-keus gewezen, hier waren ze heel eerlijk in. Toch de gok genomen, omdat het een erg mooie tegel is en ook een leuke prijs. De bestelling werd na 4 dagen al netjes afgeleverd door een aardige chauffeur die de spullen netjes op onze oprit heeft geplaatst. Er waren een aantal tegels onbruikbaar, maar we hadden hier rekening meegehouden en op advies 10 % extra besteld en wij hebben de tuin nu netjes dicht liggen met een hele mooie tegel!!! Wij zijn blij.....

Spijt van de aankoop

De omschrijving over B- keus heb ik gelezen. Waar ik echter wel enorm van baal zijn vlekken, door water. Twee keer is er frisdrank gevallen dat ik onmiddellijk heb weggespoeld met water. We hebben een pup die nog zindelijk moet worden, de kleine plasjes ook onmiddellijk met water weggespoeld. De tegels liggen er nu twee weken in en ik heb overal vlekken van het spoelen met water. Ik heb dan ook spijt van de aankoop en kan er niet van genieten.

Erg tevreden met Bkeus

Wij hebben onlangs het huis verbouwd en nu was de tuin aan de beurt. Omdat we niet veel budget meer hadden hebben we gekozen voor Bkeus (60plus grezzo). Eerst waren we een beetje bang over de kwaliteit maar het valt reuze mee. Er zaten een paar tussen met kleine scheurtjes of hoekjes er af maar dat stond ook bij de voorwaarden. Momenteel worden de ze gelegd, helaas met wat vertraging door het warme weer. Erg benieuwd naar het eindresultaat

Goede tegels ontvangen, ookal was het b-keus. Echt vele malen goedkoper uit en ligt een super mooie tuin!

Goede ervaring

Zou dit bedrijf en dan ook de b-keus aanraden aan familie vrienden of bekenden. Wij zijn hier terecht gekomen nadat we gingen googelen naar goedkopere bestrating. We hadden net een huis gekocht en moesten met een beperkt budget toch een best groot oppervlak (90 vierkante meter) bestraten. Nu hebben we eerst dat hele huis verbouwd dus geprobeerd de kosten voor de tuin te beperken.. uiteindelijk b-keus gevonden en hiervoor gekozen. Ik moet zeggen vond het best spannend maar ben erg tevreden. Wij hebben gekozen voor de Lisio 60 bij 60 centimeter graphite. Mooie donkere tegel die er over het algemeen erg goed uitziet. Echt wel soms een beschadigingetje maar niets groots. Super blij dat we het voor dit budget hebben kunnen doen, zou anders echt veel duurder uitvallen. Aanrader wat mij betreft.

9€ per m²!

Ik was opzoek naar een tegel in de maat 40x60 voor onder de 10€ per m². Op google zag ik alleen maar sites die deze tegels aanboden voor het dubbele of zelfs meer. Ik zocht daarna op marktplaats en kwam een tegel tegen in de maat 40x60 voor maar ongeveer 9€ per m²! Ik heb de tegels meteen besteld.

Pluspunten

Ik heb de zwarte tegel: rustic slate 60x60x4 nero besteld. Dit is een mooie tegel met een soort vlam patroon er in. Deze tegel is vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ik heb gekozen voor de b keus omdat deze gewoon veel goedkoper was. Er zat wel wat breuk bij maar dit viel ruim binnen de 10%.

Pluspunten

Ik heb voor heel weinig geld, ongeveer 13€ per vierkante meter tegels gekocht. Het is een hele mooie egale zwarte tegel. De vlamsteen volgens mij. Ik zal in de toekomst indien nodig hier zeker weer gebruik van maken.

Pluspunten

Erg snelle levering, jammer dat je geen vaste datum kan kiezen maar als je optijd besteld geen last van. 1 tot 7 werkdagen was bij ons 5 dagen. OOk een ruim aanbod, zonbeetje de hele tuin hier kunnen halen (zonder planten etcetra). raad dit bedrijf zeker aan

Pluspunten

Hele mooie, goedkope tegel en daarnaast ook erg goed geholpen door het personeel. Al mijn vragen werden goed beantwoord. Ik zal hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken. Bij het renoveren van mijn voortuin ipv. mijn achtertuin.

Pluspunten

Ik heb 3 en een halve week geleden de mount hood tegel besteld, in de maat 60x60x4cm. Deze komt van de Noviton serie. Deze was nu maar €19,22 per vierkante tegel en heeft een iets wat grijze kleur. Ik heb gekozen voor de b keus omdat deze er vrijwel hetzelfde uitzag en veel goedkoper was. Ik beveel dit bedrijf zeker aan mijn kennissen aan want het is veel goedkoper en mooie tegels natuurlijk.

Pluspunten

Ik beveel dit bedrijf zeker aan! Ik heb een goede ervaring gehad. Naast dat ik mooie goedkope tegels heb gekregen, heb ik ook een hele fijne ervaring gehad met de transporteur. De chauffeur belde mij een uur van de voren dat hij er aan kwam. Ik vroeg via de telefoon of hij op de oprit links kon lossen. Dat was geen probleem. Heel fijn!

Pluspunten

Ik heb de zogeheten Excluton Rustic Slate 60x60x4cm Nero (B-keus) gekocht. Dit is een hele mooie tegel met een soort van vlammend patroon er door heen. Ik heb gekozen voor de b keus omdat ik niet te veel wilde betalen en tijdens de open dag heb ik gekeken naar de tegels. Deze zagen er vrijwel allemaal gewoon goed uit. Niks op aan te merken en vele malen goedkoper uit.

Pluspunten

Ik heb hele goedkope stenen gekocht van gewoon een goede kwaliteit. Ik ben voor de b keus gegaan want ik betaalde hiervoor 40% minder dan bij de concurrenten.

Pluspunten

Hele spoedige levering. Ik heb de antraciete tuintegel in de maat 60x60x4 cm besteld. Ik heb deze tegel 5 dagen na mijn bestelling al ontvangen en ben super tevreden. Ik ben voor de b keus gegaan omdat dit vele malen goedkoper was. en het is gewoon een mooie tegel.

Pluspunten

Ik heb de zwart tegel besteld. De naam van deze tegel was iets van de flamestone. Heel mooie prijs. Ik zeg eerlijk, ik heb eerst bij concurrenten gekeken en daar was deze tegel of een vergelijkbaare variant hiervan 35 euro. Toen ik hier aankwam en zag dat het maar 13 euro koste kon ik het niet geloven. het ging wel om de b keus maarja de tegels zien er nog gewoon goed uit.

Pluspunten

Hele goedkope stenen van een goede kwaliteit! Er zat wel een heel klein beetje kleurverschil tussen de tegels maar dat was verder geen probleem voor deze prijs. Ik heb ongeveer de helft bespaard.

Pluspunten

Klantcontact was erg prettig. Snelle antwoorden op mijn vragen. Hadden B klasse tegels besteld en ze waren fantastisch. Maar 1 procent niet kunnen gebruiken. Kleur was ook prachtig. Bestelling ging ook goed. Levertijd binnen afgesproken leverdata.

100 meter van mijn huis afleveren is nog prima, maar zeg er dan even bij op wat voor soort pallets het komt. Ik had niks aan een pomp/pallet wagen, daar hun pallets daar niet geschikt voor zijn. 6000 kilo met de hand moeten tillen. Beetje jammer.

Pluspunten

Hele goede ervaring! Ik werd goed geholpen door het personeel. Ik had eerst een afspraak gemaakt online want ik las op de site dat het mogelijk te druk zou zijn, en zonder afspraak zou dan zonde zijn om zo'n stuk te rijden. Toen ik aankwam stond er meteen iemand voor mij klaar die mij goed hielp. Alle informatie werd verschaft en al mijn vragen beantwoord. Niks negatiefs ervaart en mooie kwaliteit tegels.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Puin op tijd geleverd

Geen puin verkopen in de prijs van de tegels

Pluspunten

Hele schappelijke prijs. Ik had iets meer dan 60 m² nodig en was bang dat ik veel geld kwijt zou zijn. Ik heb het niet zo heel erg breed dus toen ik zag dat het mogelijk was om 'b-keus' aan te schaffen voor de helft van de prijs was ik erg blij. Er zit wel wat kleurverschil tussen de tegels maar dat is nauwelijks te zien dus dat vind ik niet zo erg. Heb hierdoor heel veel geld bespaard, de helft zelfs.

Pluspunten

Na veel wikken en wegen hadden wij besloten om bbestrating te kopen. De bestrating is in de afgesproken week binnen gekomen, omdat ze helaas niet op precieze datum leveren. De bestrating ziet er nu het ligt mooi uit en we hebben inderdaad een aantal stenen niet kunnen gebruiken omdat die niet mooi waren. Wij zijn tevreden!

Leveren op een vaste dag

Pluspunten

Heel goedkoop! Ik zat te twijfelen tussen de a keus en tussen de b keus. Ik ben uiteindelijk voor de b keus gegaan want het verschil was erg groot. Ik heb nu veel geld overgehouden voor de rest van mijn tuin. Heel positief dus.

Pluspunten

Ik heb bij dit bedrijf mijn tuintegels besteld. Bestelling en levering liepen zoals gepland. Helaas bleken mijn A keus Excluton tegels zeer snel te verkleuren. Volgens fabrikant is dit niet mogelijk en die kwam dan ook niet met een passende oplossing. NuSierbestraing.nl heeft mij echter zeer zorgvuldig geholpen en plaatsvervangend een tegemoetkoming geboden. Ze gaan netjes met hun klanten om!

Maasdijk 7

6629KD Appeltern