Pluspunten

De tegel die ik heb gekocht is de 'Excluton 60Plus 60x60x4cm leisteen Giallo (B-keus)' deze tegel heeft een wat grijze kleur met een beetje een mooie nuance erdoor heen. Deze tegel heb ik gekozen omdat ik het een hele mooie tegel vind en de prijs meer dan schappelijk is. Heel goedkoop vergeleken met andere bestratingshops.

Pluspunten

Ik was opzoek naar een grijze tuintegel in de maat 60x60 cm en met een dikte van 4 cm. Ik keek online en zag dat deze tegels vaak rond de 25 euro per vierkante meter kosten. Tot dat ik op nusierbestrating.nl kwam en zag dat er een actie was. De tegel was hier maar €10,75 per vierkante meter! Super goedkoop. Ik twijfelde geen seconde en heb meteen de tegels besteld!

Pluspunten

Ik twijfelde heel erg tussen 2 stenen, ik besloot om een afspraak te maken en om advies over de stenen te vragen. Ik werd goed geholpen en de man die mij hielp wist ook veel over de stenen. Dit hielp mij uiteindelijk erg om mijn keus te maken. Goede service.

Pluspunten

Ik heb de woodstone van noviton besteld in de maat 60 bij 60 cm en 4 cm dik. Deze tegels heeft een mooi soort houtpatroon in de tegel. Ik ben zeer tevreden over de tegels die ik binnengekregen heb. Ik heb de b keus besteld en er zat wel een paar kapotte tegels tussen. Dit was echter gemakkelijk op te vangen met de 10% die ik extra had besteld. Hierdoor had ik genoeg en viel de prijs dus reuze mee!

Pluspunten

Ik heb laatst opsluitbanden besteld. De Excluton Opsluitbanden antraciet 5x15x100 cm. Ik heb gekozen voor de a keus omdat mijn tegels ook van a keus waren. Ze passen erg goed bij de tegels die ook zwart zijn en het geeft de tuin echt een mooi goed geheel.

Pluspunten

Ik heb de Excluton Tuintegel 50x50x5cm Classic Grey met facet (B-keus) besteld. De tegels zien er super uit. Verder niks aan te merken op de bezorging. Snelle, goede service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

We hebben de Excluton Rustic Slate 80x80x4 (b-keuze)besteld. We hebben voor dit bedrijf gekozen voor de prijs en de goede recensies. Al de zwarte tegels zijn spierwit uitgeslagen van de kalkuitbloei, in onze ogen onbruikbaar. We hebben gemaild voor een oplossing. Er kwam geen oplossing. Voor ons is dit eens en noooooit meer.

Pluspunten

Ik heb de Excluton Optimum Fiammato 100x100x5cm Silver in de 2e keus besteld. Deze tegel is niet saai egaal maar heeft een mooi soort putjes in het oppervlak. Daarnaast vond ik het ook belangrijk dat de tegel een toplaag heeft. Dit zorgt voor extra bescherming. De fiammato tegel heeft dit dan ook. Het is een mooie zilvere grijze kleur die ik nu in mijn tuin heb liggen. Er zaten wel een paar kapotte tegels bij maar die waren gemakkelijk op te vangen met wat ik extra had besteld.

Pluspunten

Ik was opzoek naar een tuintegel in de maat 60 cm bij 60 cm met een dikte van 4 cm. We hebben het niet zo heel breed dus ik had rond de 10 tot 15 euro per vierkante meter nodig. Op google zag ik wel veel producten maar niet in de prijs die ik zocht, tot dat ik nusierbestrating tegen kwam. ik heb voor de b keus gekozen want dat viel in mijn prijsrange. De naam van de tegel is de tuintegel 60x60x4 grijs zonder facet. 10,75 euro per vierkante meter. De tegels zien er goed uit. Er zit wel een beetje kleurverschil tussen, maar dat was van te voren bekend en is geen probleem.

Pluspunten

Ik heb onlangs 64 linia palissades gekocht van het merk excluton. Ik heb ze gebruikt om plantenbakken in mijn tuin te maken. Het zijn nu van die grote mooie egale bakken geworden die perfect bij de zwarte tegels passen die ik al in de tuin had liggen. Ik heb gekozen voor de zogenoemde b keus omdat dit veel goedkoper was dan de a keus en de reviews online zeiden veelal positieve dingen. Ook heb ik 10% extra besteld om de breuk op te vangen (dat werd mij verteld). Toen de stenen binnenkwamen zaten er wel een paar kapotte bij maar niet veel, misschien 5% dus dat was makkelijk op te vangen.

Pluspunten

Ik had de zogenoemde 'King-assistent voegmiddel plus' aangeschaft. Deze is erg fijn tussen de keramische tegels, ik heb nu al 2 maanden een onkruid vrije tuin! Daarnaast geeft het ook een mooi soort afgewerkt affect bij de tegels. Zeker een goede aankoop!

Pluspunten

Excluton Flamestone 60x60x4cm Nero in b-keus hebben wij hier besteld, omdat de prijs zoveel scheelt met andere tegels in deze stijl. De tegels werden snel en goed geleverd. Bij aflevering schokken wij wel van de ingepakte pallet, deze was wat vies en de tegels zagen er niet zo best uit, maar toen wij het openmaakte en de tegels gingen bekijken viel het mee en we hebben ze gelegd en het ziet er mooi uit. De prijs-kwaliteit is goed en inderdaad waren sommige tegels niet in zijn geheel bruikbaar maar deze hebben wij grote deel als snijtegel kunnen gebruiken. en uiteindelijk hebben wij 6 hele tegels niet kunnen gebruiken, maar daar wordt duidelijk over gecommuniceerd op de website. Het enige waar we tegen aan liepen is het feit dat je bkeus niet kunt zien, dus je ziet niet wat je koopt, dat is een risico die wij genomen hebben en deze is goed uitgepakt.

B-keus laten bezichtigen.

Pluspunten

Ik heb gekozen om de Excluton Kera 60x60x2cm Black te bestellen. Ik was er alleen bang voor dat de producten niet optijd gelevert zouden woorden. Ik had 8 dagen nadat ik bestelt had mensen geregeld die de stenen kwamen leggen. Toen ik op de site keek zag ik dat de levertijd maar 1 tot 7 werkdagen is. en ik had de stenen al naar 6 dagen binnen! ruim optijd dus. Hierdoor kwam ik niet in de knoei en waren de stenen optijd voor de leggers. Daarnaast werd ik ook goed tewoord gestaan door het personeel en werden al mijn vragen goed en duidelijk beantwoort.

Pluspunten

ik heb de Excluton Opsluitbanden antraciet (B-keus) besteld. Op het begin was ik een beetje bang dat er veel breuk bij zou zitten. Ik had namelijk een paar mindere recensies gelezen op het internet. Toen ze na 4 dagen al binnenkwamen was ik erg blij. Er zat nauwelijks tot geen breuk tussen! Zeer te spreken over het product en de snelle bezorging.

Pluspunten

-Veel keus -Veel betaalbare prijzen -Vriendelijk personeel -Snelle reacties op mail -Vlotte en goede levering

-Niet alles is te bezichtigen -Maar 2 showrooms

Pluspunten

Ik heb de Restpartij: Excluton Betontegel Antraciet/Grijs (B-keus) van 60x60x4 cm besteld. Op de site stond vermeld dat het bij restpartijen gaat om slechte of oude partijen. Ik had besloten om dat risico te nemen aangezien ik de tegels nodig had voor het beleggen van mijn paardenstal en die hoeven er dus niet tip/top uit te zien. Daarnaast had ik ook 10% extra besteld om de breuk op te vangen. Ik ben erg tevreden met het resultaat, er zaten wel een aantal mindere tegels bij maar dat was te verwachten. Er zat niet meer dan 10% breuk bij dus dat was ook prima op te vangen. Ik beveel het zeker aan als je iets als een paardenstal wil betegelen om een restpartij aan te schaffen. Spotgoedkoop!

Pluspunten

Mijn mening over wegshops heb ik na bestelling bij deze partij behoorlijk bijgeschaafd. Ik ben altijd van mening geweest dat je producten moet hebben gezien, voordat je het aankoopt. Helaas was ik niet in staat om erop te trekken en ben op internet gaan zoeken naar tegels voor de tuin en na veel googlen bleef ik uitkomen bij nusierbestrating. Na enkele chatgesprekken en telefoontjes waar ik steeds vriendelijk werd geholpen en waar ze mij duidelijke adviezen gaven heb ik besloten om te bestellen, wel nadat ik 2 proefstenen thuisbezorgd had gekregen. Hierdoor kreeg ik wel een beeld van de steen, in ieder geval van de kleur en de structuur. Ik ben voor b-keus gegaan en vond het erg spannend toen ik de mail kreeg dat er de volgende dag geleverd ging worden. Er werd netjes op tijd geleverd en alles werd zorgvuldig neergezet door de vriendelijke chauffeur. De pallets en tegels zagen er wel een beetje vies uit, maar na dat het gelegd was en de boel schoongespoeld was, ben ik tevreden. Het is b-keus hier en daar wat kapotte randjes en enkele tegels konden we niet gebruiken, maar dat zijn de mankementen van b-keus en daar zijn ze heel duidelijk en eerlijk in. Ik ben tevreden en heb een mooie tuin voor een goede prijs!

-Meerdere showrooms

Pluspunten

Ik was opzoek naar de maat 70 cm bij 70 cm en niet te duur, online was er niet veel keuze verkrijgbaar. Maar bij NuSierbestrating.nl waren er meerdere opties! Ik ben uiteindelijk gegaan voor de rustic slate nero, dat betekent zwart. Mijn terras ligt er nu weer prachtig bij, ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

Pluspunten

Hier de tegels gekocht in A-keus en B-keus, omdat er niet voldoende b-keus tegels waren, dus hebben wij dit met a-keus aangevuld. Wij hebben de tegels maandag 25 maart besteld en dinsdags kregen we een telefoontje dat de bestelde opsluitbanden niet voldoende op voorraad waren. Ze kwamen gelijk met een goed alternatief, waardoor er geen vertraging in het leveringstermijn kwam. Donderdag kregen we aan de eind van de dag een mailtje dat ze vrijdags kwamen lossen in de ochtend en inderdaad vrijdag ochtend stond de chauffeur voor de deur. Goede en duidelijke communicatie en snelle afhandeling! Top bedrijf!

Pluspunten

Ik hier tegels gekocht voor de oprit. Na advies van een van het personeel hebben we gekozen voor 6cm dikte, omdat dit nodig is omdat de auto erop komt. Mijn tuin ligt nu dicht en het is mooi geworden en de prijs is goedkoop vergeleken met andere.

Meerdere showrooms

Pluspunten

Wat heb ik lopen zoeken naar mooie tegels en uiteindelijk via internet bij nusierbestrating.nl gevonden voor een leuke prijs. Ik heb na het ontvangen van monsterstenen gekozen voor B-keus, vond het een grote gok, maar ben niet het ligt wel erg tevreden. Als je zo op de pallet zag liggen was ik erg geschrokken, maar naar een telefoontje met een medewerker werd me gezegd dat de zijkant niks over de toplaag van de tegel zegt en inderdaad nu het ligt ziet het er goed uit!

Pluspunten

Tegels gekocht bij Nusierbestrating.nl. Stenen kwamen overeen met de foto op hun website. Welliswaar een B keus, maar kleurverschil is met deze tegel niet te zien. Waar wij geen rekening mee gehouden hadden was dat bij een B keuze de tegels niet allemaal even dik (hoog) zijn, dus maatverschil, maar dat is na het leggen niet te zien. Bovendien vinden wij dat we voor de prijs die we hebben betaald niet moeten zeuren hierover. Dat zou anders zijn als het een A keuze tegel was geweest. Tegels werden keurig volgens de afspraak geleverd. Een dag van tevoren hebben wij een mail ontvangen over de levering en er werd geleverd binnen de tijdsindicatie die ze gezegd hebben. Chauffeur zette de pallets met tegels keurig op onze oprit. Voordat we de bestelling plaatsten hebben we nog even getwijfeld, omdat er ook een paar negatieve verhalen online stonden maar achteraf dus geen spijt hiervan. Wel kunnen wij ons voorstellen dat een bedrijf ook wel eens fouten maakt en dat mag best geschreven worden. Maar dus ook als het goed gaat zoals bij ons. Wij zijn tevreden!!

Pluspunten

Voor de tuin hebben wij ons vrij lang georiënteerd in wat we willen en waar we dit het beste kunnen bestellen. Na veel speurwerk kwam deze site steeds weer omhoog als een van de goedkoopste! Uiteindelijk zijn wij naar de showroom geweest om een goed beeld van de tegel te krijgen en hier zijn wij vriendelijk geholpen door het personeel. Wij zijn voor B-keus gegaan en vonden dit wel spannend, omdat je de partij niet kunt zien van tevoren. De bestelling werd netjes binnen 7 dagen geleverd en over het algemeen waren we heel tevreden, maar er zat wel meer uitval in dan wij berekend werd en meer dan de 10% procent die ze adviseren om meer te bestellen., maar toen wij dit meldde werd ons verzocht om een mail te sturen met duidelijke foto's. Na de beoordeling kwamen ze met een passende oplossing en is alles netjes opgelost! Wij zijn tevreden en blij met onze tuin!

Maasdijk 7

6629KD Appeltern