Pluspunten

Vandaag zijn de tegels gelegd die wij hier hebben besteld en het is ons echt meegevallen, omdat wij b-keus hebben besteld. Wij hebben zoals ze adviseren 10 % extra besteld en hiermee zijn we goed uitgekomen. Er zitten hier en daar wat beschadigingen, maar het is een tuin en dat mag geleefd uitzien. Wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

Ik heb hier een bestelling geplaatst voor tegels voor mijn tuin. Ondanks dat ik de tegels via internet moest bestellen en niet in het echt heb kunnen zien, ben ik erg tevreden over mijn aankoop. De tegels werden geleverd met koolaap omdat het erg smal is om bij onze tuin te komen, maar dat ging heel gemakkelijk en mooi om te zien.

Meerder plaatsen om te komen kijken

Pluspunten

Tegels hier besteld, nadat wij eerst monstersteen hadden aangevraagd om een beeld te krijgen van de tegel. De monstersteen gaf een duidelijk beeld van de tegel, sowieso qua kleur en structuur. Door het kunnen ontvangen van zo een steen weet je wel wat je koopt!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel kijk goed naar de bestellingen en opmerkingen en reageer veel sneller. Als er iets fout in de levertijdmail staat kun je dus niet meer reageren want die mail komt tussen 16 en 20 uur de dag ervoor, zie ook hun site dus als het fout gaat gaat het goed fout. Je kunt ze niet meer bereiken heb 2 x gemaild (je krijgt alleen maar weer een standaard mail terug met alleen voor 12.00 uur krijg je diezelfde dag nog bericht tsja dan moet je dus levertijdmail ervoor sturen) gewhattsappt en gebeld maar niks en nu zit je dus met 15 pallets tegele een week te vroeg. Pas een mail om 9.15 de volgende dag zeer onacceptabel

Pluspunten

Eindelijk hadden wij onze tegel gevonden en ook nog betaalbaar! Wij hebben de bestelling geplaatst met opsluitbandjes en netjes binnen5 dagen werd de bestelling geleverd. Alleen nu kregen wij alleen heel erg veel en blijkt dat wij niet goed naar de besteleenheid hebben gekeken en in plaats van 20 banden kregen wij 20x17 banden, dus 340 stuks!!!! Maar dit werd netjes opgelost en tegen betaling hebben zij dit weer netjes bij ons opgehaald. Goede service!

Pluspunten

Nadat ik een bestelling had geplaatst kwam ik er achter dat ik de te weinig besteld had en gelukkig kon ik dit binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling bijbestellen. De bestelling en bijbestelling werd netjes binnen 7 werkdagen bij mij afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Ik heb hier de tegels besteld online, omdat de showroom erg ver weg is. Na het aanvragen van een monstersteen heb ik toch goed beeld van de tegels gekregen, qua kleur en structuur. De tegel (een stuk ervan) werd netjes geleverd in een stevige doos met een brief en code. Na het bestellen van de tegel kregen we het bedrag netjes in mindering gebracht dmv de code.

Meer showrooms

Pluspunten

Wij hadden een grote hoeveelheid tegels nodig en wij zijn door het personeel vriendelijk geholpen en zij gaven ons een aantal opties en daar hebben wij een keuze uit gemaakt en wij zijn erg blij met het eindresultaat!!!

Pluspunten

Wij hebben hier hele mooie tegels gekocht voor onze tuin. Wij hebben voor B+ keus gekozen en het zijn prachtige tegels en van hele goede kwaliteit. Perfecte service en levering!

Pluspunten

We hadden een nieuwbouw woning gekocht en we hadden niet heel veel budget meer over voor de tuin. Op deze site waren de tegels voordelig dus hebben we gekozen hier te bestellen. Over de hele bestelling zijn we erg tevreden en we kijken uit om in de zomer in de tuin te zitten!

Pluspunten

Veel verschillende tegels met verschillende prijzen, voor iedereen is er gewoon keus!

Pluspunten

Zoveel keus en mogelijkheden voor leuke prijzen.

Pluspunten

Wij waren weg van een tegel, maar deze was vrij prijzig en uiteindelijk hebben wij een vergelijkbare tegel bij Nusierbestrating gevonden voor een leuke prijs. Wel een B-keus maar dit is ons 100% meegevallen!

Pluspunten

Voor onze nieuwbouwwoning moesten wij bestrating hebben voor de voor en achtertuin en we zijn bij nusierbestrating terecht gekomen. Wij hebben uiteindelijk een keuze gemaakt en de bestelling op afroep geplaatst. Een week voor levering hebben wij een mail gestuurd en het werd netjes binnen 7 dagen afgeleverd.

Pluspunten

Fijne shop met duidelijke foto's en veel keus!

Pluspunten

goede service in de showroom in Appeltern, wij twijfelden over 2 terrastegels, na de showroom bezocht te hebben en een daarbij goed advies te hebben gekregen. Hebben wij uiteindelijk gekozen voor de fuego in de nero kleur. zeer te spreken over deze elegante tegel!

Pluspunten

Vele tegels in verschillende prijsklasse en daardoor kun je de tuin leuk opknappen. Ik ben erg blij met mijn keus.

Pluspunten

Veel keus in tegels en deze zijn wij gaan bekijken in de showroom om ze toch in het echt te zien. Daar zijn we heel vriendelijk geholpen en konden we gemakkelijker een keus maken. Wij zijn heel tevreden over het resultaat.

Meerdere showrooms

Pluspunten

Voor onze grote oprit moesten wij een groot aantal klinkers hebben en die hebben wij hier gevonden voor een betaalbare prijs. De levering hebben we op afroep gedaan en er werd netjes na ons telefoontje binnen 7 werkdagen geleverd, wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

ik heb stenen uit de restantpartijen met een dikte van 6 cm gekocht. Er zaten verschillende kleuren en maten bij, maar dat was geen probleem, ik had ze toch alleen nodig voor in mijn paardenstal. De stenen waren erg goedkoop! Ik kon online nergens iets goedkopers vinden dan hier, zeer tevreden!

Pluspunten

Ik heb de 'natuursteen vijverranden dark grey' gekocht en mijn nu prachtige vijver compleet gemaakt. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van deze vijverrand. Daarnaast ook een zeer vlotte levering.

Pluspunten

Na zo veel keus op de site wisten wij niet meer wat we moesten kiezen en zijn we op afspraak langs gegaan. In de showroom werden we heel goed geholpen door het personeel en hebben we uiteindelijk een keus gemaakt. De tegels werden echt binnen 7 dagen bij ons afgeleverd. Prima bedrijf!

Pluspunten

ik heb de siam blue opsluitband met facet gekocht, prachtig voor de planten in onze tuin, en een snelle levering!

Pluspunten

Aardig en behulpzaam personeel en heel veel keus met tegels!!

Pluspunten

Prachtige tegels! ik ben helemaal tevreden

Maasdijk 7

6629KD Appeltern