Pluspunten

Via mail contact gehad en hierbij zijn we goed geholpen. hierna de bestelling geplaats. deze werd snel geleverd verder niks op te zeggen

Pluspunten

b-keus is helemaal prima vind ik, heb ze zelf af kunnen halen en zien en was blij met de kwaliteit

Pluspunten

Voor ons terras de tegels van 'kera quit light' gekocht in de b keus. dit was veel voordeliger dan de a keus. De kwaliteit viel erg mee (alleen een paar met wat krassen). Ook moet ik zeggen dat de bezorging erg goed was verlopen

fotos op de site kunnen soms duidelijker

Pluspunten

Erg tevreden, snelle levereing en goede hulp bij kiezen

Pluspunten

Goed geholpen

geen specefieke leverdag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn man en ik hebben hier tegels gekocht voor de voortuin en de achtertuin. voor de voortuin A kwaliteit en de achtertuin B. Het is ons allebei goed bevallen. Er was een klein verschil in de kleur maar dat maakt niet uit omdat het niet naast elkaar ligt. Ook over de service van dit bedrijf niks aan te merken

Niet alles is genoeg op voorraad in B kwaliteit en de vrachtwagen kan niet met heftruck komen.

Pluspunten

4 van de 5 sterren. - vriendelijke verkopers - goedkope prijzen - veel keuzen

- locatie - ook kosten voor afhalen

Pluspunten

Positief verrast over de B-keuze kwaliteit. We hebben online verschillende dingen gelezen hierover maar het is (bij ons in ieder geval) erg goed uitgevallen. van de 3 pallets waren 3 kapotte tegels in totaal, hier hadden we rekening mee gehoude door extra te bestellen. Wat betreft de kwaliteit viel het heel erg mee, je kon zo niet zien dat het B-keuze waren. Wij zijn dik tevrede

Het zou handig zijn als je een leverdag kan kiezen zodat je weet wanneer je vrij moet vragen.

Pluspunten

utierst tevreden over dit bedrijf! We zijn in de showroom goed geholpen en hebben de juiste keuze kunnen maken. Uiteindelijk gekozen voor a keuze omdat we zeker wouden zijn van kwaliteit

Het was lastig om de showroom te vinden dit kunnen ze beter aangeve .

Pluspunten

heel ruim asortiment aan tegels en in de showroom ook goed advies gekregen door een verkoper

Meer natuursteen

Pluspunten

Erg mooie tegels gekocht maar bovenal goed en vriendelijk advies gekregen. Samen naar een mooie combinatie gezocht voor basis en printtegels.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We waren vooral op zoek naar goedkope stenen voor een terras. Hier goede tegels kunnen vinden voor een hele goede prijs. het ging om b keus en ze vielen iets lichter uit dan op de foto maar voor de rest weinig mis mee

De fotos van b keus leken donkereder dan de tegels in het echt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beste mensen, Bij deze waarschuwen wij om niet te bestellen bij zowel Nubouwen als Nusierbestrating (hetzelfde bedrijf). Het zijn oplichters! En wel om de volgende reden. Wij hebben daar voor onze oprit 60m2 B keuze stenen besteld. Dit waren grijs gemĂȘleerde stenen. De ellende begon al bij de levering. De stenen zouden op een dinsdag geleverd worden. Hier hebben twee mensen voor vrij genomen. Zonder tegenbericht is niemand verschenen. Einde van de dag contact opgenomen. Geen excuus aangeboden. "Het kwam even niet uit met de planning"?! werd er telefonisch gemeld. Voor de volgende morgen om kwart voor negen nieuwe afspraak gemaakt. Wederom vrij genomen. Om kwart voor negen niemand gezien. Om 12 uur maar eens gaan bellen. Waar de chauffeur bleef. O, de chauffeur was inmiddels geweest. Maar kon de draai in de wijk niet maken. Bijzonder... want iedereen kan bij ons de wijk in met vrachtwagens met dezelfde afmetingen. Waar waren onze stenen. Ergens in de wijk. Wij op zoek. Om er achter te komen dat ze aan het begin van de wijk aan de openbare weg, boven op elkaar, op een parkeerplaats zijn gedumpt. 6 pallets vol met 8 lagen stenen. Hierop wederom telefonisch contact opgenomen. Ze konden en wilden er niks aan doen. We moesten het zelf maar oplossen. Omdat de stenen toch voor de deur neergezet moesten worden, hierop vervoer gehuurd. Met andere woorden, kosten gemaakt. Tijdens het verplaatsen van de pallets viel direct iets op. De kleur van de stenen kwam niet overeen me

Pluspunten

Hier keramische twice tegels gehaald in de bkeus. Het scheelde kwa prijs heel erg en de kwaliteit was beter dan verwacht. Op de site staat dat bij b keus veel fouten kunnen voorkomen maar er waren er maar een paar tegels met daadwerkelijk fouten/problemen.

Meer foto's bij de producten op de site

Pluspunten

Weinig aanmerkingen over mijn aankoop. De tegels zien er top uit en de levering ging spoedig

Locatie voor de showroom moeilijk te vinden

Pluspunten

heel groot assortiment, ook veel keus in de b keus. Fijn dat ze door heel Nederland leveren alleen vind ik de leverkosten iets te hoog

leverkosten te hoog.

Pluspunten

Goede en snelle service. Fijn dat overal in Nederland word geleverd, in ons geval ook nog binnen dezelfde week. Oftoewel een goede ervaring

Pluspunten

ik vond tegels die wij al langer in de tuin wouden in de b-keus, terwijl deze nergens anders te koop waren

wij wonen in de stad waar de auto helaas niet kon rijden. ik snap het maar vond het toch jammer

Pluspunten

Top!!! Snel Goed Duidelijk Goedkoop

Pluspunten

Snelle service, de goedkoopste in bkeus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goedkoop. Veel keus

Meer in de showroom

Pluspunten

Heel erg tevreden over dit bedrijf en dan vooral de b keus. Er werd aangegeven dat b keus een stuk slechtere kwaliteit is maar dat viel bij onze bestelling heel erg mee. We hadden 50 vierkante meter b en 10 a en het verschil was bijna niet te zien.

meer op voorraad van de b keus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

erg scherp geprijst

preciezer zijn in dag van levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen 1 !!!!!

Ze misleiden de koper met verkeerde informatie over de B-keus op de homepage ! Hierin staat niet vermeld dat er maatverschillen kunnen optreden , anders had ik nooit die tegels gekocht !! Had tegels besteld van 4mm dikte maar 80% van de tegels waren kleiner of groter. Dit heeft mij 300 euro aan meer kosten aan het stratenmakersbedrijf gekost dan begroot !

Pluspunten

Ik beveel dit bedrijf aan. De service was goed en de producten ook. De levering ging ook snel.

Duidelijkere communicatie over levertijd.

Maasdijk 7

6629KD Appeltern