Ga zo door topple

Achteraf postief. l om 7:00

Door een van uw medewerkers een verkeerde berekening gemaakt bij het bestellen van zand, waardoor er twee grote zakken zand teveel geleverd was. Na telefonisch gesprek werden de zakken weer opgehaald en de teveel geleverde zakken zand verrekend. Het was ook fijn dat de chauffeur de avond vantevoren belde dat hij al om 7:00 uur zou komen

Goeie tegels voor de prijs

Het duurde wat lang voor er geleverd werd. Maar het resultaat was het wachten waard.

Helemaal top!!!

Goede service en snelle levering Was perfect

Goede degelijke tegels voor weinig geld

Fijne site met ruime keuze tegels. Zelf voor b keuze gegaan. Tegels zien er fantastisch uit. Levering ging ook goed!

Ziet goed uit

Doen wat ze moeten doen.

goede kwaliteit, snelle service

heel fijn om in deze drukke periode goede service en kwaliteit te krijgen. waar het bijna onmogelijk was om aan de juiste tegels te komen hadden zij ze nog p voorraad en sel, tegen een goede prijs geleverd. top dus

Op tijd geleverd.

De tegels zijn op tijd geleverd en waren van een redelijke kwaliteit voor een B-keuze. Daar was de prijs ook naar.

Goed, conform afspraak

q

Perfecte service aan huis, en deskundig advies toptop

Heb 80m2 60x60 tegels gekocht, voor de achtertuin een jaartje terug en dit jaar 80m2 gekocht voor de voortuin ik was super verbaast over de raad, en het mee rekenen en mee denken hoe ik het moest bestellen ben er 2x geweest en ja top top service, ook Nathalie Bakker heeft door haar goede product kennis mij zo goed geholpen ik ben hun dankbaar ook vanwegen de snelle levering aan huis,achtertuin b keus genomen super tegels, en voor A+ tegels maar deze service was in elk opzicht goed en perfect ik ben ook nog steeds ontzettend blij met de keus om hier mijn bestellingen te hebben gedaan, elders konden ze zo goed als geen informatie geven behalve hoge kosten voor bv vervoer etc dus hier werd ik goed geholpen ook andere die ik ken hebben bij hun besteld dus die waren ook echt tevreden over dit bedrijf, en Nathalie Bakker de medewerker die verstand van zaken heeft is hierin de doorslag geweest want deze vrouw heeft vanaf begin tot levering haar best gedaan ook erna nog veel betekend voor mij thanks gr stefan

Keurig afgeleverd

Spullen werden volgens afspraak op tijd afgeleverd en keurig geplaatst op de aangegeven plek.

Heel netjes geleverd , had op 7 pellets tegels 2 breuken. Echt super gedaan.

Goede service en snelle levering

Het door ons gekozen product kon niet op tijd worden geleverd. op advies van nusierbestrating hebben wij daarom voor een andere maat gekozen welke snel leverbaar was tegen gereduceerd tarief. Het eindresultaat mag er zijn: prachtig mooi terras

Snel eerlijk en netjes afgeleverd!

Super gedaan alles op tijd en heel afgeleverd

Op tijd als afgesproken geleverd en compleet

Prima verzorgd, klantvriendelijke benadering, overleg is mogelijk.

Behulpzaam, goede prijs/kwaliteit, mooie producten

Zie bovenstaand

Telefonisch goed bereikbaar, en goed overleg

de ervaring was goed

Ik heb hier mijn bestraling gekocht, en ben er super blij mee. Klant vriendelijk, en super service.

Netjes en optijd geleverd

Perfect van A tot Z

Gewoon goed geregeld alles werd netjes op tijd afgeleverd

Voor een mooie redelijke prijs prachtige tuintegels.echt een aanrader.!!

Maasdijk 7

6629KD Appeltern