Ik had 7 pallets Excluton Noviton Woodstone 60x60x4cm gekocht, rekening houdend met eventuele uitval. Een mooie steen voor een mooie prijs.
Helaas kwam ik toch nog 4 tot 5 tegels te kort en probeerde deze nog bij te bestellen. Dat gaf wat problemen omdat ik vanwege de B keuze, een pallet van 28 stuks moest bestellen. B keuze met behoorlijke verzendkosten was niet echt een optie, en eventuele A keuze moest per ongeveer 7 stuks, waarbij er nog een behoorlijk bedrag aan afleveringskosten bij kwam. Pech had ik natuurlijk ook dat ik In de corona tijd zat en het al moeilijk was omdat de A keuze niet meer geleverd kon worden
Jammer vind ik dus dat ik pech heb gehad met meerdere kapotte tegels in mijn pallets, en er verder niet naar een eenvoudige oplossing kon worden gezocht om de tegels te bestellen.
Nu heb ik na een jaar, bij een concurrent een aantal A-keuze tegels moeten bestellen welke ik zelf kon afhalen en ik nu 1/3 kwijt was van de prijs die ik anders kwijt zou zijn. Hopelijk kan hier wat mee gedaan worden als extra service aan de klanten.
Verder dik tevreden met de goede geleverde tegels!
Ik beveel het bedrijf nog wel aan maar dan rekening houdend, dat er in de toekomst wel met klanten gezocht wordt naar een goede oplossing!