Snel geleverd, ondanks vertraging

Product ziet er precies zo uit als hoe het aangeboden wordt online. Netjes geleverd. Goede kwaliteit voor een lage prijs.

B keuze tegels waren niet helemaal zoals ikze zou willen, maar na overleg met sierbestrating over de witte kalk aanslag, moet ik toe geven dat het steeds minder zichtbaar word

Goede service en erg tevreden over het product

Tevreden met de geleverde producten

Goede keuzes op de site een snelle leveringen zijn tevreden met onze bestellingen die we hebben ontvangen

geweldig

netjes zou het iedereen aan bevelen netjes geholpen door jullie medewerkster was er een probleem werd het netjes opgelost

Super geholpen, snelle levering.

Ruime keuze. Snelle levering.

Prima bedrijf.

Alle afspraken goed nagekomen. Goede prijs.

???

Jammer dat de uitlevering dan weer erg lang op zich laat wachten.

Ik had 7 pallets Excluton Noviton Woodstone 60x60x4cm gekocht, rekening houdend met eventuele uitval. Een mooie steen voor een mooie prijs. Helaas kwam ik toch nog 4 tot 5 tegels te kort en probeerde deze nog bij te bestellen. Dat gaf wat problemen omdat ik vanwege de B keuze, een pallet van 28 stuks moest bestellen. B keuze met behoorlijke verzendkosten was niet echt een optie, en eventuele A keuze moest per ongeveer 7 stuks, waarbij er nog een behoorlijk bedrag aan afleveringskosten bij kwam. Pech had ik natuurlijk ook dat ik In de corona tijd zat en het al moeilijk was omdat de A keuze niet meer geleverd kon worden Jammer vind ik dus dat ik pech heb gehad met meerdere kapotte tegels in mijn pallets, en er verder niet naar een eenvoudige oplossing kon worden gezocht om de tegels te bestellen. Nu heb ik na een jaar, bij een concurrent een aantal A-keuze tegels moeten bestellen welke ik zelf kon afhalen en ik nu 1/3 kwijt was van de prijs die ik anders kwijt zou zijn. Hopelijk kan hier wat mee gedaan worden als extra service aan de klanten. Verder dik tevreden met de goede geleverde tegels! Ik beveel het bedrijf nog wel aan maar dan rekening houdend, dat er in de toekomst wel met klanten gezocht wordt naar een goede oplossing! .

Klantvriendelijk en service zijn super

Een goede ervaring die vertrouwen bied in de toekomst om online te bestellen zonder zorgen te maken over de kwaliteit e.d

Snelle levering en goede kwaliteit tegels

Snelle levering en goede kwaliteit terrastegels. Alleen bezorgkosten vind ik vrij veel

Zeer goede service

Op tijd geleverd en goede service.

Ik heb die spullen dat ik besteld heb zonder problemen ontvangen en ook goed af geleverd.

perfect alle overeenkomstig spec en afspraak

Prima service en alles op tijd. Keurig afgeleverd zonder gebreken

top

Snel geleverd. Voldeed aan mijn verwachtingen

Geweldig!!!

Geweldige service en levering op tijd.

Erg blij met de geleverde tegels en de prima service.

Ik heb een B keuze tegel gekocht. Duidelijke uitleg gekregen, 10% extra besteld als aanbevolen. Ruim uitgekomen, weinig beschadigde tegels helemaal prima. Levering ook duidelijk, zowel telefonisch als via mail tijdig te horen gekregen wanneer de tegels geleverd werden. Ik ben zeer tevreden.

Prima geregeld allemaal!

Stenen besteld. Op tijd en goed geleverd voor een mooie prijs! Wat wil je nog meer...

top bedrijf

b keus besteld goede communicatie tussen klant en bv. Snelle nalevering

Goede service, snelle levering

De bestrating werd op het afgesproken tijdstip geleverd. Er zat een foute partij bij. Na een belletje werd eze partij weer opgehaald en de goede partij geleverd.

Prima ervaring met dit bedrijf. Hele mooie tegels besteld, snel geleverd en als je er eentje te kort komt wordt dat ook geregeld. Echt top.

Mooie stenen

Ben tevreden over de stenen. Zien er keigoed uit.

Super mooi tuintegels!!!!!!

Ik heb 3 jaar geleden hier tuintegels gekocht, ik ben er heel tevreden over ik ga volgend jaar verhuizen en op zeker weer hier de tegels uitzoeken.

Handig te bestellen, artikel komt overeen met de foto, snelle goeie levering!

Maasdijk 7

6629KD Appeltern