SLECHTE SERVICE
Wij hebben tegels besteld 60x60 en voor hebben we A kwaliteit en achter B-kwaliteit. Van de 224 B tegels waren er 38 gescheurd. Dit hadden we al gemeld en we kregen de volgende mail terug. Ik citeer: "In totaal mag er inderdaad maar 10% breuk zitten in B-keus. Is dit meer dan 10%, dan kijken we samen naar een oplossing"
Nou dit is hun oplossing en ik citeer: "Geachte heer, mevrouw,
Bedankt voor uw mail. Wat vervelend dat u niet volledig tevreden bent met uw aankoop. U heeft gekozen voor B-keus, waarbij onder andere breuk mogelijk is. Wij adviseren altijd om minimaal 10% meer te bestellen dan u nodig heeft, zodat u onverwerkbare tegels zoals breuk kunt opvangen. Bijvoorbeeld kleurverschil, maatverschil, structuurverschil, putjes in de tegel, missende hoekjes en andere schoonheidsfoutjes behoren niet tot onverwerkbare tegels, omdat dit behoort tot de voorwaarden van B-keus. Bij het door u bestelde product op onze website beschrijven wij deze voorwaarden. Op de afbeeldingen zie ik 29 tegels met breuk, deze zijn inderdaad niet meer te verwerken. U heeft meer dan 10% breuk. Onder 10% vallen 22 tegels. Aan de hand van de afbeeldingen zie ik 29 tegels met breuk, dit zijn er 7 meer dan mag. (zie bijlage voor uitleg).
De optimum Tuintegel met facet hebben wij helaas niet meer in de B-keus en kunnen wij ook niet naleveren. U kunt er voor kiezen om de 7 tegels gecrediteerd te krijgen.
Ik hoor graag van u.
Met vriendelijke groet,
Euhhh, dus een medewerker kan van haar stoel mij vertellen dar ik lieg en dat het er maar 29 zijn??? WTF!
Je hebt niet voldaan aan je leveringsverplichting en dan is dit jullie oplossing?? ik kan ca 33 euro retour krijgen?? Laat jullie mij achter met een gapend gat in mijn bestrating? Zakelijk er onvolwassen en schandelijke oplossing. Kijk als ik 9% break had, dan had ik niets kunnen reclameren. Maar ik heb er ca 15%, nergens staat dat je dan 10% niet kunt reclameren. Hun rekenwijze is zeer bijzonder en dit heb ik nog nooit meegemaakt.