Verbeterpunten op de site, maar prima assortiment

de site is nog wat onduidelijk naar mijn mening. Zo staan er ineens informatieve teksten onder aan de site, die ik liever duidelijker vormgegeven had gezien. Verder is de informatie wel nuttig en de producten bieden een prima assortiment.

Tevreden klant: blijf zo doorgaan!

Zoals het nu gaat ben ik helemaal tevreden. Ga zo door!

Voelt als een shortcut naar klusparadijs bij Bouwmaterialenkopen

Bouwmaterialenkopen is voor mij dé plek om snel en zonder gedoe mijn klusmaterialen te regelen. Alles via de site besteld, en binnen no time was mijn bestelling geleverd.. Geen ellenlange wachtrijen of verwarring over wat er op voorraad is. Het voelde bijna te efficiënt, alsof ik een geheime shortcut naar klusparadijs had ontdekt. De enige reden dat ik geen vijf sterren geef? De productfoto’s. Een paar betere foto’s of zelfs een 360-weergave zouden echt helpen. Maar verder? Klasse

Overzichtelijk shoppen

De online omgeving is precies wat je wilt als je snel en efficiënt materialen nodig hebt. De website laadt vlot en is overzichtelijk ingedeeld, waardoor ik zonder moeite vond wat ik zocht. Wat ik vooral waardeerde, is dat de zoekfunctie niet alleen slim is maar ook suggesties geeft die echt relevant zijn.

Efficiënt en makkelijk

‘s ochtends online besteld diezelfde namiddag met mijn schoonzoon en een aanhangwagen een uurtje richting brabant gereden om alles op te halen.

Prima producten, communicatie kan beter

Producten zijn prima. Kwaliteit is goed, prijs is ook prima. Alleen vondt ik de communicatie betreft de levering wel echt een verbeterpuntje voor deze zaak. Ik kreeg nauwelijks updates en toen ik een update kreeg stonden ze binnen een uur op de stoep. Nou mijn vrouw heeft halsoverkop naar huis moeten rijden. Buiten dat prima ervaring.

Ondanks kleine bestelling, super service ontvangen.

Ik had maar een kleine hoeveelheid stenen nodig maar ik had wel een aantal vragen aangezien ik hier zelf niks vanaf weet. Wat me opviel is dat ondanks ze wisten dat ik voor een hele kleine goedkope bestelling kwam, ze nog steeds energie besteden aan het helpen en beantwoorden van mijn vragen.

Zware blokken snel geleverd

Na twijfel tussen ‘’zelf ophalen’’ of ‘’laten leveren’’ gezien de hoge kosten heb ik toch besloten om te kiezen voor de luxe gemak optie van laten leveren. Dit bleek de beste keuze, had zelf 10x zo lang gedaan om alle zware blokken naar de tuin te verplaatsen. Zij konden dit voor mij zonder moeite doen, daarnaast waren ze erg vriendelijk en werkte ze snel. Topservice, zou hier zeker voor kiezen als je het geld hebt om aan de leveringskosten te besteden.

Mijn eerste keer online stenen kopen

Eerder nooit online bakstenen en dergelijk durven te kopen aangezien ik ze graag eerst fysiek wilde bekijken. Toch overtrof de goedkope prijzen en de goede reviews die mening. Nu heb ik een prachtige partij opgekocht van donkere stenen voor echt een super prijs. Als echt goed is worden ze over max 4 dagen bezorgd dus ik ben benieuwd.

mijn ervaring met Brok is helemaal top

Nadat ik mijn oom had geholpen met het bouwen van een aanbouw ben ik zelf ook gemotiveerd geraakt te beginnen met het aanpakken van mijn huisje. Ik begon bij nul dus alle kennis en spullen die je nodig kunt hebben had ik niet. Via brok vond ik gelukkig 80% van alles wat ik nodig had gemakkelijk en voor een prima prijs. Sommige dingen had ik misschien beter bij de bouwmarkt in mijn stad kunnen aanschaffen maar door de service die brok bood werd ik toch aangetrokken het hier te kopen. Geen moment spijt gehad, binnen 3 werkdagen werd het geleverd en via hun site heb ik handige tips and tricks gevonden om te beginnen.

Prima service - klein probleem goed opgelost

Brok Bouwmaterialen heeft de betonblokken voor mijn zwembad in aanbouw geleverd. Die betonblokken waren voor het allergrootste deel prima in orde, maar 1 blok van 15 stuks waren wat minder van kwaliteit. De oorzaak lag bij de toeleverancier en Brok kon daar niets aan doen. Evengoed hebben we dit met elkaar in goed overleg en naar volle tevredenheid kunnen oplossen. Al met al goede bouwmaterialen en een prima service!

Snel en professioneel opgelost naar fout levering

Van mijn gehele bestelling was er helaas een artikel verkeerd geleverd. Nu moeten die pallets eerst worden opgehaald en daarna moet ik weer ene nieuwe levering krijgen met het juiste. De verloren tijd is dan wel een beetje jammer maar wel fijn dat ze het zo snel en netjes oplossen.

Keer op Keer zeer tevreden

Een nieuwe bestelling geplaatst en wederom exact dezelfde kwaliteit als ik gewend ben van brokbouwmaterialen. Daarnaast worden de producten goed verpakt en snel geleverd. Wat wil een klant nog meer? Ga zo door!

Tevreden, Mega tevreden, Ik ben enthousiast.

Second space (text review): Laat de bouw maar beginnen! De materialen zijn door brok geleverd dus nu is het mijn taak er iets moois van te knutselen. Het idee is een leuk tuinhuisje met overdekt zitplekje. Het ligt in ieder geval niet aan het materiaal, voor dusver ik het bekeken heb, ziet het er allemaal prachtig uit en heb ik goede materialen voor een heel goed prijsje op de kop getikt.

Prima ervaring

Netjes geholpen en ze hebben een duidelijke site waarop overzichtelijk te zien is welke producten ze in hun assortiment hebben.

Vriendelijke alternatieven aangeboden na product niet op voorraad

Bakstenen die ik wilde bestellen ware niet meer op voorraad. Ik wilde bakstenen bestellen, nadat ik en mijn vrouw overlegd hadden wisten we het zeker. Enkele dagen daarna kwam ik terug bij de site en stonden ze er niet meer op. De medewerkster zij dat het een unieke partij was dus dat ze niet meer terug zouden komen. Tja, toen baalde wij wel enorm zeg! Wel gaf ze ons alternatieve, dat was erg vriendelijk, we hebben nu een aantal monsterstenen en hopelijk vinden we hier een nieuwe prachtige steen.

….

Prijzen zijn scherp en bieden meer productvarianten dan de bouwwinkel bij mij in de stad.

Indrukwekkend snelle levering

De bestelling werd in 2 delen geleverd dat ging helemaal oke. De eerste bestelling kwam al de dag na bestelling. Waar ik echt van te kijken stond trouwens. Maar dat was alleen maar fijn. 2 dagen later kwam het resterende spul geleverd. Binnen het afgesproken termijn ik ben dus tevreden.

Indrukwekkend snelle levering

Uitstekende klantenservice na werktijd

Het was net 17:00 geweest toen ik me bedacht da ik de klantenservice nog moest berichten. Gelukje want ze reageerde nog! Zeer klantgericht om mij naar sluitingstijd nog te helpen.

Snelle ophaalservice

Bestellen via de site is erg gemakkelijk, je krijgt bericht wanneer het klaar staat om opgehaald te worden en bij aankomst zijn er medewerkers die zorgen dat je binnen enkele minuten weer de weg op kan met alle spullen. Top, mannen!

Eenvoudig gemak bij het bestellen en leveren

Ik ging voor gemak. Gemak in het uitzoeken van betonblokken en metselcement en vooral in het gemak van het geleverd krijgen. Gelukkig was dat hier allemaal te regelen.

Metselstenen voorraden zijn wel een puntje

Ik vind echt dat ze van bepaalde metselstenen te weinig voorraad aanbieden. Na 3 weken lang haast dagelijks te kijken werd de voorraad ook niet aangevuld. Aan de telefoon werd mij verteld dat het dan nog eventjes kon duren maar dat ze contact met mij konden opnemen als het weer op voorraad zou komen. Eind van die week werd ik al teruggebeld en konden ze mij vertellen dat het product over 2 maanden pas weer op voorraad ging zijn. Dit wordt nog even afwachten dus… Maar fijn dat ze hun best doen om me op de hoogte te houden. Hopelijk verloopt de levering straks toch nog vlotter dan verwacht, zodat ik verder kan met mijn project.

nog even wachten voor die stenen in de showroom

Ik wacht nog altijd af op een fysieke mogelijkheid van het bekijken van vooral de stenen.

Keethuis bouwen voor de zoons – geweldig project

Ik en mijn maten zijn in de tuin van mijn ouderlijk huis begonnen met het bouwen van een keethuis voor onze zoons. Hiervoor wilden we goede en betaalbaar spul hebben. Na wat zoeken hebben we hier hout, stenen en andere benodigdheden verzameld die stevig en weerbestendig zijn, maar die ook binnen ons budget passen. Het doel is om een plek te maken waar de jongens jarenlang plezier van kunnen hebben. We hebben zelf al veel plezier in het bouwen en leren er elke stap van.

Wolfskuilseweg 257

6542 AA Nijmegen

085 401 23 61

Over Bouwmaterialenkopen.com

Bouwmaterialenkopen.com is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bouwmaterialen voor zowel particulieren als professionals. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder isolatie, hout, dakbedekking, gipsplaten en gereedschappen. Bouwmaterialenkopen.com biedt kwalitatieve materialen tegen scherpe prijzen, met een focus op gebruiksgemak, deskundig advies en snelle levering, zodat klanten efficiënt aan hun bouw- en renovatieprojecten kunnen werken.