Duidelijke prijzen en geen verborgen kosten

Bestellen ging supersimpel, filters op de site werken goed en de betaalopties zijn ruim. Wat ik vooral waardeerde was dat ik geen verrassingen had qua prijs of extra kosten. Wat je ziet, is wat je betaalt. Top!

Moest wachten voordat de stenen leverbaar waren

Fijn dat ze een breed assortiment hebben, maar ik merkte dat sommige populaire producten vaak niet op voorraad zijn. Moest een paar weken wachten tot mijn gewilde eerste keus metselsteen kleur leverbaar was, terwijl ik liever meteen door wilde. Verder prima service en vriendelijke klantenservice.

Altijd alles in orde en vriendelijke klantenservicemedewerkers

Al vaak bestel bij bouwmaterialenkopen. Altijd alles in orde en vriendelijke klantenservicemedewerkers.

Verkeerde levering maar alsnog wel tevreden

Bij mijn eerste bestelling kreeg ik helaas een andere big bag geleverd dan ik had besteld. Dit was de eerste keer dat zoiets gebeurde in al mijn online aankopen. Gelukkig was de inhoud alsnog bruikbaar voor mijn project, dus heb ik besloten het zo te laten. De webshop heeft een groot aanbod tegen scherpe prijzen, wat ik zeker waardeer. Een extra controle bij het verzenden zou wel handig zijn, maar verder een prima ervaring!

Perfect en handig advies

Voor mijn tuinproject had ik een grote partij stenen nodig. Eerst even gebeld voor advies en werd super geholpen. Bestelling geplaatst en een paar dagen later stond alles keurig op pallets voor de deur.

Heldere communicatie maar toch een beetje teleurgesteld

De metselstenen werden zonder problemen geleverd en alles verliep soepel. Toen ik vroeg naar de status van mijn bestelling, kreeg ik binnen korte tijd een helder antwoord. Wel had de verpakking anders gekund, want onnodig veel verpakkingsmateriaal blijft een aandachtspunt in e-commerce.

Topkwaliteit en zorgvuldig verpakt

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd, en de materialen zijn van topkwaliteit. Alles goed gecontroleerd en het voldoet volledig aan de verwachtingen. Ook de verpakking was stevig, waardoor alles zonder beschadigingen aankwam. Een betrouwbare webshop die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan!

Goede bouwmaterialen en snelle levering

Heel tevreden met de bouwmaterialen die ik hier heb besteld. De producten zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd. Het hele bestelproces verliep soepel en zonder gedoe.

Persoonlijke service maakt het verschil

Had een last-minute bestelling nodig voor een verbouwing. Even gebeld en ze dachten actief mee om het snel geleverd te krijgen. Uiteindelijk binnen twee dagen in huis en perfect op tijd voor de klus. Super service en die persoonlijke aanpak maakt echt het verschil!

Stevige betonblokken voor een scherpe prijs

De betonblokken die ik hier heb gekocht zijn echt de investering waard! Met een mooie korting waren ze ook nog eens extra voordelig. Ze zijn massief, goed afgewerkt en perfect voor mijn bouwproject. Zelfs bij zware belasting blijven ze stevig en stabiel. Ideaal voor zowel grote als kleine klussen.

Vlotte levering

Van bestelling tot levering verliep alles vlot en zonder gedoe. De klantenservice was makkelijk bereikbaar en erg vriendelijk. Prettige ervaring en zeker een webshop waar je op kunt rekenen!

Betrouwbare service en keurig verpakt

Goede en betrouwbare verkoper met een ruim assortiment aan producten. De bestelling werd keurig verpakt en geleverd. Fijne service en aandacht voor details, iets wat ik zeker kan waarderen!

Snelle en duidelijke communicatie

Een grote bestelling geplaatst en had op zondag een vraag via WhatsApp gestuurd. Tot mijn verrassing kreeg ik op de eerstvolgende werkdag direct een reactie. Gedurende het hele proces werd ik keurig op de hoogte gehouden, zelfs bij een kleine vertraging. Dit bedrijf communiceert helder en denkt echt met de klant mee. Topservice!

Na lang zoeken eindelijk onze ‘droom ’stenen gevonden

De site een aantal dagen in de gaten gehouden en toen kwamen ik en mijn vrouw een donkerrode steen tegen voor een extreem laag prijsje. Iets waar we al weken naar opzoek waren. Zo snel dat we ze besteld hadden zo snel kwamen ze ook binnen. Helaas hebben we de stenen pas over een maandje nodig aangezien de drukte van de aannemer dus voor nu staan ze nog even onder een zeiltje maar we kunnen niet wachten om het eindresultaat te kunnen bezichtigen.

Duidelijkheid over verzendkosten kan beter

Wat ik nodig had was snel gevonden evenals het invoeren en vinden van juiste producten waar ik naar opzoek was. Wel was ik zelf heel erg verbaasd en daardoor ook wel teleurgesteld dat ik in mijn winkelwagen pas erachter kwam dat er nog best een groot bedrag aan verzendkosten bij kwam. Dit mag duidelijker vermeld worden vind ik.

Vlotte afhandeling en ruime keuzemogelijkheden

Alles ging vlot en probleemloos. Ze bieden voldoende keuzemogelijkheden zowel voor het soort product wat je zoek als betalings/leveringsmogelijkheden. Zeker een shop waar ik nog eens zal bestellen.

Gratis verzendkosten super service

Uitstekende ervaring gehad! Was ook enorm content toen ik zag dat mijn bestelling boven het bedrag voor gratis verzending uitkwam. Dit betekende een mooie besparing, waardoor ik besloot nog een paar extra betonblokken te bestellen voor het knutselproject van mijn vrouw, iets waar ze al een tijd naar uitkeek. Super service, top geregeld!

Goede site allen wat onduidelijkheid overprijsverschillen

Goede site, mis alleen een soort opverzicht met prijsverschillen tussen A en B keus van producten. Nu is dat niet heel dudielijk te zien en is het voor mij niet heel aantrekkelijk om B keus aan te schaffen, tenzij dit niet jullie intentie is dan is het natuurlijk geen probleem.

Eerste bestelling, tevreden ervaring

Onze eerste keer bestellen bij Brok. Na alle reviews te hebben gelezen wisten we wel al goed wat we konden verwachten. En ook wij zijn zeer tevreden. Geen problemen ondervonden en alles heeft aan onze verwachtingen voldaan. Voor ons is Brokbouwmaterialen voor herhaling vatbaar.

Uitstekende klantenservice via chat

In de chat ben ik netjes te woord gestaan nadat ik de verkeerde formaat betonblokken besteld had. Gelukkig voor mij was ik er nog op tijd bij en kon de bestelling nog aangepast worden. Keurig afgehandeld ik ben zeer tevreden.

Gebruiksvriendelijke winkelmand en foutloos bestelproces

Aanpassen van de winkelmand qua hoeveelheden of soorten totaal geen probleem. De site werkt ook erg snel en het bestelproces gaat foutloos.

Handige zoekfunctie en filters

Vlotte zoekfunctie die snel alle resultatne weergeeft. Daarnaast helpen de filters op de site goed mee om hun ruime assortiment te verkleinen en zo vlot te vinden wat je nodig hebt.

Snel en eenvoudig bestelproces

Het was erg makkelijk en snel om een bestelling te plaatsen.

Duidelijke en professionele offerte

Kreeg een keurig en overzichtelijke offerte via de mail toegestuurd nadat ik hier per mail om gevraagd had. Alles was helder en gedetailleerd uitgewerkt, inclusief een duidelijke prijsopgave en specificaties van de materialen. De professionaliteit en snelheid waarmee dit werd afgehandeld gaf direct vertrouwen. Bovendien was er ruimte voor eventuele aanpassingen, wat de flexibiliteit van de service onderstreepte. Prettige en efficiënte communicatie zoals je die mag verwachten!

Scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen. Snelle levering. Goede voorradigheid. Niks op te merken!

Wolfskuilseweg 257

6542 AA Nijmegen

085 401 23 61

Over Bouwmaterialenkopen.com

Bouwmaterialenkopen.com is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bouwmaterialen voor zowel particulieren als professionals. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder isolatie, hout, dakbedekking, gipsplaten en gereedschappen. Bouwmaterialenkopen.com biedt kwalitatieve materialen tegen scherpe prijzen, met een focus op gebruiksgemak, deskundig advies en snelle levering, zodat klanten efficiënt aan hun bouw- en renovatieprojecten kunnen werken.