Veel keus en scherpe prijzen

Ik had online verschillende bedrijven vergeleken en kwam steeds weer terug bij dit bedrijf. Hun assortiment is enorm, en de prijzen zijn scherp. Wat ik ook fijn vond, is dat ze transparant zijn over levertijden en eventuele extra kosten. Geen verrassingen achteraf, alleen tevreden klanten.

Fantastisch ook voor kleine bestellingen

Zelfs voor een klein project als het opnieuw betegelen van mijn ‘kleine’ voortuin werd ik als klant serieus genomen. De levering was snel, en de materialen waren van topkwaliteit.

Verwachtingen zijn overtroffen

Dit bedrijf is echt een pareltje in de bouwsector. Niet alleen sierstenen voor een hele goedkope prijs kunnen scoren maar ook nog een genoten van goede service bij de aan-huis levering.

Zie onderstaand

Geen poespas, gewoon een betrouwbare levering en nette spullen. Precies wat je zoekt in een bouwbedrijf.

Proefstenen zijn echt heel fijn

De proefstenen zijn een ideale uitvinding. Hierdoor zat ik niet gelijk gebonden aan het uitgeven van een paar honderd euro aan stenen die ik nog niet had gezien. Hierdoor kwamen we er helaas wel achter dat de stenen niet helemaal onze smaak waren, de zoektocht gaat nog even verder dus…

Top prijs-kwaliteit verhouding!

Ik kocht tweede keus betonblokken en was positief verrast door de kwaliteit. Ondanks de lagere prijs waren ze stevig en zonder grote beschadigingen. Echt waar voor je geld!

Hartstikke goed spul

Ik had wat betonblokken en metselstenen nodig voor een schuurtje achter op ’t erf. Besteld bij die lui van Brok, en het wa allemaal dik in orde. De chauffeur kwam mooi optijd zette alles keurig neer. En die blokken? Stevig as een eikenhouten paal! Prijs was ook niks mis mee. Hier koop ik zekers nog es wat.

Goed voor beginners!

Second space (text review): Dit was mijn eerste keer dat ik bouwmaterialen bestelde, en ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Dankzij de handige filters en duidelijke productomschrijvingen op de website kon ik alles gemakkelijk vinden. Gelukkig kon mijn schoonbroer ook nog het een het ander adviseren en met deze combinatie heb ik er vertrouwen in dat er een mooi resultaat uit moet komen!

Snel en betrouwbaar

Ik had haast en zij hebben me gered. Binnen twee dagen alles in huis. Geweldig bedrijf!

Onverwacht veel hulp gekregen

Als leek had ik geen idee welke stenen geschikt waren voor mijn project. Gelukkig kreeg ik via de klantenservice uitgebreid advies. Ze legden me stap voor stap uit wat ik nodig had, inclusief hoeveelheden. De levering was ook perfect op tijd en de chauffeur zette alles netjes op de afgesproken plek. Dankzij hen is mijn klus zonder problemen verlopen!

Vertrouwen in kwaliteit en service

Na een geweldige ervaring met het renoveren van onze achtertuin, zijn we weer teruggekomen voor onze oprit. Hier hadden ze precies wat we zochten: robuuste klinkers die tegen een stootje kunnen. Het voelt fijn om bij een bedrijf te kopen dat je vertrouwen waard is. Dit wordt niet onze laatste bestelling!

Goede levering maar communicatie kan beter

Het bestellen ging soepel en de levering was zoals beloofd. De materialen waren goed verpakt en in goede staat. Alleen miste ik tussentijdse updates over mijn bestelling. Het was een beetje spannend of het op tijd zou komen, maar gelukkig kwam het goed.

gewoon zoals het hoort

Wat een fijne ervaring. Je bestelt, ze bellen nog even om te checken of alles klopt, en dan wordt het gewoon netjes afgeleverd. Geen gezeur, gewoon zoals het hoort. Zo zie ik het graag.

Zo blij met mijn nieuw pad in de tuin dankzij deze winkel!

We hebben nu een pad van mooie stenen aangelegd naar de achtertuin en het is echt een verademing. Voorheen moest ik telkens door de modder als het geregend had en dat was echt geen pretje. Nu ziet het er netjes uit én blijft alles schoon. Onze hond is trouwens helemaal fan die rent elke dag enthousiast over het pad naar z'n favoriete plek in de tuin. Het is echt een win-win voor ons allebei

Slechte Service

Slechte ervaring met kleur tegels gehad.

Goede producten

De stenen die ik bestelde waren mooi en stevig, maar de levering liep vertraging op. Toen ik belde, was de klantenservice vriendelijk, maar het duurde wel even voordat ik duidelijkheid kreeg. Alles is uiteindelijk opgelost maarrr het had wat soepeler gekund

Zeer tevreden met mijn aankoop hier.

Ik heb grind en klinkers besteld en het ziet er prachtig uit in onze tuin. De prijs-kwaliteitverhouding is zeker goed.

Groot assortiment! Wel klein verbeterpuntje

Wat ik fijn vond, was de enorme keuze aan materialen. Ik kon precies vinden wat ik nodig had. De levering was netjes en alles klopte. Als er iets verbeterd kan worden, zou ik zeggen iets meer informatie vooraf over hoe alles verpakt is.

We hadden al jaren een onafgewerkte kelder….

We hadden al jaren een onafgewerkte kelder, maar nu hebben we eindelijk doorgepakt. We bestelden stenen voor een nieuwe wand en tegels voor de vloer. Het werd snel geleverd en toen realiseerde we ons pas dat we echt aan de slag moesten gaan. Na 2,5 maand hard werken was het klaar. Het eindresultaat mag er zeker wezen. Had ik dit maar eerder gedaan!

Onze nieuwe muur trekt veel bekijks

Voor onze opknaphuis zochten we iets bijzonders, en bij brokbouwmaterialen vonden we prachtige bakstenen voor een stoere, industriële look. Het bestellen was een eitje en ook de levering was mega goed en snel geregeld. Inmiddels is de muur al een tijdje klaar en vraagt iedereen waar we het vandaan hebben! Die sturen we dan met liefde door naar brokbouwmaterialen.

Milieuvriendelijke keuze kunnen maken.

Ik was op zoek naar milieuvriendelijke bestratingsopties en vond bij bouwmaterialenkopen.nl een ruim aanbod aan duurzame producten. Het is fijn om te weten dat ik een bewuste keuze kan maken zonder in te leveren op kwaliteit of esthetiek.

Mijn allereerste bestelling

In het verleden weleens contact gehad met medewerkers van het bedrijf dat ging gemakkelijk. Nu dan eindelijk mijn eerste bestelling geplaatst gezien

Retourproces soepel en goed geregeld

Retouren van dit soort producten is niet ideaal maar ik was haast genoodzaakt gezien we gewoon teveel over hadden. Dat is anders natuurlijk veel weggegooid geld bij wijze van spreken. Retourproces was duidelijk uitgelegd en het retourneren zelf ging ook zo vlot als het je kan verwachten. Geld stond erg snel terug op mijn rekening. Prima regeling dus!

Eerdere bestellingen én korting, altijd tevreden

Heb al eens vaker een bestelling gedaan bij dit bedrijf. Nu toevallig wat gekocht met een korting. Pallets zijn afgelopen woensdag geleverd. Alles verder prima.

Efficiënt en klantvriendelijk bestelproces

Eerst ‘proefstenen’ ontvangen en nadat we een geschikte keuze hebben gemaakt een aantal pallets laten opsturen. Zeer efficiënt en klantvriendelijk proces.

Wolfskuilseweg 257

6542 AA Nijmegen

085 401 23 61

Over Bouwmaterialenkopen.com

Bouwmaterialenkopen.com is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bouwmaterialen voor zowel particulieren als professionals. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder isolatie, hout, dakbedekking, gipsplaten en gereedschappen. Bouwmaterialenkopen.com biedt kwalitatieve materialen tegen scherpe prijzen, met een focus op gebruiksgemak, deskundig advies en snelle levering, zodat klanten efficiënt aan hun bouw- en renovatieprojecten kunnen werken.