Filtre

nuttige website

Het productaanbod is uitgebreid en informatief, en de klantenservice is responsief. Het bestelproces is eenvoudig, hoewel enkele aanpassingsmogelijkheden handig zouden zijn. Over het algemeen een aanbevolen website voor klussers, zowel professioneel als particulier.

uitzonderlijke klantenservice en snelle levering

Om een amateur klusser iets te laten zeggen over de kwaliteit van de materialen zelf is misschien een beetje nutteloos. Echter was mijn algemene klantervaring boven verwachting goed. Alles werd snel geleverd en isolatiemateriaal kwam nog nageleverd in een andere vracht maar was er eigenlijk ook al heel snel.

twijfelachtige service

De klantenservice reageerde snel en antwoorden op mijn vragen. Maar ik had toch gehoopt dat er meer passende oplossingen werden gezocht voor de ontevredenheid die ik had. Daar zit duidelijk nog een verbeterpuntje.

breed aanbod, zo vind je altijd wat je nodig hebt.

brok bouwmaterialen bood een uitermate grote selectie in zowel kleur als soort aan. Ik zocht stenen die een goed match waren met die van mijn huidige tuinmuur en vond hier nagenoeg dezelfde.

zie tekst hieronder

Bedrijf houdt zich keurig aan de gemaakte afspraken. Zo worden oplossingen zelf bedacht en ook echt nagestreefd.

bouwshop boven verwachting

Chauffeur was echt supertof. Meneer vroeg netjes naar onze wensen betreft lossen van de pallets. Hierdoor konden wij alles al op gewenste plek hebben staan wat een heel stuk tilwerk scheelde. Dikke complimenten voor die medewerker, zo wil je dat graag zien.

goed geadviseerd en prima om hier te kopen

Ik hou enorm van klussen en voor de winter wilde wij de lounge plek in de tuin helemaal dichtmaken zodat het warm genoeg is voor de koude temperaturen. Hiervoor moest ik wel even research doen vooraf en heb ik een belafspraak gemaakt met een medewerker van brok. Deze meneer was erg professioneel en had goede kennis in het vakgebied, kon me dan ook alles vertellen over de benodigdheden en opties. Daarna heb ik via hun site ook alles gekocht, kwam in no-time geleverd en had gelijk alles wat ik nodig had om te beginnen.

Een showroom is toch wel wenselijk.

Het aanbod van brok is groot genoeg om te kunnen verwachten dat je producten eerst kunt bekijken voordat je ze kunt kopen. Al helemaal met de hoge transportkosten die eraan verbonden zitten. We zijn echt bereid om een ver stuk te rijden zodat we eerst kunnen kijken voordat we een redelijk bedrag moeten aftikken. Hoop dat jullie hierin gaan investeren.

de betonblokken zijn gemakkelijk….

de betonblokken zijn gemakkelijk te gebruiken voor het funderen en bekisten van een groot oppervlak. Prijs is zeker betaalbaar, al helemaal voor de deliver service die je erbij ontvangt.

mooie sierbestrating maar service heeft nog wel aandacht nodig

hele mooi sierstenen binnengekregen maar over de service valt nog wel het een en ander te zeggen. Ik probeerde ze namelijk te bereiken maar de telefoon werd niet opgenomen, ik werd vervolgens

kalkzandsteenblokken van goede kwaliteit!

Ik heb al meerdere malen kalkzandsteenblokken bij deze webshop besteld en ze hebben me nooit teleurgesteld. De blokken zijn consistent van hoge kwaliteit en ze worden altijd op tijd geleverd. Als u op zoek bent naar betrouwbare kalkzandsteenblokken, dan is dit de plek om ze te krijgen.

uitstekende ervaring

Ik heb onlangs mijn bouwmaterialen besteld bij brok bouwmaterialen en ik ben zeer tevreden met mijn ervaring tot nu toe. de website is gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreide selectie materialen. mijn bestelling werd snel verwerkt en keurig op tijd geleverd. de kwaliteit van de materialen was uitstekend en de prijzen waren concurrerend.

Mijn Go-to als het gaat om bouwmaterialen

Deze webshop is mijn go-to bestemming geworden voor al mijn bouwbehoeften. Ze hebben een breed scala aan producten beschikbaar, en de zoekfunctie op de website maakt het gemakkelijk om precies te vinden wat ik nodig heb.De klantenservice is ook uitzonderlijk. Als u op zoek bent naar hoogwaardige bouwmaterialen en een naadloze online winkelervaring, raad ik deze webshop ten zeerste aan.

Enkele verbeteringen maar over het algemeen redelijk

Deze webshop heeft enkele haperingen, zoals vertraagde leveringen en een paar producten die niet aan mijn verwachtingen voldeden. Toch moet ik zeggen dat ze een breed scala aan materialen aanbieden, en sommige van mijn aankopen waren van goede kwaliteit. Met een beetje verbetering kan deze webshop een geweldige optie worden

Medewerkster was geduldig en professioneel

De professionaliteit en geduld van de klantenservice bij deze webshop maakten mijn ervaring zeer positief; ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en verwezen me vervolgens door naar een andere hulpbron.

ophaalservice is echt een pluspunt van brok.

De afhaalservice hier is snel en betrouwbaar. Mijn bestelling was keurig verpakt en stond op het afgesproken tijdstip klaar om te worden opgehaald. Het gemak van afhalen maakt deze webshop een geweldige keuze, scheelt wel dat dit voor mij maar een klein stukje rijden is.

prima voor als je snel iets nodig hebt.

Deze webshop biedt een redelijk aanbod van betonblokken. De prijzen zijn aantrekkelijk, maar ik had enkele blokken met kleine gebreken.

Kan beter de volgende keer!

Mijn ervaring met deze webshop had enkele haperingen. Er waren problemen met de voorraadniveaus van sommige items, wat leidde tot vertragingen bij mijn project. Verbeteringen in de voorraadbeheersing zouden welkom zijn.

welverdiende 5 sterren.

enorm tevreden met de metselstenen van BROK. We hebben de afgelopen jaren al bij verschillende bedrijven metselstenen besteld (i.v.m verhuizingen en renovaties) maar dit bedrijf is onze favoriet. Stenen kwamen binnen in goed verpakt materiaal en waren daardoor ook geheel intact. Via een pagina op de site van BROK konden we gemakkelijk uitleg vinden voor het gebruiken van de stenen. Kortom een geslaagde aankoop!

communicatie is top

telefoon werd eerste keer niet opgenomen maar een half uur later weer eens gebeld en toen werd er na de tweede keer al opgenomen, denk dat ze daarvoor gewoon even druk waren. Heel fijn contact gehad, alles wordt geregeld.

tot de volgende keer

leverde netjes op afspraak alles kwam ook goed verpakt en op pallets.

prima stenen pas alleen op met de generator van de site

mooie metselstenen besteld voor een goede prijs, vervolgens had ik via de generator de bijbehorende cement gekocht. Dit bleek alleen niet de goede hoeveelheid te zijn, ik had namelijk 2 zakken te veel. Beetje zonde want dat is eigenlijk gewoon weggegooid geld maar goed met het resultaat ben ik wel uitermate tevreden dus dat telt ook voor iets natuurlijk.

levering hier goed op orde

Via spoedlevering kwam het zo snel binnen de vorige keer dat ik daar nu eigenlijk ook voor wilde kiezen. Maar besloot even te bellen en bleek dus dat de levering nu zo snel gaat dat een normale levering ook prima gaat. Dat bleek dus ook zo te zijn want binnen die donderdag, 3 dagen na bestelling, stonden ze om 8 uur 's ochtends voor op de oprit.

bieden goede klantenservice aan

complimenten aan de medewerker die mij zo goed heeft kunnen assisteren rondom het bestellen van metselstenen in de juiste kleur. Had geen haast en kon mij precies uitleggen welk formaat etc. ik nodig had om ze mooi te laten aansluiten met mijn bestaande metselstenen.

uitstekend bedrijf

ik ben zeer tevreden over brokbouwmaterialen. Goede kwaliteit betonblokken en sierbestrating.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA