Filtre

professioneel

voelde me erg gewaardeerd als klant. Ik werd dan ook tegemoet gekomen met een kwestie die ik had aangesteld waar ik iets minder tevreden mee was geweest. Alles netjes opgelost.

goede levering, vriendelijke chauffeur!

De chauffeur die de bestelling afleverde was ontzettend vriendelijk en zorgde er ook voor dat de materialen zo dicht mogelijk bij huis afgezet konden worden.

overzichtelijke site met handige chat box en goede zoekfilters.

goed geadviseerd en spul in goede staat ontvangen.

leuk online winkelen hier.

zijn netjes hun afspraken nagekomen en hebben veel leuke prijsjes waardoor niet gelijk je hele portemonnee wordt leeggezogen als je een paar simpele aanpassingen aan de tuin wilt maken :)

naleveren kost veel geld.

Vervelend dat ze niet nog een aantal blokken, waar ik overigens erg tevreden mee ben, kunnen nasturen. Heb er nog een stuk of 10 nodig maar bij bestellen kon niet meer toen destijds en nu is mijn enige optie opnieuw de torenhoge verzendkosten betalen.

spoedlevering gaat goed

Had enige twijfels overr de spoedlevering omdat het een grote bestelling was en het afleveradres aan de andere kant van het land was. Ben dan ook zeer tevreden en verasst dat het hun gelukt is om het binnen 3 dagen te leveren, zekeer een aanrader als je snel materialen nodig hebt.

zeer persoonlijk en vriendelijke service

Bedrijf is erg meedenkend naar het zoeken van de juiste producten zoals een goede kleur metselsteen die matched met de huidige stenen. Zijn bijna 1 op 1 hetzelfde. Kom hier zeker terug.

handige website

De productinformatie op de website is overal erg uitgebreid en goed te begrijpen. Erg fijn!

gewoon goed

Zeer grote bestelling kon in 1 keer geleverd worden, prima!

top klantenservice

Bedrijf is goed bereikbaar via zowel de telefoon als de chat via de site. Hierdoor ging het winkelen veel vlotter en waren al mijn vragen beantwoord.

Top bedrijf, zeker aan te bevelen ook voor kleine bestellingen

Via lifestyle programmas op televisie een aantal DIY dingen gevonden die perfect zijn voor mijn nieuw appartement. Ik had daarom maar weinig blokken nodig, erg handig dat brok daarom een afhaalmogelijkheid aanbied. Erg veel zin om aan de slag te gaan!

levering ging niet volgens plan.

levering kwam later dan verwacht helaas… ik hield 3-5 werkdagen aan, bleek dat er 7 nodig waren. Niet per se vervelend voor mijn planning maar ik had eigenlijk wel verwacht dat er geleverd werd volgens verwachting/afspraak. De producten waren overigens prima.

tevreden over de materialen

Levering was ook netjes geregeld, een half uur van tevoren een belletje ontvangen dat ze er bijna waren en daarna alles netjes op met de hijskraan neergezet.

nu eindelijk een waardige review kunnen geven

We zijn tot nu toe halverwege de bouw van een tuinhuisje en zijn nu lang genoeg met de materialen aan het werk geweest om een review te plaatsen over de aangeschafte producten. Zo zijn de betonblokken en bijgeleverde metselmortel in goede aantallen geleverd en hebben wij (gelukkig) maar 2 gebroken blokken gehad tijdens het proces. De rood-paarse metselstenen zien er iets anders uit qua kleur dan de afbeelding, maar niet in negatieve zin, ze zijn helderder en de structuur is ook mooier dan verwacht. Over het algemeen dus zeer blij met onze aankopen bij brokbouwmaterialen.

alles conform verwachtingen

medewerkers reageren professioneel via de klantenservice, zoals het hoort! Mijn bestelling was binnen 3 werkdagen geleverd (sneller dan gehoopt/verwacht) en geheel in goede conditie. Zeer tevreden!

zeer gemakkelijk te bestellen

opknappen van de achtertuin was hoog nodig en sinds het weer in Nederland deze zomer zeer tegenvalt is het een prima klusje. We wilde voor een deel siertegels neerleggen maar ook moderne plantenbakken en een leuke zitkuil + hoekje. Wonder boven wonder konden we echt letterlijk alles kopen bij brokmaterialen. Super handig en gemakkelijk, scheelt ons moeite en bespaart ons extra leveringskosten etc. Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met brok en kunnen het dan ook zeker aanraden aan toekomstige klanten.

Fijne omgang van zaken

vriendelijke klantenservice, keurige levering en PRACHTIGE metselstenen van hoge kwaliteit.

B&B projectje met brok kunnen realiseren

Deze zomer hebben mijn vrouw en ik besloten om ons eigen projectje te beginnen. Wij wonen in het hoge noorden midden in de natuur en merken dat vakantiegangers hier naartoe komen voor activiteiten in de natuur. Daarom leek het ons super leuk om onze grote achtertuin/ weiland voor een deel om te bouwen naar een stuk met een B&B. Om dit te realiseren hebben we materialen gekocht bij brokbouwmaterialen, ze werden vrij spoedig geleverd en konden gelukkig dichtbij onze ‘bouwplek’ neergezet worden. Wij hebben ontzettend veel zin in het klussen en hopen aankomende lente 2024 klaar te zijn, gezien wij dit project zelfstandig gaan uitvoeren. Bedankt Brok!

super ervaring.

grote bestelling van onder meer kalkzandsteen, betonblokken en cement, alles snel en in goede staat afgeleverd. zeer tevreden!

5% extra is zeker een aanrader

In de tekstomschrijving van veel producten raad brok aan om 5% extra bij te bestellen. In eerste instantie vond ik dat onzin maar na aansporen van mijn vriend ( is bouwvakker in beroep) toch maar gedaan. Dat bleek toch de goede keus, zo een klus als ik liet namelijk nog weleens een steen goed hard vallen en dan bleek die nog weleens een scheur of breuk te krijgen. En het kwam ook weleens voor dat er al een scheurtje in zat. Ik zal het dan ook iedere andere amateur aanraden om in ieder geval een stuk extra stenen bij te bestellen.

B-keus is prima kwaliteit

Alleen B-keus onderdelen bestelt gezien het budget. Zeker een aanrader, zien er prima uit en kwalitatief zeker oké. Voor dat minuscule verschil met de A-keus  (lettend op vooral de betonblokken) is het zeker aan te raden om gewoon de B-keus te bestellen, tenminste via Brok dan.

favoriete webwinkel

Veruit de beste online webwinkel voor bouwmaterialen waar wij ooit hebben bestelt, wij zijn dan ook inmiddels terugkomende klant voor alle projecten voor ons huis. groetjes, Jort en Minke

voorraad bleek niet te kloppen

bestelling geplaatst, alles leek goed. Totdat ik na een dag een belletje ontving dat er toch minder isolatieplaten op voorraad bleken dan gedacht. Mijn optie was als volgt: wachten tot die weer op voorraad kwamen, geld terugkrijgen of een A-keus plaat voor dezelfde prijs wegens ongemak. Die keus was natuurlijk snel gemaakt, de A-keus platen waren een super deal. Toch een score van 8 omdat dit een extra levering betekende en dus dat ik een kleine, niet berekend, oponthoud betekende.

foutje aan hun kant wordt snel herstelt

een paar pallets van onze eerste keus metselstenen was totaal de verkeerde kleur, dit hoorde natuurlijk niet. Netjes gelijk binnen een aantal uur contact opgenomen met bijgeleverde foto´s, na een paar uur werd ik gebeld en hebben ze excuses aangeboden. Nog geen 5 dagen later stonden de ´goede´ pallets gratis afgeleverd voor de deur. Heel erg netjes van hun en zeker een bedrijf waar je op kan bouwen.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA