Filtre

super goed bedrijf

super goed bedrijf, werken vriendelijke mensen waar je fijn je problemen en vragen kwijt kan. Contact verliep goed en het was ook allemaal snel en netjes geleverd.

zeer trevreden

zeer tevreden. Bleek dat we nog wat moesten bijbestellen waardoor we de order annuleerde en een nieuwe plaatsten, dat is allemaal vlekkeloos verlopen, geld was al snel weer netjes teruggeschreven naar onze bankrekening

nalevering

nalevering ging perfect en was er binnen no-time. Bedankt!

super blij met het eindresultaat!

mooie stenen binnengekregen die met een paar handige mannen uiteindelijk een prachtig tuinmuurtje zijn geworden, super!

doen!!

Wat een geweldige bedrijf is dit! Super aardiger en vakbekwame mensen. zeker een aanrader als je opzoek bent naar kwalitatief goede prodcuten voor een goede prijs met daarbij een top service!

kunt gerust je spullen hier kopen haha

geweldig mensen, onze tuinmuur die onlangs is geplaast bij ons nieuwbouwhuis in plaatjes De Heen ziet er fantastisch uit.

netjes geholpen en geleverd

een ander bedrijf heeft een klus bij ons niet helemaal netjes afgerond. Contact opgenomen met brokbouwmaterialen. We zijn erg blij met de manier waarop ze mee hebben gedacht met ons om dit probleem voor/ met ons op te lossen. We zijn nu aan het wachten tot de materialen binnenkomen. Erg tevreden met dit bedrijf, we raden het iedereen aan.

dikwijls tevreden

wij hebben voor bouwmaterialenkopen gekozen omdat ze via een spoedlevering binnen ons gewenste tijd konden leveren. Daarnaast was het ook het bedrijf met de meeste en beste reviews. Mijn verwachtingen zijn zeker tegemoet gekomen, vertrouwen in het bedrijf is aanwezig.

goed !goed! goed !

bestelling heb ik afgelopen week in ontvangst mogen nemen. De klussers zijn nog niet met de het werkje begonnen maar toch alvast een review want ben erg tevreden over de producten tot nu toe. Ze zijn goed verpakt en overeenkomstig met de foto’s die op de website te zien zijn. Zodra het werk volledig is opgeleverd zal ik mijn review aanvullen.

zoals het hoort!

werd goed geluisterd en meegedacht met onze wensen. Uiteindelijk een prima prijs betaald voor ontzettend veel producten wat uiteindelijk een prachtige tuin inclusief zwembad moet gaan worden. Visueel zie ik het eindresultaat al helemaal voor me, helaas duurt het nog wel een tijdje voordat alles af is hahaha.

proffesioneel bedrijf

ik raad zeker aan. Ben van mening dat dit de beste keus is voor je bouwmaterialen, die ook goed meedenken met je als klant zijnde.

uitstekend

een offerte aangevraagd meerdere materialen die nodig zijn voor een aanbouw. Die was bijna identiek aan de website generator die ook een prijsberekening kan maken voor een eventuele aanbouw. Fijn en gemakkelijk kunnen ‘online winkelen’ mede door de moderne technieken die zijn toegevoegd aan de website. Helemaal tevreden, wij zijn erg enthousiast!! Groetjes Familie Bomer

prima bedrijf

we zijn tevreden over de betonblokken. De bijbestelde metselstenen waren, naar onze mening, een stukje donkerder dan op de foto. Niet heel kwalijk, we zijn er inmiddels goed aan gewend.

Tuinmuur, waar te beginnen

Ik heb een nieuwbouwhuis gekocht en alles was al duur genoeg, waardoor ik eigenlijk de tuinmuur zelf wilde gaan maken. Met behulp van de paginas op de website en een keer bellen voor advies, heb ik blokken besteld. Nog een youtube filmpje gekeken en heb toen alles zelf gemaakt. Kost even wat tijd, maar heb flink veel geld bespaard op deze manier. Zonder twijfel raad ik brok bouwmaterialen zeker aan!

ik beveel dit bedrijf aan !

nemen de tijd om het een en ander uit te leggen, zowel aan de telefoon als per mail. Scheelt mij als amateur enorm veel tijd in het onderzoek doen naar producten en laat gelijk zien dat het bedrijf over professionals beschikt die weten wat ze zeggen. PS; Heb vorige week mijn bestelling mogen ontvangen en als loopt zoals verwacht beginne de ‘echte’ klussers deze week met bouwen. Ben erg benieuwd wat ze ervan kunnen maken, ik weet haast zeker dat het resultaat mooi zal zijn!!

dik tevreden

Al dik 2 weken een mooie aanbouw (die na lange tijd EINDELIJK af is) staan. Meeste dingen hebben we van bouwmaterialen.com, waar we erg tevreden over zijn. We hebben zeker de tijd genomen met het bouwen van de aanbouw, ook gezien de vele regenvallen afgelopen weken. Maar de producten maakte het erg gemakkelijk om beetje bij beetje alles in elkaar te zetten. Vooral de mortel, waar geen van ons ooit mee had gewerkt, beviel ons enorm goed.

prima opgelost

levering liet zich 2 dagen langer wachten dan eigenlijk te bedoeling was. Gelijk een welgemeend excuus gekregen van een vriendelijke medewerker die het direct wist op te lossen met hun externe transporteur. De volgende ochtend stond de bestelling voor de deur.

Dinara metselstenen

heeeeeleeee mooie stenen Wauw!! Had me verwachtingen niet te hoog durven zetten maar deze hebben ze zeker overtroffen. Matched perfect met de rest van ons huis en zien er ook van zichzelf heel luxe en modern uit. Helemaal blij ermee. Dank brokbouwmaterialen!

top

keurig en net bedrijf, echt een aanrader!

alle producten in goede staat

je merkt dat er hard wordt gewerkt om jou als klant een fijne ervaring te geven vanaf het zoeken van het product tot aan de levering thuis. Wederom een topservice! (had al eerder eens besteld, toen ging het ook zo goed)

TNX Brok, fijne samenwerking

spullen waren rap geleverd en ook met topservice tot aan de voordeur. Werd door ons enorm gewaardeerd. Groeten Hendrik en Margriet

fijne ervaring

bedrijf werkt oplossingsgericht, waardoor je bij het bestellen ook een stuk gerustgesteld wordt. Heeft zich daarnaast ook prima aan zijn, op de website vermelde, afspraken gehouden.

prijstechnisch goed

prijstechnisch een hele goeie site om je spullen te halen

blij met mijn aankopen

prima service en hoogwaardige producten

zal hier vaker komen

Order kwam al binnen enkele dagen binnen liet verbijsteren gezien ervaring met andere bedrijven. Levertijd is tegenwoordig overal zo lang, blij dat het hier zo snel geregeld kon worden

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA