Filtre

alles wat ik nodig had

alles wat ik nodig had en nog veel meer, ruim aanbod!

meedenkende chauffeur

helaas kon de vrachtwagenchauffeur niet leveren op de gevraagde plek. Hij nam netjes contact met ons op waarna hij alles uiteindelijk op een andere, makkelijk te bereiken plek heeft uitgeladen.

eerste keus waardig

zat wat krap qua budget dus aantal producten waaronder betonblokken in tweede keus gekocht. Was extreem verast toen de materialen werden geleverd, de conditie van onder andere de betonblokken was opmerkelijk beter dan dat ik verwacht had. Ik heb achter nog een paar eerste keus betonblokken staan waar ik bijna de dubbele prijs voor had bestelt bij een ander bedrijf en ik kan u verzekeren dat ze bijna identiek van elkaar zijn. zeker aan te raden om hier te bestellen, u krijgt goede producten voor een goede prijs!

klantvriendelijk

vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mij kon adviseren en begeleiden tijdens het shoppen via hun webshop. Voor verdere korte vragen heb ik de webshopchat meerdere keren gebruikt waar ze ook verbazingwekkend snel reageren en snel verwijzen naar relevante informatie, niet zo een irritante robot die domme antwoorden geeft waar je haast niks aan hebt maar echt handige en bruikbare reacties waardoor je snel verder kan met winkelen.

zullen lang zaken doen met brokbouwmaterialen

komende maanden bezig met een nieuw klus project waar we onwijs veel materialen voor nodig zullen hebben, heel spannend en leuk. We zijn van plan het gehele project te realiseren met de materialen van brokbouwmaterialen. Hiervoor zullen we meerdere keren moeten bestellen, de eerste 2 keer was een hele prettige ervaring u kunt echt bouwen op dit bedrijf

prima aanbod….

prima aanbod, alles wat ik nodig had op één plek en met een snelle levering, lijkt me lastig dat plannen allemaal

aanrader

de betonblokken kwamen handig van de vrachtwagen af op de plek waar ik het gelost wou hebben, vanuit dar kon ik ze makkelijk gaan verwerken. ik moet ze nu alleen nog stucen en dan wordt het me toch mooi!!

fijne ervaring

producten waren snel en onbeschadigd binnen, wel een beetje flauw dat je voor een bestelling van 750 euro alsnog de volle, bijna 170 euro verzendkosten moet neertellen.

product miste, werd gelijk nageleverd met een excuus. Prima afgehandeld

netjes en snel

zomer komt eraan dus er is drukte bij de bouwmarkten denk ik dan altijd maar weer, iedereen wil voor het échte warme weer zijn klussen af hebben. Was verrast en verbaasd dat dit bedrijf volledige service als individuele klant bood en mijn bestelling netjes en snel was afgerond. Ik ga hier zekerrrr vaker bestellen!

nette levering

producten waren snel binnengekomen (indien op voorraad) en binnen de afgesproken tijdsvak waar de chauffeur ons van te voren had ingelicht.

J

duidelijk en gemakkelijk, dik tevreden!

testertjes

bedrijf bied super handig test pakketje aan om de metselstenen fysiek te kunnen bekijken / voelen voordat je gelijk een hele lading koopt, hele handige oplossing aangezien ze geen fysieke winkelmogelijkheid hebben. Kunnen andere bedrijven nog van leren…

duimpje omhoog

aangenaam verrast door zowel de service als materialen ik ben anders gewend

mooi tuinhuisje van gemaakt

nieuwe tuinhuisje staat prachtige te pronken in de tuin met dit mooie voorjaarsweer, mede door de hier gekochte, bijzonder mooie grove oranje/rode metselstenen

snelle levering, prima producten, goede kwaliteit!

snelle levering, prima producten, goede kwaliteit!

Prima product en snelle levering

Vuilmetselwerk stenen besteld . Vriendelijke behandeling en goede service. Dank je wel

bereikbaarheid

bedrijf is online goed te bereiken en wordt vriendelijk te woord gestaan door medewerkers

wow wow wow

vorige week bestelt en mijn volledige bestelling was binnen no time binnen, wat kan je er nog meer over zeggen?!!! Gewoon super

veeeeel betere betonblokken

aantal weken geleden aantal goedkopen betonblokken online gekocht, jammer genoeg bleek de kwaliteit van de blokken even laag te liggen als de prijs, waardeloos dus. Ik wil ze voor tientalle jaren in gebruik kunnen hebben waarna ze in goede staat blijven dus besloot na research te doen en hier mijn betonblokken vandaan te halen. Kwaliteit is zooooo veel beter t.o.v de andere betonblokken heel erg tevreden mee en hoop dat ik er lang van kan genieten.

toppie

prima kwaliteit die je zeker mag verwachten bij de prijs die je ervoor betaald. Daarnaast hebben ze een nette en snelle leveringsdienst die zorgvuldig omgaat met de producten.

prettig bedrijf

aantal keren bestellingen gedaan elke keer tevreden gesteld.

Snelle afhandeling, snelle levering

Alles snel en netjes afgehandeld/geleverd

vriendelijk en vakkundig personeel

goede raad met problemen die dan ook snel en op passende manier worden opgelost zoals een verwant product voor iets wat niet meer op voorraad is.

gevonden via facebook

al tijden op zoek naar chique metselstenen voor een betaalbaar prijsje. Toen had dit bedrijf gevonden via hun facebook advertenties, levering was super snel en efficiënt afgeleverd door een bijzonder behulpzame en vriendelijke chauffeur.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA