Filtre

Kalkzandsteen lijmblokken prima geleverd

1 pallet kalkzandsteen lijmblokken 43,7x10x19,8cm besteld. Had ze nodig om een binnenmuur te bouwen. Is hartstikke mooi geworden. Goede prijs ook, op andere websites was het veel duurder.

Aardige medewerkers en duidelijke site

Na lang zoeken uitgekomen bij bouwmaterialenkopen.com. Dit bleek toch meer wat ik zocht, ook kwa prijs. Ik kon snel vinden wat ik zocht en de klantenservice was heel behulpzaam en aardig.

Goedkoper dan bij deze website krijg je het niet

Erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding van deze website. Ze garanderen echt de laagste prijs, waardoor je voor een lage prijs toch nog kunt bouwen.

Goede hulp van Brok tijdens het bestellen

Ik ben geen doorgewinterde klusser, maar wilde wel graag mijn eigen schuur bouwen. ze hebben me goed geholpen bij het maken van bepaalde keuzes. De volgende keer bestel ik hier weer.

zwembad gebouwd

Van de bouwmaterialen heb ik zelf een zwembad gebouwd. Prima gelukt. Veel informatie over hoe je een zwembad moet bouwen kon ik terug vinden op de website. Daarnaast zijn de materialen netjes op tijd geleverd zonder enige problemen.

monsterstenen

mijn monsterstenen kwamen niet binnen, toen hebben ze het nog eens verstuurd, toen wel binnen gekregen. aan de hand daarvan de metstelstenen besteld, toch handiger dan van een plaatje bestellen

Bedankt voor de mooie stenen

ik had vuilwerk stenen besteld omdat ik het ging afwerken, ik kreeg verschillende soorten en was even moeilijk met verwerken, maar is toch echt mooi geworden. Schuurtje gebouwd voor een goede prijs zo!

Duidelijke communicatie via mail

Goede communactie via mail, kreeg paar mailtjes omdat de betaling eerst mis was gegaan. betaalt en doorgezet door hun en snel geleverd, kan niet beter dus!!

Niks op aan te merken

De service is perfect, vriendelijk en behulpzaam personeel bij de klantenservice. Gewoon zo doorgaan.

handig dat alles op een website beschikbaar is

op die manier kan ik alles in 1x bestellen en kost het me 1x transportkosten, ideaal

Verlate levering, maar prima opgelost

Alles netjes en in goede staat gelevert, wel 1 dag later dan verwacht maar dat kan gebeuren in deze drukke ( corona ) tijd. PLus ze hadden met ingelicht, dat maakt een verschil

Op tijd geleverd

Order is binnen, hele vriendelijke chauffeur die even mee dacht waar het handigste gelost kon worden, het is ook wat met zo'n grote vrachtwagen in kleine straatjes. Allemaal goedge gaan en bestel zeker nog eens

Goede website

Er is veel informatie beschikbaar op de website, ik ben een doe het zelver en had er veel aan, mijn eigen zwembad gebouwd, trots op mezelf

Eenvoudig en snel

Bestelproces eenvoudig, levering zeer snel.

even spannend of het goed kwam

het was even spannend omdat de blokken toch een langere levertijd hadden, ze hebben er alles aan gedaan om dat tegen te gaan en het wel op tijd te leveren, toppers!

Bedankt!

Geen problemen gehad met de bestelling van de betonblokken van begin tot eind

2 bestellingen, allebei goed

Wij hebben in korte tijd 2x bestelling gedaan. Site overzichtelijk, informatie prima, en keurig afgeleverd. Van ij hoeft er niets verandert te worden.

heel vriendelijk bedrijf dankje

SPannend zo voor de eerste keer zoveel online bestellen gelukkig werd ik goed te woord gestaand en konden ze me begeleiden, echt heel vriendelijk

De product omschrijving is duidelijk, komt overeen. De levertermijn is niet overschreden. Het bericht wanneer men komt leveren zou ook eerder bekend kunnen worden.

Fijn betrouwbaar bedrijf

Bestelling online werkt prima, de materialen zijn voldoende op voorraad! de bezorging met transportbedrijf echt heel goed. Vriendelijke bezorgers en volgens afspraak.

Goeie service

prima geholpen met het maken van de geschikte keuze voor de aanbouw. nette prijs. geleverd als afgesproken.

Prima communicatie

Communicatie was goed. Cement & kalkzandstenen zijn goed afgeleverd.

TOP

Eenvoudig proces, heldere status pagina. Producten werden een stuk sneller verzonden dan de verwachte lever tijd. Top!

Bedankt voor de mooie blokken

de blokken zijn van goede kwaliteit, heb er een vijver mee gemaakt

De nummer 1 webwinkel in heel Nederland

nummer 1 webwinkel voor bouwmaterialen. Top servide, juiste levering, goede klantenservice. Al met al krijgen ze van mij alle sterren.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA