Filtre

duidelijke website

duidelijke website met veel uitleg bij de producten, zelfs kluspagina's met uitgebreide tips

Snelle service en snelle levering

veel opties voor levering/halen

Brok denkt mee met de levering, veel opties mogelijk, de prijs lijkt miss veel maar als je weet wat voor bijzonder transport het eigenlijk is, is het prima te overzien!

Afhalen ging gemakkelijk

Second space (text review): Voor het afhalen kreeg ik een mailtje met het adres en dat ik het vanaf de volgende werkdag kon afhalen, dat is goed geregeld a

monsterstenen aangevraagd

handig dat er de keuze is in monsterstenen, ik kreeg ze wel alleen laat en er stond niet bij welke welke was, dus toen gemaild met foto en uitleg gekregen. dit kan makkelijker

goede service

ik had monsterstenen besteld zodat ik de steen in mn handen had, daarna de stenen besteld, kreeg ik het aankoopbedrag van de monsterstenen terug

SChaarste en toch op voorraad

ondanks de schaarste, waren mijn produkten toch op voorraad. ik heb ze meteen besteld en na 5 dagen ontvangen, top.

Snelle levertijd

De levertijd was snel, konden we snel aan de slag

Monsterstenen

Handig dat er monsterstenen besteld kunnen worden, misschien wel handig als er bij genoteerd wordt welke welke is, want ik kon ze niet onderscheiden

2 x betonblokken besteld

je kunt aan op Brok, daarom 2x besteld

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Het was op voorrad, de levering was erg snel, ideaal

Betrouwbaar

Spannend om zo een hoge bestelling te plaatsen online, gelukkig kon ik monsterstenen bestellen en had ik goed contact met ze, zeer betrouwbaar dus

Levering was snel, kwaliteit te slecht voor de verkoop!

Ik weet dat het een overgangspartij was en daar stenen met scheuren en verschillende maten tussen konden zitten! Echter dat meer dan de helft vol scheuren zit, ze zo hard gebakken zijn dat ze blinken en aan elkaar vast zitten, kleurverschil en dikte van de steen zo verschillen? Echt niet geschikt voor het metselen van een buitenmuur. Om het een beetje een toonbare muur te maken zal deze gecementeerd moeten worden. Als ik een grijze muur had gewild, dan had ik wel een grijze steen besteld. Helaas zal ik het ermee moeten doen, maar koop deze stenen aub niet! Ik heb om een extra pallet gevraagd omdat ik waarschijnlijk niet toekom met de stenen die ik heb,. Deze zullen geleverd worden , maar ik heb geen vertrouwen dat er goede stenen tussen zitten. Vandaar 1 ster voor de snelle levering.

Vriendelijke klantenservice + makkelijk besteld

Goede communicatie via de klantenservice, daardoor kon ik mijn bestelling makkelijk plaatsen

Zeer goede ervaring

Ik had gebeld of er nog metselstenen waren van de desbetreffende partij. Ik had geluk, deze waren er nog. Later zag ik dat je dit ook kon zien op de website, onder de voorraad. Toen besteld en na 4 werkdagen had ik het binnen. Super!

Goede uitleg bij producten

Door duidelijke uitleg kon ik de stenen snel bestellen, nog net voor de prijsverhoging

goedkoopste website

Door de partijaanbieding te bestellen, was ik het goedkoopste uit. Dit kwam direct vanaf de fabriek naar mij toe, handig.

De levering van de betonblokken was erg snel, ik had wel graag nog gewild dat de chauffeur me had gebeld, nu was hij er ineens snel, gelukkig was ik thuis

handige klantenservice

de chat gaf snel antwoord op mn vragen, zo kon ik de bestelling plaatsen

Monsterstenen bestellen

Goed initiatief dat er monsterstenen zijn, jammer dat ze langer duren voordat ze er zijn, de overgangspartij kan dan al weg zijn

Goed werkende website

GEmakkelijk in gebruik. De producten kunnen in de winkelwagen en zo worden afgerekend.

Ontevreden

Na op 11 mei een bestelling geplaatst te hebben was mijn betaling blijkbaar kwijt. Kreeg een herinnering tot betaling. Na een print doorgestuurd te hebben was het geld er blijkbaar ineens wel. Kreeg de melding dat mijn order binnen 7 werkdagen zou worden afgewerkt. Tot op heden (24 mei) nog een materialen dan wel bericht van levering ontvangen. Wacht maar af.

Kalkzandsteen Lijmblokken besteld.

deze blokken besteld, kwam aan zonder pallets (was ik even niet van op de hoogte), de blokken waren allemaal in orde en kon ik goed verwerken.

Vriendelijke klantenservice

heb een paar keer de klantenservice ingeschakeld voor mijn vragen. ik werd daar elke keer goed geholpen, zodat ik makkelijk mijn order kon plaatsen.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA