Filtre

Goede producten, geweldige service!

Brokbouwmaterialen.nl is een bedrijf wat staat voor kwaliteitproducten, maar vooral ook fantastische service. Als ik hier wat koop, dan doe ik dat met een gerust hart, omdat ik weet dat als er iets is met mijn product, dat ik ontzettend goed te woord wordt gestaan en geholpen. Topbedrijf hoor!

Online besteld, 4e werkdag geleverd, chauffeur netjes een uur voor levering gebeld en op de goede plek gelost!

Goeie producten tegen nette prijzen met zeer snelle levering!!!

Lage prijzen voor de producten en een vaste prijs voor levering. Lekker duidelijk en zeer snel geleverd.

Tevreden

Ik ben heel erg tevreden, snelle bezorging, goed verpakt maar het zou fijner zijn dat ze de volgende keer een handtekening vragen vooral als het om zo'n dure bestelling gaat. Maar voor de rest zijn de producten geleverd zoals het geleverd zou moeten worden.

2e keus betonblokken

Product duidelijk omschreven, snel ontvangen, als nieuw (tweede keus product).

Prima prijs/kwaliteit verhouding voor kalkzandsteen

Prima prijs/kwaliteit verhouding voor de kalkzandsteen maasformaat. Netjes op tijd bezorgd en heel veel aanvullende en bruikbare aanvullende informatie zodat de verwerking heel simpel bleek te zijn. Goede service dus.

Super bedrijf

Eerst hele goede informatie via de klantenservice. Alles super snel en deskundig verlopen. En ook op een hele vriendelijke en super behulpzame manier uitleg gekregen.

Via internet bouwproducten gekocht

Via internet betonblokken besteld en deze dezelfde dag nog opgehaald. Nog wat advies gekregen voor het afwerken van de betonblokken met lijm, prima snel geregeld

Klantvriendelijk

Snel, en zeer klantvriendelijk in de winkel en aan de telefoon. Een aanrader!

Super prijs-kwailteit!

Prijs goed, levering snel, beleefde bezorgers

Snel, goed en betrouwbare service

Bestellingen worden snel verwerkt. Mocht er eens een probleem zijn worden deze zonder meer opgelost. De service vind ik goed dat als ik iets ergens anders goedkoper kan vinden ik toch bij Brok bestel.

Prima prijzen

Staffelkortingen zijn zeer interessant bij grotere afnames

Makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk

Makkelijk bestellen met duidelijke en bondige productinformatie. Snelle levering.

Goede snelle service

Goede snelle service. Producten met momenteel hoge kortingen!

Vlot en goed

Vlot en goed

Heel blij mij met mij dit bedrijf! Een aan te raden winkel

Overzichtelijke website

Overzichtelijke pagina, goede producten en snelle levering!

Eerste keer besteld

Eerste keer besteld en alles netjes precies afgehandeld en bezorgd volgens afspraak. Zeer tevreden met mijn bestelde en ontvangen product en snelheid van levering.

Goede service, snelle levering en vriendelijke en behulpzame bezorging. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.

Totaalplaatje!

Aanbod, prijs en levertijd dik in orde

Kalkzandsteen lijmblokken besteld

Kalkzandstenen besteld, volgende dag bezorgd. Alle informatie van versturen etc. klopt en het product zit netjes verpakt

Uitstekende website en diensten

De website van brok bouwmaterialen werkt erg prettig met alle filters! Tevens was de service goed en werd mijn order de dag erna al bezorgd. Dit sluit aan bij mijn eerdere ervaringen, gewoon top

Ruim assortiment om uit te kiezen en zoals beloofd binnen 7 werkdagen geleverd

Goed ervaring.

Goed en snel geleverd, groot minpunt waar verbetering op kan is het materiaal op pallets aan te leveren zeker als je 150 euro voor transport moet betalen, en de kwaliteit van het metselzand ben ik niet over te spreken, heb i.v.m. met een klus bij een ander metselzand moeten na bestellen, jammer. Voor de rest een dikke 10.

Gekozen voor spoedlevering binnen 3 werkdagen geleverd

Gebruik gemaakt van een spoedlevering welke netjes binnen 3 werkdagen was bezorgd tegen wel een meerprijs

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA