Filtre

Goed! Snelle correctie op foutje in bestelling

Bestelling geleverd op verwachte tijdstip en netjes afgeleverd door vriendelijke en bekwame chauffeur

Goed meegedacht. Aanrader!!

Scherpe prijzen

Volledig iets anders ontvangen

Heb monster gevraagd ivm gevelsteen en ze sturen mij volledig een andere steen dat gekalkt is.... volledig een andere steen en ze beweren dat het dezelfde is!

Prima en heldere levering en communicatie

Prima en heldere levering en communicatie

Snelle bestelling, vriendelijke chauffeur en schadevrije levering

Fijn bedrijf om een bestelling bij te plaatsen

goede voorlichting, goed afspraken nakomen, goede prijs.

Goede informatie op de website en makkelijk bestellen

Goede service!

Online order gedaan. Ondanks dat deze al verzendklaar stond kon deze toch nog aangepast worden, goede service!

Super zoals je ook mag verwachten

erg prettig geholpen en telefonisch advies gekregen

Service gericht en goed telefonisch bereikbaar

Goede service en goed contact met elkaar. Wel het liefst in mail moment van levering ipv bel actie chauffeur

Goede uitleg. Veel verstand van zaken

Goede uitleg, maar een vage kortingsregeling.. Bij de 1e offerte geen verzendkosten en bij 2e wel. Dat zou verwerkt zijn in de totale korting maar is voor ons niet controleerbaar. 2e tip. Bezorging was door extern bedrijf. Die werd boos op mij omdat hij met zn enorme vrachtwagen niet door onze woonwijk kwam.. Veel auto's moeten laten verplaatsen.. betere communicatie tussen vervoerbedrijf. Ik kan hier als consument niks mee. Ik woon in een normale wijk..

Top geregeld!

Kalkzandsteen besteld, nette prijs en snelle afhandeling!

Goed georganiseerd, prima bedrijf

Enige minpuntje is dat een viertal sets van 90 kalkzandsteen blokken drijfnat waren.

Service en korting bij grotere afname

Afleveren door De chauffeur zo beter kunnen zodat het gemakkelijker voor de klant is om bij de stenen te komen of even overleggen met de klant

Afspraak is afspraak .en dat voor een goede prijs

Gekozen voor een specifieke leverdatum, chauffeur belde netjes ruim van tevoren.

Prima service en snelle bezorging.

Materiaal goed

Snelle levering en goed geregeld

De levering was snel binnen. Er waren helaas een paar zakken cement kapot, maar dit is na aangeleverde foto's teruggestort.

Helemaal goed

Vriendelijk en hulpvaardig geholpen.Levering mooi op tijd.Alles prima.We weten nu waar we moeten zijn als het weer nodig is

Goede keus!

Goede website met veel keuzemogelijkheden. Zo tot een goede keuze gekomen en deze werd mooi op de afgesproken tijd met een oplegger!

Metselstenen blijken dikformaten te zijn

Geen vriendelijke chauffeur volgens mijn vrouw en bij thuis komst er achter komen dat het dikformaat metselstenen zijn in plaats van gewone beetje jammer ,nu maar opzoek naar gewone metselstenen.

Onbetrouwbare leveringsinformatie

De status van de bestelling én de update over de vertraging bleken allebei onbetrouwbaar. Ook kon de klantenservice me geen nuttige informatie geven. Ik moest maar gewoon afwachten.

Goede aanbieding

Snelle verzending en een goede aanbieding!

Goede ervaring

Ondanks het slechte winterweer waren de pallets er snel. Product voldoet volledig aan de verwachting.

Net bedrijf, eerlijk en erg duidelijk

Bij het eerste telefoontje werd aangegeven om altijd eerst een offerte aan te vragen omdat ze waarschijnlijk nog wat korting konden geven. Dan moet ik eerlijk zeggen dat 8 euro korting op een factuur van 850 euro te verwaarlozen is. We zijn natuurlijk blij met een financiële besparing, echter als ik geweten had dat het 8 euro zou zijn dan had ik het direct besteld (en in 1x klaar) en niet zitten wachten op deze korting.

Snelle en perfecte levering

De bezorging was alleen wel erg vroeg om 6.30 uur al, wellicht kan hier in het vervolg beter rekening mee worden gehouden.

Goede bereikbaarheid en hulp

Kalkzandsteen lijmblokken met lijm besteld en door de chauffeur netjes gelost

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA