goede materialen

onlangs bij brokbouwmaterialen materialen gekocht voor een aanbouw. Aantal weken later wilde ik stenen bijbestellen helaas hadden zei die voor onbekende tijd niet beschikbaar. Vriendelijke klantenservice heeft mij direct geholpen voor een passend alternatief. Kortom erg tevreden over de geleverde service hier.

een tevreden klant

variëteit in de producten. makkelijke bestelprocedure. relatief snelle levering

goed in het algemeen

overzichtelijke website. Hoe de levering nou precies verloopt was voor mij enigsinds onduidelijk, ik kreeg een dag van te voren pas te horen dat het geleverd zou worden. maar alles is goed verlopen dus dat is fijn

tuinhuisje bevalt goed

het is een mooi huisje geworden en daarbij was de opbouw van het huisje best gemakkelijk, met een beetje voorbereiding (en geen twee linkerhanden) kan je het prima zelf doen.

super vriendelijk

behulpzame klantenservice die enthousiast meedenkt.

lang gezocht naar goedkope bouwwinkel…..

zowel online als fysieke winkels bekeken op zoek naar kwalitatief goede producten die in mijn budget pasten. Uiteindelijk kwam ik uit op brokbouwmaterialen die, naar mijn mening, prijs en kwaliteteit verhouding het best voor elkaar heeft. In de toekomst zal ik zeker vaker aankopen hier doen.

vriendelijke chauffeur

ik had de grote van de bestelling een beetje onderschat, wat een enorme blokken zeg hahah. Gelukkig was de chauffeur heel behulpzaam en heeft hij alle blokken op een ruime plek neergezet waar ik gemakkelijk bij kan.

goede website met veel informatie

ik kon eigenlijk alles alvinden op de website, toch nog even een vraag op de chat gesteld, vind dat je dan altijd zo lekker snel antwoord krijgt. nou dat was perfect. toen besteld en ben nu aan het wachten tot mijn vakantie begint

leuk zo die pagina's over verschillende dingen bouwen

ik wilde iets veranderen aan mijn tuin, ik wist alleen niet goed waar ik moest beginnen. toen kwam ik Brok tegen en zag ik dat ze verschillende informatie paginas hebben op de wbesite. Ik ben daar op gaan kijken en kwam tot de inspiratie om een grote plantenbak te gaan maken. ik voel me net een klusser zo wat ideaal haha

Direct aan de slag

via deze website op de inspiratie gekomen om zelf mijn bouwmaterialen te bestellen ipv door mijn aannemer. ik denk echt dat ik daardoor zoveel goedkoper uit ben geweest. plus er was geen lange levertijd op de kalkzandsteen blokken, waardoor we direct aan de slag konden

meerdere levering

ik kreeg mijn bestelling in meerdere leveringen, kreeg daar op voorhand bericht van via de mail, dat scheelt stonden ze niet voor een gesloten deur. alle producten zien er echt netjes uit, ben er heel blij mee

keurige service

Alles netjes geleverd op de door mij aangewezen plaats. Vriendelijk bedrijf!

kon alles makkelijk vinden

kon alles makkelijk vinden, zelfs de specie voor bij de blokken. handig dat alles zo bij elkaar staat

spannend met d chauffeur

ik vond het maar spannend hoor met de chauffeur. hij komt met zon grote wagen, gelukkig is hij heel behendig en kon hij zo achteruit het erf op draaien. nu kunnen de bouwlui mijn schuurtje mooi maken.

fijn samengewerkt

veel betonblokken in het assortiment, ik wist nog niet welk formaat ik nodig had, dus ff overleg gehad. echt goed geholpen, heb dus schijnbaar blokken nodig van 14 cm dik voor de grootte van mij vijver. dit wordt mooooooooi

Duidelijke website, makkeljk te bestellen

Nou ik vind het echt een duidelijke website, ik kon alles goed vinden en plaatsen in de winkelwagen. Ik kreeg ook nog het aanbod om te chatten. Erg vriendelijk allemaal. Producten op tijd in huis! Bedankt allemal

alles was leverbaar

Overal is schaarste in de materialen, hier hadden ze nog voldoende betonblokken op voorraad. Wat ben ik daar blij mee zeg!! Hoef ik mijn projectje niet uit te stellen

wauw

ik had nooit verwacht als ik online metselstenen bestelde dat ik zo'n mooie schuur kon maken, ik had de spullen besteld en mijn man heeft de buitenmuur gemaakt. ik ben helemaal trots op ons

meer info nodig

nou dit is pas service, ik wist even niet raad wat ik moest doen met mijn vijver, via de chat wat vragen gesteld en later nog duidelijker antwoord via de mail gekregen, is toch perfect. toen kon ik zo de betonblokken bestellen

Prima bedrijf!

online terecht gekomen bij dit bedrijf, de stenen waren makkelijk te bestellen. levering ook in orde, werd netjes gebeld door de chauffeur.

goede service bij Brok

Ik had alles zo snel nodig, de aannemer viel ineens weg en ik wilde het maar zelf gaan doen. doordat ik de betonblokken kon bestellen met een spoedlevering, waren ze er heel snel waardoor ik gewoon verder kon en mijn bouw niet stil kwam te liggen, gelukkig. De blokken zelf zijn ook van goede kwaliteit, zelf gekozen voor 2e keus, bespaarde me wat geld en ik werk ze toch af

alles wordt direct voor je uitgezocht

voor een aanbouw had ik onder meer betonblokken nodig, hierover had ik enkele vragen. Telefonisch contact opgenomen, met het op de website vermelde telefoonnummer, van het bedrijf. De heer aan de andere kant van de telefoon ging gelijk alles uitzoeken betreft mijn vragen, zo had ik er gelijk antwoord op. Wederom geweldige service!

waargemaakt wat er beloofd wordt

Erg fijn als er wordt waargemaakt wat er beloofd wordt. Laagste prijsgarantie en binnen 7 werkdagen geleverd zijn streefpunten die beide zijn behaald.

goed bevallen

kalkzandsteenblokken zijn makkelijk te verwerken al helemaal in combinatie met de bijgekochte duo-lijm. Geen problemen gehad

dit was perfect hoor

ik kon lastig inschatten hoeveel stuks ik nodig had, ze hebben hier een plek waar je ook het aantal m2 kunt invoeren, hoe ideaal. daarmee wordt meteen het cement mee berekend. ik had het zelf niet sneller kunnen doen, thanks brok

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA