goeie ervaring meegemaakt

Ach joh wat kan ik neer schrijven. Bedrijf doet wat die hoort te doen, tja dat is er tenmiste eentje want ik heb me toch eens slechte ervaringen gehad met vele andere. Dit word wel me vertrouwde adresje om het zo maar te zeggen.

Website redelijk in orde

Betaalmodule in de winkelwagen sectie was een beetje slordig en onduidelijke verder wel een fijne site om mee te werken en al je benodige spullen van af te nemen.

goede levering en super behulpzame chauffeur

Levering komt is telkens 4 dagen na bestelling al binnen en de chauffeur is ook zo vriendelijk om in overleg af te stemmen waar te lossen, tenminste zoals ik het zelf heb meegemaakt bij mijn 3 geplaatste bestellingen van het afgelopen jaar.

Ruim assortiment maar net niet wat ik zocht

Ruim assortiment maar hetgene wat ik nodig had hebben ze dan weer net niet. Als je dan verder zoekt op hun site vind je wel verwante producten dus heb er uiteindelijk daar van bestelt om het probleem zelf op te lossen.

Langdurige communicatie

Over de telefoon kon ik mijn vraag niet antwoorden, maar een uur later kreeg ik een mail met het antwoord. Dat was wel fijn, maar ik snapte niet waarom ze het niet meteen konden zeggen. Ik had echt gewoon een snel antwoord willen.

Eerlijke aanbevelingen

Medewerkers hebben voldoende kennis om enige bouw-vragen te beantwoorden en daarnaast ook nog eens aanbevelingen, ook al lijken die niet in het bedrijfs winstgevende voordeel te liggen. Dat is nog een eerlijk bedrijf!

Indrukwekkend assortiment van echte vaklieden

Bedrijf was voor mij nieuwe maar ik ben onder de indrujk. Perfect assortiment wordt gepresenteerd door echte vaklieden. Ga zo door!

Uitstekende hulp ontvangen

Ik had op internet meerdere malen informatie proberen op te zoeken over een heel specifieke uitbouw constructie in onze garage maar ik kwam er niet helemaal uit. Medewerker aan de telefoon en die heeft mij uitstekend geholpen!! 2 maanden geleden alles geleverd gekregen en nu inmiddels alweer halverwege de opbouw en vooralsnog gaat alles perfect zoals plan.

Leuke Aanbiedinge maar een kllein Assortiment

De site had wat leuke aanbiedingen en prijzen. Wel wat kleiner assortiment als dergelijke bouwmarkten maar prima producten.

Efficiënt retourproces, snel geld terug

Retourneren ging via een heel stappenplan maar al met al gelukt en heb heel vlot me geld teruggestort gekregen op mijn rekening erg fijn.

Mooie stenen, maar te duur

Heb echt een aantal waanzinnig mooie metselstenen gezien alleen de prijs is voor mij een beetje aan de hoge kant. Hoop dat ik dat soort stenen ergens anders nog voor een leuker prijsje tegenkom……

Regelmatig besteld, altijd tevreden

Omdat we bezig zijn met een grootschalige opknapbeujrt van zowel de buiten als binnekant van ons huis bestellen we de laatste maande vaker bij brok. Nooit problemen gehad zeer tevreden!

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

We hebben zojuist onze eerste levering ontvangen en zijn zeer tevreden. Alles werd netjes binnen de verwachte levertijd geleverd en is in perfecte staat. Een opvallend detail: een blok dat we een half jaar geleden elders kochten, is nu exact hetzelfde beschikbaar bij jullie voor een stuk minder. Dat is nog eens een mooi voordeel!

Snelle levering, maar onvoldoende verpakking

Snelle levering, goede communicatie. Maar waar ik persoonlijk niet zo tevreden over was, was de manier van verpakking. De materialen hadden steviger en ‘waterdicht’ verpakt kunnen worden om dergelijke schade te kunnen voorkomen.

vlotte oplossing

Zeer netjes geholpen. Was een klein foutje in de factuur die ik opgestuurd kreeg maar dat was zo opgelost daar deden ze totaal niet moeilijk over.

Ruim aanbod en goede prijs

Zeer geslaagd! Altijd een prima prijs met een ruim aanbod.

Best tevreden

Vorige week besteld en paar dagen geleden binnen gekomen.Een aantal stuk betonblokken in de aanbieding, dus voor een zeer redelijke prijs kunnen bestellen Helaas zat er redelijk wat breuk en/of gescheurde producten bij die naar mijn weten onbruikbaar zijn.

Ideaal voor de tuinverbouwing

Nu de drukke zomer achter de rug is, was het voor ons tijd om maar weer eens met onze steeds uitgestelde klusjes te beginnen. Twee daarvan waren een nieuw schutting bouwen en een leuk tuintje met o.a. plantenbakken en een zithoek. Nou de spullen die we daarvoor nodig hadden hebben we hier allemaal gekocht want alles was op voorraad en met een prima prijs werd het ook nog recht voor me deur afgeleverd. Ideaal zeg

Prima voor klussen zonder zichtwerk

Vuilwerk metselstenen zijn dan wel lelijk maar ze zijn prima voor klussen waar je geen zichtwerk heb en dan is zo extreem goede prijs natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Goed aangeboden !

Plezierige Samenwerking voor Onze Tuinrenovatie

Was een plezier met hun in zee te gaan voor mijn aankopen van de gehele tuinrenovatie.

Goede Prijs-kwaliteit, Perfect voor Onze Tuin

Kiezen voor bouwmaterialenkopen.com was de beste keuze voor ons voor zowel onze portomonee als voor de lange termijn van ons prachtige nieuwe tuintje want die kwaliteit is zeker iets wat niet te missen is.

Altijd Servicegericht en Topkwaliteit

Eenvoudig mee te werken en wederom zowel service- als kwaliteitsgericht bedrijf. Wij zijn mega tevreden.

Onze Bouwdroom Wordt Realiteit met Hun Hulp

Ander half jaar geleden prachtige metselstenen voor onze aanbouw gekocht hier bij brokbouwamterialen. Dat was ons goed bevallen dus we zijn nu terug hier om een bestellling te doen voor de opbouw van ons ingebouwde zwembad. We zijn ontzettend gelukkig dat brokbouwmaterialen ons beetje bij beetje helpt onze droom tot werkelijkheid te maken met de prachtige kwaliteit en wederom mooie producten die ze ons leveren. Zeker een aanrader!

Snelle Levering, Makkelijk Bestelproces

Alles ging sneller dan verwacht, zowel de bestelling plaatsen (ging gemakkelijk) als het wachten tot er geleverd werd (binnen 2 dagen). Nu hopen dat de bouw van onze schutting even snel gaat haha.

Topkwaliteit, Zelfs in B-keus Betonstenen

Ik had zowel A als B keus betonstenen gekocht omdat niet alles een A-waardige steen nodig had. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik zeer tevreden ben over de B-keus het is echt een prima optie als je wat minder wilt besteden ik ben echt onder de indruk. Wederom een fijne ervaring gehad.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA