Kreeg niet wat ik verwachte te krijgen :(

Kwaliteit-Prijs viel me een beetje tegen. De prijs van de overgangspartij was extreem goedkoop maar ik had vaker een overgangspartij bij hun gekocht en die was erg goed. Deze keer had de partij wel veel kleurverschil en ook in maat was het niet altijd hetzelfde. Hun gaven aan dat die ‘de definitie’ is van overgangspartij en daarmee gewoon geleverd hebben wat mijn beloofd is. Ik ga hem niet retourneren want de stenen waren voor een prijs die je zelden ergens anders krijgt maar toch.

Alles voor de tuin gevonden bij Brok

Nederland laat langzamerhand het mooiere weer steeds meer zien. Dit gaf mij toch wat meer druk om nu echt te gaan beginnen met klussen in de tuin. Dit hield onder andere in dat er een zithoek moest komen en een uitgebreidere veranda met o.a. tegels. Bij Brok kon ik hier alles voor vinden, wat ideaal was want zo hoefte ik alleen op een paar knoppen van me laptopje te drukke en alles zou zo binnen komen terwijl ik afwacht.

Snel en oplossingsgericht gehandeld

Nadat mijn bestelling niet op tijd binnen kwam binnen de beloofde 5 werkdagen heb ik contact opgenomen. Hun gaven meerdere excuses waarna ze zeiden het te gaan regelen. De volgende dag kreeg ik een telefoontje van de leverancier dat diezelfde middag nog zou komen lossen. Prima opgelost dus!

Bovenverwachte beleving

Het bouwbedrijf heeft mijn verwachtingen overtroffen op verschillende fronten. Vanaf het moment dat ik op de site terecht kwam zag het er al goed uit. Duidelijke informatie bij zowel elk product als bij pagina’s. Ook voelde ik me ondersteund door het vriendelijke personeel aan de telefoon. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en adviseerden me bij het selecteren van de beste materialen voor mijn project. De variëteit aan bouwmaterialen was indrukwekkend - van fundament tot dakbedekking, ze hadden alles wat ik nodig had.

Uitstekende service en producten!

Ik bestel regelmatig kalkzandsteen bij deze online omgeving en ben altijd zeer tevreden met mijn aankoop. De kwaliteit is consistent hoog en de levering is snel en efficiënt. Een aanrader voor iedereen in de bouwsector

uiteindelijk tevreden.

De uiteindelijke kosten van mijn winkelmandje waren wat hoger dan verwacht. Korting kon ik niet verwachten werd me aan de telefoon duidelijk gemaakt. Wel attendeerde ze mij erop dat ze ook goedkopere ‘B-keus’ varianten verkochten vna hetgeen wat in mijn winkelmand zat. Hierdoor uiteindelijk toch voor een redelijk prijsje een bestelling kunnen plaatsen. Bedankt voor de hulp!

Geweldige assistentie voor tuinprojecten

Onlangs een plan gemaakt voor het opzetten van een klein zwembadje van 4x3m en daarnaast een aantal plantenpakken en nieuwe tuinvloer. Dit lijkt me niet al te lastig dus met een beetje hulp van vrienden ben ik van plan deze klus zelf in handen te nemen. Deze site gaf me de meeste geruststelling in die beslissing. Zo hebben ze duidelijke informatie pagina’s, goede afbeeldingen en een behulpzame klantenservice. Natuurlijk kunnen ze me niet werkelijk helpen bij het renoveren van de tuin maar ze hebben me geweldig geassisteerd. Super!

Begin van onze mancave

Met een paar mate hebben we een aantal maanden geleden een idee gemaakt voor het bouwen van een echte mancave. Nu het weer wat lekkerder wordt zijn we eindelijk van plan hiermee te gaan beginnen. De eerste spullen zijn via brokbouwmaterialen bestelt. Een maat van ons had hier namelijk al eerder wat besteld en was erg tevreden. Wij zijn heel benieuwd.

Miste nog benodigde producten

De online site heeft enkele kalkzandstenblokken in de standaard formaten en daarnaast ook een paar unieke. Echter miste ik wel bijbehorende producten op de site. Hierdoor kon ik niet mijn gehele bestelling in 1 keer plaatsen en heb ik er toch voor gekozen ergens anders te kopen. Jammer maar noodzakelijk anders waren de ksoten veel hoger.

Overvloed aan keuzes

Deze site heeft echt een enorm breed assortiment metselstenen. Voor elke kleur/structuur en prijscategorie zijn er tientallen keuzes. Aan de ene kant super fijn, aan de andere kant krijg je wel enigszins keuzestress hahah. Nee maar echt top assortiment complimenten!

onduidelijke communicatie rond de levering

Nou, de spullen die ik kreeg waren oké, maar man, de communicatie rond de levering was echt een rommeltje. Mijn bestelling kwam veel later aan dan verwacht, en niemand heeft me laten weten waarom. Het voelde alsof ik in het donker werd gelaten, en dat is niet oke. Ik bedoel, ik begrijp dat dingen soms misgaan, maar een simpel berichtje zou veel stress hebben bespaard. Hopelijk zorgen ze ervoor dat dit soort dingen in de toekomst beter worden afgehandeld, zodat dit soort situaties voorkomen kunnen worden.

Kleine gebaren gaven grote impact.

Ik was verrast door de snelheid van de levering en de meedenkendheid van de chauffeur. Hij boodt vriendelijk aan te lossen op echt de ideale plaats, kostte iets meer moeite maar dat was voor hem geen probleem. Dit soort kleine gebaren zijn echt dingen die het verschil maken. Ga zo door Brok.

Aangeboden betaalmogelijkhenden zijn top!

De flexible betaalopties waren voor mij echt een verademing. Hierdoor kon ik achteraf betalen wat mij altijd een veiliger gevoel geeft.

Een winkel die met niet heeft teleurgesteld.

Als gepassioneerd bouwer vind ik mijn geluk in de details. Deze winkel stelde me dan ook niet teleur. Vooral de stenen onder de naam kijlstra spraken me echt aan maar ook voor luxe metselstenen is dit een go-to winkel.

Slimme aankoop met hoge korting

Via marktplaats werd ik aangetrokken door de ‘staffel’kortingen die jullie aanbieden. Fijn om zo kalkzandsteenblokken te kunenn kopen voor een veel kleiner prijsje. Levering was ook netjes binnen 3 dagen.

Gemengde gevoelens

Ze konden me niet garanderen dat de bestelling op een specifieke dag bezorgd werd. Jammer!

Optijd geleverd maar communicatie kan beter

Over het algemeen tevreden met mijn kalkzandsteen en grasstenen. De levering was optijd en vriendelijk chauffeur dacht mee met de juiste plaatsing van de grote pakketen stenen. Echter was de communicatie niet helemaal naar wens. Ik had graag vanuit het bedrijf zelf meer updates gehad over de levering in plaats van dat ik daar zelf moest contacten er een update van te krijgen.

Leuke korting voor kijlstra producten

Kijlstra stenen met een leuke kortingsactie kunnen ontvangen. Had een specifiek 60x60 tegel al een tijdje in het oog en dit prijsje was hetgeen wat me over te streep trok ze eindelijk te bestellen.

Vriendelijk geholpen

Werd vriendelijk geholpen en geassisteerd naar een mogelijkheid dat ik metselstenen op hun opslag kon bekijken. Heel erg fijn, bedankt !

Prima bestelling, gemiste leveringstijd

Bestelling was prima. Helaas was de levering niet binnen aangegeven tijdslot.

Uitstekend materiaal geleverd.

Leveren uitstekend materiaal. Nu mijn beurt er wat moois mee te maken.

Kwaliteit voor fractie van de prijs

Paar test steentje besteld om te weten wat de jusit kleur was. De levering daarvan duurde helaas wat langer dan verwacht maar dat was het uiteindelijk allemaal waard. Want uiteindelijk hebben we een steen gevonden die we zochten voor echt een fractie van de prijs die we eerst bereid waren bij een ander bedrijf neer te leggen.

Professionele ondersteuning

Het bedrijf heeft nette werknemers in dienst die in staat zijn op proffesionele wijze de consument te helpen of ondersteunen in niet alleen het bestelproces maar ook daarna nog. Zo hadden wij enkele problemen met het vinden van de juiste constructie voor een huisje wat we wilde maken in de tuin. De medewerkster heeft voor ons hogerop gezocht naar antwoorden en uiteindelijk doordat meerdere mensen meedachten een mooi plan opgezet.

Eerste ervaring met brokbouwmaterialen

Voor mij was dit de eerste interactie met brokbouwmaterialen en ben zeer tevreden.

Metselstenen probleempje Opgelost!

Aantal metselstenen miste uit mijn pakket. Maar goed dit werd snel opgelost door een pakketje na te sturen met de hoeveelheid die het pakket weer aanvulde naar benodigde totaal. Passend oplossing waar ik zeer tevreden mee was.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA