Pluspunten

Snelle levering en goede ervaren chauffeur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime keuze en een goede prijs

levering moest eerst bellen anders had ik mijn bestelling gewoon 3 dagen later gehad en als je dan belt dan krijg je het idee dat je van de kast naar de muur word gestuurd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

order en aflevering liep prima

ik had 2e keus betonblokken besteld op basis klein verschil kleur, structuur of afmeting. Klein is een relatief begrip maar bij verwerking bleek giga verschil, een ratjetoe van verschillen en alles zat door elkaar. Vanaf de stapel zoveel mogelijk uitgesorteerd (veel werk) en uiteindelijk hadden we 17 stapels. Ook zaten er blokken bij die 1,5 cm langer waren dus daar moest versneden worden. Gevolg was dat het voordeel duur uitpakte met een tegenvallend resultaat. Jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, goed contact

Communicatie mbt levering! Bestelling stond op mijn oprit, was niet erg handig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Whatsapp. Maar die geven verkeerde informatie

Beter bereikbaar. Zeker voor klachten niet alleen via de mail. Wij hebben stenen aangeschaft bij hun. Onze keuze viel op een b keuze steen niet vanwege het geld maar gewoon omdat we die mooi vonden. ik heb meerdere malen gevraagd wat b keuze inhoud.... Zijn die dan stuk of beschadigd nee mevrouw alleen verschil in maat en misschien kleur. Oke dan doen we dat. We moesten zelf achter de levering aanbellen dat was al minder en nu is zeker 70% van de stenen stuk. Ze zijn allemaal gescheurd. Dit kan toch gewoon niet. Maar volgens hun kon dat wel want het is immers b keuze en dat wisten we. Je wordt er niet goed geholpen. Ik heb meerdere malen gevraagd zijn ze stuk of beschadigd nee mevrouw zeker niet.wel dus.... Maar ze doen er gewoon nik's meer aan want ja je hebt toch al betaald. De laagste prijsgarantie is ook een fabeltje, ik heb de binnenmuur stenen elders gekocht daar waren ze zelfs met transportkosten nog goedkoper. Doen ze ook niks aan we moeten naar het totaalplaatje kijken. Tja...ik zal er in ieder geval niks meer kopen al hoe goedkoop ze zijn. En ik zal ze ook aan niemand aanbevelen.

Pluspunten

stenen netjes geleverd en neergezet op de afgesproken plaats

zeggen dat ze een dag van te voren bellen helaas niet gebeurd was wel handig geweest zodat je weet wanneer de materialen komen

Pluspunten

bereikbaarheid s'avonds

Het leek of de bestelling in een keer zou komen, maar nu met de (stenen) werden het twee leveringen.

Pluspunten

Hele snelle levering, keurig verpakt

Pluspunten

Mega snelle levering / vriendelijke chauffeur / binnen 1 dag na aankoop metselstenen bedrag van de monsterstenen retour ontvangen / goed bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Materialen op tijd en volgens afspraak geleverd. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leveringssnelheid en vriendelijkheid transporteurs

afleveren kan niet op voorkeursdata

Pluspunten

snel en komt afspraak na. Top!

Pluspunten

Snel antwoord op vragen/vriendelijke chauffeurs/prijs kwaliteit verhouding

Duur leverkosten vooral met meerdere orders

Pluspunten

- Levering binnen 5 werkdagen zoals beloofd - Producten gelost dicht bij mijn huis - Goed bereikbaar via de chat

Pluspunten

Afgeleverd op het afgesproken tijdstip Keurig op pallets zoals gevraagd.

Pluspunten

Snel levering, top bedrijf.

Communication via Whatsapp.

Pluspunten

Vriendelijke chauffeur, binnen 5 dagen producten in huis, gemakkelijk om bestelling aan te passen na telefoontje, gebruiksvriendelijke webshop.

Pluspunten

Helder communicatie en meerdere betalingsmogelijkheden

geen

Pluspunten

Goed overzicht levertijd prima

Alles ok

Pluspunten

Veel kennis beschikbaar bij personeel voor specifieke vragen, goede levering van vriendelijke chauffeur en fijne site!

Pluspunten

Perfect geholpen en snelle levering. Aardige chauffeur die de bestelling kwam afleveren.

zo doorgaan.

257 Wolfskuilseweg