Pluspunten
bestelling wordt goed afgehandeld. Alleen nog niets ontvangen
VerbeterpuntenCommunicatie verkoop kan beter en accurator. Afhandeling administratie bestelling is zeer goed
Pluspunten
Vriendelijk personeel en leuke prijzen Kon ook online Alleen wat lang gewacht op de stenen Donderdagmiddag besteld en na 12 volledige dagen pas de levering Had ze graag eerder gehad
VerbeterpuntenIets snellere levering
Beste, Allereerst onze excuses voor de vertraagde levering. 12 dagen wachten is natuurlijk te lang. Wij streven er immers naar om alles binnen 5 werkdagen uit te leveren. Uw vertraagde levering had voornamelijk te maken met de Bouwvak. Er waren minder vrachtwagens beschikbaar waardoor wij binnen 5 werkdagen leveren niet konden garanderen. Met vriendelijke groet, Het Team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
ontzettend behulpzaam en denken prima mee
Mensen niet meer oplichten en valse afspraken maken.
Pluspunten
snelle levering en ook een goede prijs
Pluspunten
Duidelijke website, prima materiaal, levering op tijd, makkelijk contact te leggen per telefoon en email.
Pluspunten
Juiste advies en ook bij nabestelling goede begeleiding
Pluspunten
Goede snelle levering
Pluspunten
afspraak nakomen
Pluspunten
perfect ge leerd
Pluspunten
Keurige levering. Vriendelijke en vakbekwame chauffeur!!
Beste, Bedankt voor de mooie review. Wij zullen de lovende woorden doorgeven aan de chauffeur. Dat is altijd leuk om te horen. Met vriendelijke groet, Het Team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Snel en corect
Verbeterpunten2e keus beton blokken in plaats 1e keus en op de foto lijken de metselstenen donkerder als in het echt
Geachte heer Wijnhoven, Wij hebben uw bestelling nagekeken en u heeft eerste keuze betonblokken besteld en gekregen. Daarnaast hebben wij geen klacht van u mogen ontvangen aangaande de kwaliteit van de betonblokken. Wanneer u A-kwaliteit bestelt dan moet u dit ook geleverd krijgen, als de kwaliteit van de blokken onvoldoende is dan zullen deze blokken worden omgeruild. Als u tweede keuze geleverd heeft gekregen onze excuses, maar gelieve dit dan altijd aan ons te melden zodat wij actie kunnen ondernemen. De kleur van de metselstenen blijft lastig om te beoordelen vanaf een beeldscherm. Daarom kunt u altijd monsterstenen aanvragen, zodat u zelf de kleur kunt beoordelen. Met vriendelijke groet, Het Team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenNog duidelijker de aflever datum en tijd communiceren
Pluspunten
goed advies en snelle levering
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Groot en goed assortiment. Betaalbare prijzen. Snelle levering.
Pluspunten
Keurig en volgens afspraak geleverd.
Pluspunten
Aardig personeel als je ze belt !
VerbeterpuntenTransport drama, onvriendelijk , slecht telefonisch bereikbaar, grote mond, niet meedenkend
Pluspunten
Prima levering Niks op aan te merken
Verbeterpuntende chauffeur had een verkeerd 06 nummer op zijn vrachtbrief staan.
Pluspunten
1 nette medewerker op kantoor die verstand van zaken heeft, de rest is een mannelijke Stagiair of vakantie medewerker die zich voordoet als een Nathalie Bakker op de chat
VerbeterpuntenNiet mensen wat beloven aan de telefoon dat men wat op voorraad heeft staan en dat je kunt komen kijken,als je dan vervolgens komt kijken is er geen proef van en niks op voorraad. men zegt dan sorry is een menselijke fout had niet mogen gebeuren en als je dan zegt dat je voor Jan lul er heen gekomen bent onder valse voorwendselen,krijg je ook nog een grote mond als je zegt dat de wagen niet op water loopt,als antwoord krijg je dan te horen men verkoopt de stenen toch wel aan een ander dat was geen probleem!!! Na z'n ervaring met z'n bedrijf zou ik er nooit geen zaken mee willen doen.en Men zegt dan dat ze de reiskosten willen vergoeden,maar de uren die ik kwijt ben om er heen te komen daar praat men dan niet over,maar men bied niet uit zich zelf aan om de reiskosten spontaan over te maken.Vooral doorgaan zo! ik snap ook waar gewerkt worden fouten gemaakt,en dat is ook normaal,maar vreemd is wel dat de persoon aan de telefoon wel eerst overleg heeft gehad met een ander voor hij het antwoord gaf dat er een proefbord op voorraad was,hebben hier dan meerder personen binnen het bedrijf de fout gemaakt?
U wilde komen kijken naar een speciale partij die wij helaas niet op voorraad hebben staan. Wij hebben inderdaad gezegd dat deze steen wel hier te bekijken zou zijn. Hiervoor hebben we onze excuses aangeboden en dit willen we graag nogmaals doen. Wij hebben vervolgens ook aangeboden om u een gratis monstersteen op te sturen en de reiskosten te vergoeden. Er was geen sprake van 'valse voorwendselen', het ging helaas om een menselijke fout. Waar mensen werken worden nog steeds wel eens fouten gemaakt. Nogmaals wij vinden het heel vervelend dat u voor niks naar Nijmegen bent gekomen vanuit Boxmeer, maar meer dan de reiskosten vergoeden en een u een gratis monstersteen aanbieden kunnen wij niet doen.
Pluspunten
Eind van de middag betonblokken besteld en de volgende dag al geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website en eenvoudig in gebruik.
VerbeterpuntenAfgesproken dat de chauffeurs een uur van te voren zouden bellen. Dit is echter niet gebeurt.
Pluspunten
Snelle levering en komen afspraken na.
Artikel was voorradig Moest dag wachten Moest er tien meer nemen terwijl het losse stenen waren 126 ipv 116 En moest vervoerkosten betalen bovenop de prijs
Pluspunten
De bestelling die is geplaatst is volledig misgegaan. Dit ligt mijns inziens aan de communicatie met de leveranciers en onjuiste produktomschrijving op de website. Bedrijf probeert de zaak wel op te lossen, maar door onduidelijke communicatie werkt men naast elkaar. De levering van de bouwmaterialen liep niet gelijk met onze planning. Waardoor de werklieden niet verder konden, terwijl alle materialen ruim op tijd door ons besteld waren.
VerbeterpuntenCommuniceren en juiste produktomschrijving op website.
Er is inderdaad een fout geslopen in een van onze productomschrijvingen. Het invullen van deze gegevens blijft mensenwerk en helaas hadden de door u bestelde bouwstenen de verkeerde stenen hoeveelheid per m2. Hierdoor heeft u de verkeerde hoeveelheid stenen bestelt, dit spijt ons en hiervoor willen wij onze excuses aanbieden. Wij hebben de fout meteen aangepast en vervolgens ook meteen de leverancier ingeschakeld om de betreffende hoeveelheid stenen na te bezorgen. Gezien de complexe planning van de leverancier kan hij niet meteen dezelfde dag nabezorgen. Wij hebben, ons inziens, getracht om het zo snel en goed mogelijk op te lossen. De kosten voor het opnieuw inschakelen van de transporteur hebben wij daarom voor onze rekening genomen.
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA