Pluspunten

snelle nette levering

Pluspunten

telefonisch mbv een medewerker een bestelling geplaats, resultaat is onbevredigend. een aanvullende bestelling moeten doen dus weer bezorgkosten,een andere kleur stenen moeten uitzoeken, een kuub zand te veel besteld op advies van medewerker,en vind het vreemd als ik 3 uur later terug bel dat hij het niet meer weet.

Pluspunten

Correcte levering, niet alles wat besteld was was direct leverbaar, maar dit werd op een nette manier opgelost zodat alles in één keer geleverd kon worden zonder extra wachten.

ga zo door!

Pluspunten

Everything went as expected! I will be a returning customer.

Pluspunten

Binnen een bepaalde straal zouden de leveringskosten naar beneden moeten

Pluspunten

Duidelijke website. Beloofd is beloofd. Snelle levering, duidelijke factuur. Keurig afgeleverd, vriendelijke chauffeur.

Ik zou het niet weten. TOP!!

Pluspunten

Levering volgens afspraak,goed verpakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

prijs is gunstig. zeer aardige chauffeur

snellere levering. betere controle op de te leveren producten zijn veel blokken stuk. eerste contact met transporteur was niet netjes en correct was erg kort af

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherp in prijs. Goede medewerking van chauffeur.

Contact met transporteur over aflever datum kan verbeterd worden. Bijvoorbeeld via mail, ik kreeg 's avonds een telefoontje dat het materiaal de komende ochtend werd gebracht.

Pluspunten

Heldere site. Chatfunctie werkt prima.

Het contact met de transporteur om een afspraak te maken verliep moeizaam. Meerdere malen bellen en mailen. Het opgegeven nummer was niet bereikbaar.

Pluspunten

Overzichtelijke website, bestellen gaat makkelijk

Er mag iets meer aandacht worden besteed aan de afhandeling en de levering van de goederen, de datum van een deellevering werd duidelijk gecommuniceerd en afgestemd, maar bij navraag over de datum van de restlevering werd alleen het tel.nr. van de transporteur doorgegeven die mij zou moeten bellen om een indicatietijd aan te geven wat deze niet zou kunnen gezien mijn telefoonnumer helemaal niet was doorgegeven aan de transporteur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Afspraken nakomen Na een verkeerde levering en tel contact zou ik steeds terug gebeld worden Maar momenteel nog steeds geen levering gehad en geen telefoon ook

Pluspunten

Gewoon goed. Transpoteur ook goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Wat zorgvuldiger met metselmortel zakken, er waren er redelijk wat open gegaan, aangezien ze buiten liggen hoop ik dat ze goed blijven.

Pluspunten

Snelle levering, alles op voorraad, goedkoopste prijzen, netjes verpakt

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

Prima prijs en alles netjes en op tijd geleverd.

We hebben geen bericht gekregen wanneer de levering precies zou plaats vinden. Gelukkig waren we thuis op het moment van levering (ivm het aanwijzen waar de levering gelost moest worden), maar een telefoontje vooraf was handiger geweest.

Pluspunten

snel verstuurd, prima afgeleverd. Goede afwerking

Pluspunten

Helemaal goed. Vlotte levering en leuke prijs.

Tja, zal wel niet anders kunnen maar bij kleine afnames best wel stevige aflevering kosten.

Pluspunten

snelle en betrouwbare levering,ook makkelijk met paypal

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA