online winkelen bij brok, geweldige ervaring

Mijn ervaring was fantastisch! De gebruiksvriendelijke website maakte winkelen eenvoudig, en de gedetailleerde productinformatie hielp bij mijn keuzes. De klantenservice was snel en behulpzaam. Mijn bestelling werd op tijd geleverd, keurig verpakt en voldeed aan de verwachtingen. De kwaliteit van de bouwmaterialen was uitstekend. Al met al ben ik zeer tevreden en zou ik Brokbouwmaterialen zeker aanbevelen. Bedankt voor de geweldige service!

De bouw moet nog beginnen

….. maar we zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat. Door het slechte weer liet het project zich even op zich wachten maar we verwachten snel aan de slag te kunnen. Brok heeft de levering super netjes gedaan, de chauffeur was vriendelijk en hielp alle pallets te lossen in de achtertuin waar het nodig was.

Wauw Wauw Wauw wat een prachtige metselstenen

Prachtige zware moderne &luxe metselstenen besteld via brok. eerder al via monsterstenen aanvraag de steen kunnen bekijken en we waren opslag verliefd. De bestelling moet nog binnenkomen maar we zijn onwijs tevreden.

had beter verwacht

Assortiment zag er veelbelovend uit, mijn eravaring met de klantenservice was echter minder mooi. Vragen werden kortaf beantwoord, ik voelde me niet een gewaardeerde klant. De volgende dag terug gebeld en toen wel een vriendelijke medewerker gesproken, misschien had de andere slecht geslapen of iets. Toch maar besteld uiteindelijk.

Netjes geholpen bij de klantenservice

Netjes aangesproken door de medewerkster van de klantenservice. Heeft mij vriendelijk geholpen met het bekijken van de leverstatus van de bestelling.

ruim aanbod en scherpe prijzen

snelle service

werd de middag nadat ik mijn bestelling had geplaatst al bericht dat het de volgende dag klaar stond. Gelijk met met de aanhangwagen en wat extra helpende handen erheen gereden, medewerkers daar waren ook behulpzaam en vriendelijk. alles stond handig in een vak klaar en was makkelijk te verplaatsen naar de aanhangwagen. ideaal als je voor een goedkope prijs een kleine hoeveelheid bouwmaterialen nodig hebt.

Mooie blokken maar te wenig mortel

te weinigmetselmortel…. Toen ik betonblokken wilde bestellen werd er automatisch mortel hoeveelheid berekent. op de gok maar gewoon bestelt wat mij werd aangeraden maar dat was dus te weinig. Helaas dus toch nog een tripje naar de bouwmarkt moeten maken. Verder wel tevreden.

Paars/rode stenen zijn echt een aanrader, echt prachtig

de metselstenen zijn prachtig. Nog helderder van kleur dan de foto’s die op de site getoond worden. Brok is zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie rood/paarse stenen. Wij zijn blij met onze keus en kunnen niet wachten totdat er iets moois van wordt geklust.

weer was slecht maar service bovengemiddeld!

Ondanks de regenachtige dag toch een vrolijke chauffeur die net die extra stap maakte om alle pallets even achter het hek te plaatsen. Was een aardige man en nadat alles geplaatst was even binnen opgedroogd met een kop koffie. Ps: de blokken op de pallets zijn in plastic verpakt wat erg goed uitkomt met de komende regenachtige dagen.

alles wat besteld was in 1x geleverd en goede kwaliteit-prijs verhouding.

soepel proces erg onder de indruk.

Proces verliep heel erg soepel. Via de calculator op de site de benodigde afmetingen en hoeveelheden berekend, toen een offerte laten opstellen en daarna gelijk bestelt. 4 dagen erna kwam de transportwagen de wijk al inrijden. Zeer onder de indruk, dankjewel Brok bouwmaterialen.

Eerste keer hier bestelt.

Website kwam als eerste naar voren toen ik zowel betonblokken als metselstenen intypten dus moest wel goed zijn! Reviews waren ook uitstekend. Ben heel erg benieuwd, stel me alsjeblieft niet teleur Brok haha.

Zeer tevreden met dit bedrijf

komen afspraken na en daardoor worden alle verwachtingen vervuld, wederom perfect!

snel en aardig

Aardige medewerker die snel bij me terugkwam met aanvullende informatie over een vraag die ging over spoedlevering van een specifiek product. Erg fijn!

goedkope metselstenen

de 10m2 vuilwerk metselstenen zijn een koopje en niet eens zo slecht in kwaliteit als wat ik me had ingenomen. tevreden met mijn aankoop

prachtige siertegels!

Levering kon niet direct voor de deur komen dat was een tegenslag. Maar de siertegels zien er echt prachtig uit en hebben geen moment spijt gehad van onze keus. Ze lijken precies op de foto’s die brok online heeft staan en zijn dan ook mega benieuwd hoe het er dadelijk bij ons uit gaat zien. Groetjes van Erik en Wendy!

prima betonblokken en redelijk snelle levering

n.v.t.

snelle en gemakkelijke tuintransformatie dankzij brok

Dankzij producten van de site bouwmaterialen heb ik een comfortabele loungeset en levendige plantenbakken gecreëerd. Kwaliteit en variëteit maken mijn buitenruimte nu gastvrij en stijlvol. Daarnaast zijn het twee hele gemakkelijke projectjes en leuk om samen te doen als je in het weekend even lekker buiten wilt klussen.

hele fijne site.

De site was echt top! Ze hadden een mega selectie van spullen, en alles was duidelijk uitgelegd. Je kon makkelijk vinden wat je zocht, en de foto's en reviews maakten het plaatje compleet. Geweldige plek voor al je bouwspullen!

kwaliteit-prijs verhouding zeker een 10

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij brok bouwmaterialen. Ze hebben bewezen een betrouwbare bron te zijn voor hoogwaardige bouwmaterialen, en ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare online leverancier voor bouwbenodigdheden.

probleem werd snel opgelost

Kleine hick-up bij de bestelling van bouwmaterialen, maar de klantenservice loste het snel en efficiënt op. Over het algemeen een positieve ervaring met een bevredigende oplossing.

snel, klantvriendelijk en topkwaliteit

Shopervaring was geweldig! Snelle levering, topkwaliteit bouwmaterialen, eenvoudig zoeken en vriendelijke klantenservice. Absolute aanrader!

betrouwbare partner!

Geweldige ervaring! Snelle levering, kwaliteitsproducten en gebruiksvriendelijke interface. Het assortiment is uitgebreid en de klantenservice is attent. Een betrouwbare partner voor bouwprojecten.

prachtige vijver kunnen maken

Mijn nieuwe vijver, gevuld met online gekochte producten, is een succes. Eenvoudige installatie, kwaliteitsmaterialen. Een geweldige toevoeging aan mijn tuin.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA