aangename verrassing

De ingehuurde vakmannen hadden al enige ervaring met bouwmaterialenkopen.com en op basis van hun aanbeveling ben ik maar eens even een kijkje gaan nemen. Ze bieden mooie metselstenen aan en heb dan ook zeker het een en ander kunnen vinden voor het nieuwe project.

Duimpje omhoog

Duimpje omhoog! echt een 10/10 ervaring. Eerst monsterstenen bestelt, toen de juist stenen in grote hoeveelheid kunnen bestellen. Nog geen 2 dagen later stond de vrachtwagen voor mijn deur. Nu begint het lastige gedeelte van het hele gebeuren = iets moois ervan klussen.

Mailcontact niet aan te raden

Mailcontact niet aan te raden na 2 dagen nogsteeds geen reactie. Telefonisch contact daarentegen gaat heel gemakkelijk ze namen de telefoon haast direct op. Was ook een vriendelijk persoon.

Prima blokken

De holle betonblokken die ik besteld had voldoen aan de normen. Ze zijn van lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verwerken. Een efficiënte keuze voor mijn constructie.

Fijne site zeg!

De online generator is zeer gemakkelijk te gebruiken. Besloot de gok erop te wagen en gewoon te bestellen wat die aangaf. Nu inmiddels 3 maanden verder en de het tuin/ chill huisje in de tuin is af, met geen enkele steen te kort en geen zak mortel teveel. Super handig zeker een aanrader als je loopt te klungelen met afmetingen en hoeveelheden.

Slechte service

Ik heb mijn metselstenen zelf opgehaald waarvoor ik 15 euro administratie kosten heb betaald. Toen ik ze op ging halen moest ik ook nog 10 euro betalen anders zette men de stenen niet met de heftruck op de aanhanger. Dit noem ik geen service maar geldklopperij....

aardige chauffeur

Netjes geleverd door een vriendelijk chauffeur. De man leek alsof die zijn werk echt leuk vond en deed een leuk praatje met mij over mijn plannen met de metselstenen en dergelijke. Leuk om te zien!

Terras renovatie

Met behulp van brok heb ik mijn terras vernieuwd. De tegels waren aan de dure kant maar mijn vrouw wilde graag een ‘tijdloos product van hoge kwaliteit’. Dan kom je al snel aan de duurdere kant uit. Tegels waren prima, aan de zware kant, maar met een goed paar extra handen was het te doen. Terras ligt er prachtig bij en we gaan er zeker van genieten, als het weer dat ook toestaat tenmiste.

Retourbeleid kostenvrij?

Retourbeleid is nu betaald. Zou hier geen goedkopere optie voor kunnen komen? Erg zonde heb nu wel 3 pallets staan van de verkeerde kleur metselstenen.

Betrouwbaar

Brok bouwmaterialen leverde betrouwbare materialen voor mijn renovatie. Alles verliep soepel.

Gewoonweg, uitstekend !

Van fundering tot spullen voor het dak, alles binnen handbereik om een aanbouw geslaagd te maken!

Informatieve site

Naast een uitgebreid assortiment heeft brok ook handige kluspagina’s. Dat was voor mij als amatuer echt dé go-to plek voor klusinformatie. Duidelijke stappenplannen en handige tips & informatie. Heel erg handig, scheelde mij een hoop zoektijd.

Service van monsterstenen

De Monsterstenen service van BrokBouwmaterialen is indrukwekkend. De samples bieden een praktische kijk op kleur en textuur. Een doordachte benadering om klanten zoals ik te helpen bij het nemen van een beslissing.

Bouwen zonder stress

Brokbouwmaterialen is echt top! Eenvoudige website, makkelijk te bestellen. Het personeel is mega vriendelijk, helpt je goed kiezen uit die zee van betonstenen die ze in het assortiment hebben. Prijzen zijn eerlijk.

Bouwen zonder gedoe

Hier hebben ze alles voor de klus! Ruime keuze, betaalbaar spul. Van fundering tot dak, goede kwaliteit. Personeel weet waar ze 't over hebben, handig bij keuzestress.

Super blij met mijn metselstenen

Mijn bouwpartner in crime! Vlotte levering en echt een super grote keuze voor stenen in zowel prijs, afmeting als kleur.Personeel met expertise, goud waard bij elke stap.

Familieplezier

De bouwmaterialen van Brok hebben ons terras omgetoverd tot een plek vol familieplezier. Wij hebben gekozen voor een van de duurdere stenen met de gedachte dat die lang meegaan, deze waren namelijk dikker en hadden een goede behandeling gehad als toplaag. Ze zien er erg luxe uit en verwachten er nog jaren plezier van te hebben. Dank Brok!

Alles van hoge kwaliteit

Uitstekende ervaring met Brok bouwmaterialen! Kwaliteit is echt boven gemiddeld voor de advertentie waaronder de producten vermeld stonden (B-keus). Ga hier zeker vaker bestellen WOW.

Het perfecte tuinparadijs

De bouwmaterialen hebben mijn saaie tuin omgetoverd tot een paradijs! Prachtige tegels ontvangen en met een aantal betonblokken een leuke plantenbak in elkaar getoverd. Alles was van uitstekende kwaliteit en de levering was snel.

supergoed verpakt

Mijn bestelling was als een cadeau, supergoed verpakt en helemaal heel. Geen gedoe met beschadigde spullen. Dat is pas serieuze aandacht voor detail. top gedaan brok!

vlekkeloze levering met vrachtwagen

Deze leverancier is punctueel met hun vrachtwagen leveringen. Het maakt niet uit hoe groot de bestelling is, ze zorgen ervoor dat de materialen op de geplande tijd op het adres aankomt. Dit heeft mijn project aanzienlijk geholpen en daarom krijgen ze een 8.

geweldig

Deze leverancier heeft mijn projecten naar een hoger niveau getild. Ze bieden topkwaliteit materialen en hun klantenservice is uitstekend. Het persoonlijke contact maakt het verschil en geeft hen net dat extraatje ten opzichte van concurrenten. De prijzen zijn eerlijk voor de kwaliteit en service die je krijgt. Ze zijn mijn vaste leverancier geworden.

alles op 1 plek

volgensmij heeft brok reeds zijn assortiment weer aangepast, en zo niet dan ben ik erg blij met de vindingen in het huidige assortiment. Super veel verschillende formaten voor elke soort blok wat je maar kan bedenken.

degelijke webwinkel

Deze online webwinkel biedt degelijke bouwmaterialen en een prima service. Goede budgetvriendelijke keuze.

Betrouwbaar maar kan nog verbeterd worden.

Brok heeft betrouwbare bouwmaterialen die naar verwachting zijn, net zoals de geleverde servcie. Maar er is ruimte voor verbetering! De prijzen zijn eerlijk, maar de online beschreven voorraad klopt niet alitjd met de werkelijke voorraad, wat een teleurstelling opleverde.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA