zeer tevreden

super snel, super service, super materialen.

Afhalen

kwam net 25 betonblokekn te kort. Balen dacht ik maar ik ga ook niet het werk half afgewerkt laten. Via de reviews kwam ik erachter dat er een ophaalmogelijkheid was, dat leek mij een betere optie dan 3 keer zoveel voor de levering als de blokken te gaan betalen. Helaas was het wel een ritje vna totaal 4 uur gezien ik meer ij het noorden woon maarja je hebt er wat voor over of niet. De betonblokken stonden bij aanvang netjes opgestapeld en kreeg nog vriendelijk hulp van een van de mederwerkers voor het inladen van de blokken in mijn aanhanger.

en de eerste prijs voor beste bouwwinkel gaat naar….

Brok bouwmaterialen heeft mij in alle opzichten positief verast. Ik heb een zeer goede ervaring gehad met zowel het bestellen van de producten als de producten zelf. Hier geen oplichterij! Ik heb alles ontvangen en kwaliteit was in sommige gevallen beter dan ik van te voren in gedachten had, met als voorbeeld de vuilwerk metselstenen.

leuk projectje begonnen

Samen met mijn goede vriend Chris zijn we een project gestart voor het opknappen van een vervallen woning. Kost heel wat tijd maar is een leuke hobby. We zijn van plan de komende periode meermaals bouwmaterialen bij brok te bestellen, al helemaal omdat tot nu toe onze eerste twee bestellingen heel goed zijn verlopen.

oplossingsgericht

Had pas na vele uren door dat ik de vekeerde afmeting had bestelt. Toen bedacht ik me dat ik ergens gelezen had dat ze hier binnen 12 uur gratis annuleren. Nou daar heb ik even goed gebruik van gemaakt en gelukkig maar want dat scheelde me heel veel gezeur. Deden hier bij brok trouwens ook helemaal niet moeilijk over, pluspunt.

Het is glad!

de siertegels zijn prachtig op het oog. Echter heeft het de afgelopen dagen hard geregend en gewaaid, niet de ideale omstandigheden om met de tegels aan de gang te gaan. Dat bleek ook maar weer want ik gleed zo uit dom heb me lesje wel geleerd.

Schuurtje met isolatiemateriaal zo lekker warm

Mijn zoontje heeft de drumwereld ontdekt, en dit isolatiemateriaal heeft mijn oren een hoop pijn bespaard! We hebben hem en zijn drumstel maar in de schuur gezet waarbij het isolatiemateriaal van brokbouwmaterialen ervoor heeft gezorgd dat hij niet als een ijsklompje terugkomt.

overgangspartijbakstenen zijn prima voor een makkelijke klus

Ik heb voor mijn dochter een speelhuis gebouwd, deze bakstenen zijn ideaal! Ze passen mooi bij het huis en zijn makkelijk in gebruik in combinatie met het mortelcement. Mijn dochter is er hartstikke blij mee, mij vrouw wat minder geloof ik aangezien er nu geen plek meer is voor een moestuintje, oeps!

goed bezig brok!

sterke punten waren vooral de mate van flexibiliteit en het sociale contact met de klant. Verbeterpunten kan ik nu op de top van me hoofd even niet bedenken.

bestelling volgen is ietswat lasting

Lets van een track-and-trace met minder brede uren of dergelijk zou het wel iets makkelijker maken qua planning rondom de levering van je bestelling.

bestelling was de eerste keer niet compleet dus er moest nageleverd worden.

FANTASTISCH GOED

Mega tevreden met mijn bestelling en de omgang van zaken hier.

fysieke winkel is gewenst

brok heeft een overzichtelijke website die het gemakkelijk maakt om producten met verschillende afmetingen te vinden en via links op handige manier worden doorgestuurd naar verwante producten. Echter zou het ik het appreciëren als brok in de toekomst ook een fysieke winkel heeft, soms is het handiger om de producten eens een keer te bekijken. Denk aan bakstenen.

FANTASTISCH GOED

Mega tevreden met mijn bestelling en de omgang van zaken hier.

fysieke winkel is gewenst

De volgende bestelling staat alweer ingepland, bedankt brok.

online calculus is ideaal om voor jezelf te bereken hoeveel materiaal je nodig hebt en hoeveel je dat ongeveer gaat kosten. Website heeft overigens nog een aantal handige landingspagina’s die perfect zijn om als onervaren particulier meer te leren over het klussen.

prima assortiment

ze hebben meerdere stenen in ruime voorraad dug had gelukkig nog een beetje keus in het uitzoeken van metselstenen. Fijn om zaken te doen.

betonblokken partij aanbieding

complimenten hoor. Producten zien er kwalitatief goed uit. Klaar voor verwerken!!!:)

goed geadviseerd, zeer tevreden.

aanemersbedrijf adviseerde een aantal online bouwwinkels waaronder brokbouwmaterialen. Gezien de reviews, prijzen een aanbod van producten besloten we hier dan ook te bestellen. Zonder obstakels of moeilijkheden alle materialen binnen 3 dagen geleverd gekregen. Buitengewoon goed en zeker boven onze verwachtingen.

servicegericht

Bestelling geplaatst kreeg in een aantal uur later een telefoontje dat het product toch niet meer op voorraad was in de hoeveelheid die ik nodig had. Beetje onhandig maar ze hadden wel al direct een verwant product ter aanbeveling als eventuele oplossing.

zeker aan te bevelen

transport is perfect regelt

We wonen in een druk centrum van een redelijk kleine plaats. Wonderbaarlijk en super fijn dat de transportwagen de bestelling bij ons huis kon leveren. Andere optie was een bedrijfsterrein net buiten het centrum, wat overigens ook prima was geweest.

koop gerust hier online!

bestelmogelijkheden zijn best breed, zelfde geldt voor de keuze in producten. Genoeg keus in afmeting en kleur als het gaat om zowel sierbestrating als metselstenen. Alles gevonden wat ik nodig had.

prima prijsjes

ik kon hier vinden wat ik nodig had tegen een goede prijs. Verzending is redelijk snel en de metselstenen waren exact als verwachting. Mede ook door de monsterstenen die we op advies van te voren hadden aangevraagd zodat we ze al even konden bekijken. Dat was overigens heel gemakkelijk en nuttig om te doen, zeker een aanrader als je metselsten wil kopen bij een online winkel.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA