extreem grote bestelling geplaatst en geen complicaties meegemaakt!

had via de website al gelezen dat de transportwagen heel indrukwekkend moest zijn. nou dat weet je pas echt als die daadwerkelijk je straat in rijd wat een enorm ding. Chauffeur had echter wel genoeg ervaring en wist de wagen enigszins gemakkelijk de oprit op te rijden om vervolgens even behendig te zware pallets uit te laden. Hele bestelling was compleet en onbeschadigd geleverd, mede door de geweldige chauffeur. Toppie!

vriendelijk en vakkundig personeel

Ben snel en prima geholpen door een medewerker van brokbouwmaterialen.

word een mooi tuintje

Ik heb tegels bestelt voor de sierbestrating in de voortuin en achtertuin. Op eerste aanzicht zien ze er goed uit, netjes verpakt en de tegel zelf was helder van kleur.

heel erg blij met mijn aankopen

prijstechnisch kwam ik hier het voordeligst uit en nu de spullen zijn aangekomen heb ik ook nog eens een prima kwaliteit ontvangen. Mijn dag kan niet meer stuk!

super handig die ophaalservice

ben inmiddels al anderhalve week bezig met het bouwen van een klein muurtje in de tuin dat later ook als zitplek kan dienen. Kom ik er gisterochtend achter dat ik een stuk of 20 stenen te weinig heb. Gelukkig biedt brok ook een ophaalmogelijkheid wat mij bespaart op transportkosten. Ga ze morgen ophalen en na het lezen van een aantal reviews moet de ophaalservice net zo goed geregeld zijn als de leveringsservice.

vragen worden snel opgepakt

factuur opvragen gaat snel en gemakkelijk, dezelfde dag nog kreeg ik een prijsopgave daar was ik tevreden mee dus daarna gelijk bestelt.

snel opgelost

te weinig cement ontvangen. Snel opgelost de dag daarop werd de gemiste hoeveelheid aangeleverd.

tevreden klant nummertje 12421 haha

de bestelling een aantal weken na besteldatum laten leveren was hier gelukkig geen probleem. Sterker nog ze leverde toevallig exact op de dag dat ik graag wenste hahah. Goede service is duidelijk merkbaar.

producten worden goed verpakt en snel geleverd

levering was al vroeg op de dag wat erg efficiënt was voor mij eigen planning. Geleverd door een aardige man die de pallets op gewenste plek afzetten. Helaas kwam er de uren daarop bakken met regen naar beneden vallen tot mijn verbazing waren de materialen zo goed verpakt dat er geen spatje regen op de daadwerkelijke stenen terecht was gekomen.

snel geleverd, kwalitatief uitzonderlijk goed, prima prijs

verder geen opmerking.

gewoon goed

niks op aan te merken, zeer tevreden.

klantenservice prima in orde

zeer makkelijk om contact mee te krijgen. Je hoeft maar 1 keer te bellen en binnen enkele seconden heb je een vriendelijke en behulpzame medewerkster aan de telefoon.

prima ervaring

heel ondernemend bedrijf wat op elk bedrijf klaar staat voor eventuele vragen of problemen. Denken goed met je mee en zijn bovendien heel snel in het afhandelen van zaken. Zeer betrouwbaar en vriendelijk, wij zijn tevreden.

ik ben altijd meer dan tevreden

inmiddels al 2 jaar ‘’vaste’’ klant van brokbouwmaterialen. Waar ik regelmatig bij bestel als wij of klanten iets nodig hebben betreft bouwmaterialen. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en in 2 jaar tijd eigenlijk nog nooit teleurgesteld geweest over iets in het bestelproces. Blijf het bedrijf aanraden!

verwachtingen zijn vervult en zelfs nog meer dan dat

alles wat ik verwachten/hoopte na aanleiding van de reviews en info op de website is eigenlijk waargemaakt. Bestelling binnen de tijd geleverd en op exact de plek waar ik het graag gedropt wilde hebben. Verder zijn alle producten die k besteld had geleverd en waar ik zo onder de indruk van was is dat geen enkel product gebroken of beschadigd was. Dit had ik niet verwacht gezien ik bij eerdere bestellingen (ook van andere bedrijven) altijd wel een paar gebroken stenen kreeg door het transport.

de bezorgservice is echt super hier!

Echt een groot compliment voor de ontzettend vriendelijke chauffuer. Hij belde keurig voordat hij aankwam. Daarnaast waren de bestelde stenen goed verpakt en netjes geleverd.

door monsterstenen de perfecte steen gevonden

ik had monsterstenen aangevraagd gezien ik met de foto’s op de website ik er niet uitkwam welke steen nou de perfecte was, ze leken allemaal zo mooi. Binnen enkele dagen kwam er monsterstenen binnen waarna ik mijn favoriet in de daaropvolgende dagen gelijk had besteld. Kwam er daarna achter dat het betaalde geld voor de monsterstenen van mijn order van de uiteindelijke bestelde stenen was afgehaald, scheelt toch weer 2 tientjes extra. Super dat ze dit doen, fijne service ervaren.

zie second space

hele positieve ervaring over zowel de producten als de klantenservice.

uiteindelijk is alles helemaal goed gegaan

communicatie tussen mij en het transportbedrijf verliep een beetje stroef. Wist tot een dag van te voren niet wanneer ze gingen leveren. Uiteindelijk allemaal goed gekomen en alles is netjes afgeleverd en alle producten zaten erbij.

ophaalmogelijkheid werkt perfect

nu het einde van de klus bijna in zich is kom ik erachter dat ik een tiental blokken miste. Heel blij om te zien dat brok ook een ophaalmogelijkheid heeft. Dat scheelt de transportkosten en bovendien vond het ook niet nodig om die grote transportwagen nog een keer naar mijn huis te moetne laten komen voor 2 lagen kalkzandsteenblokken. Ophalen ging overigens heel gemakkelijk alles stond al klaar, hoefde het alleen nog zelf in te laden en naar huis te gaan. Dit weekend ga ik hard aan de slag zodat we de carnavalsvakantie lekker kunnen genieten van een mooi afgemaakt huisje.

zie onderstaande tekst

prettig kunnen communiceren met een medewerker van brok. Meneer had mij alles duidelijk geïnformeerd en daarna nog een mailtje gestuurd met extra verheldering. Super geregeld!

positieve ervaring bij brok.

producten komen overeen met afbeelding. Producten zijn kwalitatief gezien ook boven verwachting en dat voor een goede prijs. Zeer tevreden.

aanvragen worden snel en correct behandeld

wilde graag een product die onder de term ‘voorraad op aanvraag’ werd geadverteerd. Nadat ik in de vroege ochtend had gebeld voor een aanvraag van redelijk veel stenen, kreeg ik in de namiddag al een belletje terug met de bevestiging van de voorraad. Ik snel besteld samen met een aantal andere producten die ook direct meegeleverd konden worden.

probleempje wordt super snel opgelost

ik had een kleine problematiek betreft één van de geleverde materialen. Hier gelijk contact over opgenomen en na een beetje telefoonverkeer tussen brok en mij was het naar wens en volledig opgelost. Heel erg fijn om te weten dat er goed naar je geluisterd wordt.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA