super fijn bedrijfje

tot op heden altijd vriendelijk en extreem snel geholpen met alles. Super tevreden.

volgende bestelling zeker weer hier

prima bedrijf. Alles wat ik heb gekocht was goedkoop en goed spul. Service was ook allemaal goed geregeld. Kom hier nog eens weer!

goede samenwerking, werd nog ff gebeld door een medewerker over de voorraad. ja ik weet het die is nu overal schaars. ik had geluk en kon toch nog op tijd worden geleverd bij mij.

zowel de buurman als ik zijn erg tevreden

buurman was al een paar weken bezig met een hele renovatie van hun tuin / aanbouw v.h. huis. Heb hem ook een aantal keer geholpen en werd geinspireerd om met mijn eigen huisje aan de gang te gaan. Hij had alles hier bestelt en was er zeer over te spreken. Dus ik gelijk hier alles bestellen wat ik nodig had. Werd de week daarop geleverd, super service, bestelling klopte en werd online nog even goed geadviseerd. Al 2023 is begonnen ga ik beginnen met de klus en kan de buurman mij mooi helpen om de tuin er net zo mooi uit te laten zien! Ik heb er zin in.

zowel levering als producten super

spullen waren geleverd door een hele vriendelijke chauffeur. Helaas bleek er iets te missen bij mijn bestelling, chauffeur heeft gelijk contact opgenomen met medewerkers van brok. Die zouden het ongemak zo snel mogelijk oplossen en dat was ook zo. 3 dagen later werd het nageleverd.

goed het nieuwe jaar in

nog even snel voor het nieuwe jaar een aantal spullen gekocht, lekker voordelig. Zo kunnen we met goede voornemens het nieuwe jaar in waaronder een mooi nieuw tuinhuisje en een vernieuwde zithoek in de tuin.

tevreden!

van de aantal pallets vuilwerk metselstenen die ik had besteld waren er toch een aantal kapot geleverd, deze kon ik gebruiken voor de hoekjes, dus eigenlijk niets weggegooid. De prijs was prima voor wat er geleverd is.

klantgericht

zelfs levering naar België, super handig!

Goede reviews lieten me bestellen

de feedback online was allemaal erg positief en zo zou de mijne ook zijn. Leuke/vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon als de chauffeur die mijn bestelling bezorgden. Producten waren in alle vormen, maten en kleuren verkrijgbaar, super fijn.

transport is goed geregeld

betrouwbaar bedrijf. Via mail werd ik van alles op de hoogte gehouden zo ook van de transport. Daarbij ben ik ook nog een uur van te voren gebeld door de chauffeur met melding dat hij er bijna zou zijn.

kijken, bestellen en ontvangen

jaa dat is hoe het ging. We hadden monsterstenen aangevraagd en waren eigenlijk al direct overtuigd van onze eerste keus steen. Gelijk bestelt en kort daarna mogen ontvangen. Heel gemakkelijk, betrouwbaar en snel. Enkele steen had een scheurtje maar verder geen opmerkingen

ze doen meer dan nodig super!

je wordt keurig op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen maar ook het bestelproces zelf. Eventuele vragen worden ook tijdig beantwoord, proberen dat ook zo snel mogelijk met je af te handelen wat erg fijn is.

zowel levering als producten zijn goed

chauffeur heeft netjes van te voren gebeld dat hij aan kwam rijden, dit was volgens afspraak. Daarnaast heb ik kwalitatief goede stenen ontvangen die super handig van dien gaan komen voor de schuur waar alle ‘zomerzooi’ mooi in opgeborgen kan worden. Want met deze extreme weersvoorspellingen ga je mij voorlopig niet meer buiten zien dat weet ik wel!

kleine tip voor de mede consument

de chauffeur kon helaas niet bij ons in de straat komen. Er was al op de site vermeld dat dit kon gebeuren, ik ging er echter vanuit dat het bedrijf dit zelf zou checken en zou meldden mocht dit niet kunnen. Ik ga er dan ook vanuit dat ze een verkeerde inschatting hebben gemaakt. Ze hebben ook geen kleinere wagen dus de bestelling moest op een andere locatie worden afgeleverd. Chauffeur gaf wel een oprechte excuses en was verder ook extreem vriendelijk. Hou hier dus wel rekening mee mocht je hier wat bestellen, kijk even zelf of je denkt dat een wagen van ja pak hem beet zeker wel 18 meter in je straat kan rijden.

Klinkers besteld

afgelopen woensdag 12m^2 aan klinkers besteld. Voorafgaand even gebeld met vraag wanneer er geleverd kon worden, binnen 7 werkdagen werd mij verteld. Dat is prima gelukt want maandagochtend werd alles in de vroege morgen af bezorgd.

retourneren met gemak

bij teruglevering van een aantal materialen die ik achteraf niet meer nodig leek te hebben kreeg in dezelfde dag dat het bij hun was aangekomen al het retourbedrag teruggestort. Zo snel heb ik het bij een kledingwinkel of iets nog nooit gehad dit is wel heel erg fijn, zeker goed voor het klantenvertrouwen ook!

Snel bedrijf, verpakking kan verbeterd worden

snelle afhandeling en vriendelijke vakkundige mensen, zo zou het eigenlijk overal moeten. Alleen de isolatieplaten zouden beter verpakt mogen worden i.v.m. beschadigingen aan de plaat door de levering.

gaan netjes om met de klanten

geleverd op de datum die ik graag wilde dus dat is allemaal goe gegaan. Ze maken ook een goede prijs van de aankopen die je maakt en als iets niet emeer leverbaar is. wat zo het geval was bij mij. Dan zoeken ze snel naar een alternatief en kreeg ik het in ieder geval voor hetzelfde bedrag en zonder extra kosten opgestuurd. Netjes van hun

een top en een (gewenste) tip

prima producten ontvangen, allemaal in goede staat ook. Verbeterpuntje zou kunnen zijn dat de prijzen van enkele producten erg scherp zijn, omdat er de pallets en alles bij de prijs in zitten. Dit wist ik pas achteraf. Handig om dit eerder te weten, want er zijn andere goede prijsconcurrerende bouwbedrijven online. Ik beveel jullie iig aan!

meer dan tevreden gesteld

mag wel meer reclame gemaakt worden voor een goed bedrijf zoals dit, had dit bedrijf veeeeel eerder al moeten vinden! Vriendelijke medewerkers, goed advies en wonderbaarlijk snel geleverd.

hier gelukkig geen fratsen of gekke dingen!

alles volgens afspraak en zoals aangegeven op hun website. Niet dat je ineens voor verassingen komt te staan of iets.

klein probleem, snel opgelost

ik heb maar een deel van de levering binnengekregen. Helaas was er een deel vergeten bij het inladen. Gelukkig is de service hier uitstekend. Ze namen namelijk uit zichzelf contact met mij hierover op. Zo kreeg ik een aardige medewerker aan de telefoon die met mij meedacht en ontzettend snel een oplossing voor dit ongemak kon vinden. Binnen 2 dagen stond de rest van de bestelling voor de deur. Zo had ik alles uiteindelijk toch binnen 5 werkdagen thuis. Super !

fijne website om mee te werken

zoekfunctie en filters van de website maakt het vinden van je benodigde product heel gemakkelijk. Super website!

geen defecte producten

heb de afgelopen weken 2 orders geplaatst. 1 waaronder mooi recht hout zonder splijten. Zelfde geldt voor de bestelde bouwstaalmatten. (dit toch weleens gebogen kunnen zijn door vervoer of andere redenen). Erg te spreken van dit bedrijf.

levering is echt top

pfoe wat een mooie transportwagen zeg. Echt een enorm ding dat had ik van te voren niet verwacht. Alle pallets werden met een kraan van de wagen getilt en zo op mijn voorbedachte plekje in de achtertuin weer ‘gedropt’. Super fijn. Was al bijna bang dat ik nu al de handen uit de mouwen moest steken maar gelukkig kan dat wachten totdat het klussen echt begint ;)

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA