Super winkel met altijd alle benodigde producten op voorraad.

Super winkel. Ze hebben altijd alle benodigde producten op voorraad en weten ook altijd binnen 5 werkdagen te leveren.

Hoewel niet altijd de goedkoopste, blinkt uit in klantgerichtheid en vriendelijkheid.

Hoewel deze winkel niet altijd de goedkoopste is, blinkt hij uit in klantgerichtheid en vriendelijkheid. Het personeel heeft meer productkennis dan in andere bouwmarkten. Ga zo door!

Hoogste lof voor kwaliteit en vakmanschap.

Als ik deze zaak een gouden ster kon geven, zou ik het doen zonder aarzeling. De kwaliteit en vakmanschap verdienen niets minder dan de hoogste lof.

Bouwvakkers tevreden met producten en werk.

We zijn erg blij met het werk dat door de bouwvakkers is gedaan. Ze waren professioneel en vriendelijk. De bouwvakkers waren ook erg tevreden met de producten van bouwmaterialenkopen.nl. Ons nieuwe huis is prachtig afgewerkt, met een sterke nadruk op kwaliteit en stijl.

Fijne ervaring gehad, miste alleen 1 zak cement die kreeg ik gelukkig netjes gecrediteerd.

Fijne ervaring gehad miste alleen 1 zak cement die kreeg ik gelukkig netjes gecrediteerd.

Precies wat ik nodig had voor mijn nieuwe huis

Levering op aanvraag is ideaal voor iemand zoals ik die net een nieuw huis heeft gekocht en alles met de prijzen van nu wilt bestellen maar niet zijn hele achtertuin vol troep wil hebben liggen. Nu nog even afwachten of alles vlotjes verloopt maar ik ga er zeker vanuit!

Topkwaliteit van begin tot eind

Ik vindt Bouwmaterialenkopen top! Zowel hun site als hun producten.

Gemakkelijk bestellen zonder gedoe

Het bestelproces was heel eenvoudig en de website is overzichtelijk. Ik vond snel wat ik nodig had en het afrekenen ging soepel. Echt een probleemloze ervaring

attent en wnel - geweldige service

Na prachtige stenen gevonden te hebben gelijk gebeld en ze waren zo vriendelijk ze voor mij te ‘reserveren’ gezien de stenen op de site niet in grote hoeveelheid voorradig was. Zeer attent en de volgende dag heb ik dan ook direct de stenen bestelt.

Indrukwekkende kwaliteit die mijn project liet schitteren

Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de bouwmaterialen die ik hier heb gekocht. Alles voelt stevig en duurzaam aan, precies wat ik nodig had voor mijn project. De website is ook heel gebruiksvriendelijk, wat het bestellen een stuk makkelijker maakt.

Hulpmiddelen die mijn bouwproject echt makkelijker maakten

De video's en handleidingen op jullie website zijn echt fantastisch. Dankzij deze praktische hulpmiddelen kon ik mijn project veel efficiënter plannen en uitvoeren. De duidelijke stappen en nuttige tips hebben mijn werk aanzienlijk vereenvoudigd. Het is geweldig om te zien dat jullie bouwbedrijf zo'n waardevolle informatiebron biedt. Dit maakt het hele klusproces echt aangenamer!

Alles wat ik nodig had

Ik was aangenaam verrast door het brede assortiment aan producten dat dit bouwbedrijf aanbiedt. Voor mijn renovatieproject hoefde ik nergens anders meer te zoeken; ze hebben echt alles wat je maar nodig kunt hebben, van gereedschap tot bouwmaterialen. Het is zo handig om alles op één plek te kunnen vinden, wat me enorm veel tijd en moeite heeft bespaard. Bovendien is de kwaliteit van de materialen uitstekend. Alles voelt stevig en duurzaam aan, precies wat je wilt bij een groot project. Echt een geweldige ervaring!

Uitstekende hulp van vriendelijke klantenservice

De klantenservice is top. Ik had een vraag over een product en kreeg binnen een paar uur een helder en behulpzaam antwoord. Het is duidelijk dat ze hun klanten serieus nemen en graag willen helpen.

Geweldige deals en besparingen die ik niet kon weerstaan

Ze bieden altijd goede prijzen en zelfs kortingen op bepaalde materialen. Ik ben erg tevreden met de deals die ik hier heb gevonden. Het is fijn om te weten dat ik niet te veel betaal en soms zelfs kan profiteren van extra besparingen.

Mijn Perfecte Start voor een Nieuwe Tuin

Ik zat al lange tijd na te denken hier iets te kopen en nu mijn vakantie binnenkort begint was er een perfect moment. Mijn bestelling werd ook super snel geleverd en ik ben nu super enthousiast om te beginnen aan het aanpakken van mijn zowat verouderde tuin.

Prima ervaring met ophalen bestelling

Prima personeel, online bestelling ging oke alles stond netjes klaar toen ik het kwam ophalen.

Aanrader voor betontegels en zand

Voor mijn terrasproject bestelde ik betontegels en zand bij dit bedrijf. Het zand was schoon en perfect voor een stevige ondergrond. De levering was stipt en alles goed verpakt. De gebruiksvriendelijke website maakte het bestellen eenvoudig. Een aanrader voor bouwmaterialen.

Solide betonblokken en vlotte levering

Laatst heb ik betonblokken gekocht bij deze site. Was echt makkelijk te vinden, klik klik en klaar. De blokken kwamen snel aan, waren goed verpakt en zagen er solide uit. Prijzen waren ook priem.

Makkelijke website en snelle levering

Kocht laatst wat bouwspul bij die online shop. Website was super makkelijk, vond alles snel. Spul kwam snel aan, goed ingepakt enzo. Prijzen waren ook prima.

Topkwaliteit isolatiemateriaal en gipsplaten

Voor mijn garageverbouwing heb ik laatst isolatiemateriaal en gipsplaten aangeschaft. De isolatie was topkwaliteit, eenvoudig op maat te maken en te plaatsen, met uitstekende thermische en geluidsisolatie. De gipsplaten waren sterk en onbeschadigd. De levering was vlot en zorgvuldig verpakt. Bovendien waren de prijzen zeer schappelijk. Ik koop hier zeker opnieuw!

Snelle levering en uitstekende klantenservice

Alles werd snel geleverd en was perfect verpakt. De klantenservice gaf me nuttige installatie-tips en hielp me bij het kiezen van de juiste producten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de service!

Gratis verzending als aangename verrassing

Overal waar ik wilde bestellen waren er verzendkosten die in rekening gebracht weren maar hier kreeg ik ze gratis?! Echt bijzonder verassend super service.

Hoogwaardige bakstenen en mortel

Ik heb hier bakstenen en mortel gekocht voor de uitbreiding van mijn woning. De bakstenen waren van hoge kwaliteit, uniform van kleur en maat, en gaven een mooie afwerking aan de muur. De mortel was makkelijk te mengen en zorgde voor een sterke hechting

Probleemloze oplossing voor kapotte metselstenen

Na contact te hebben gehad over kapotte metselstenen in mijn bestelling is het door Brokbouwmaterialen netjes opgelost.

Uitstekende service en kwaliteit bouwmaterialen

Als aannemer heb ik vaak bouwmaterialen nodig, en dit online bouwbedrijf heeft nooit teleurgesteld. Ze hebben een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit, en de levering is altijd op tijd. Wat ik vooral waardeer, is de uitstekende klantenservice. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en geven deskundig advies. De prijzen zijn ook erg redelijk, wat belangrijk is voor mijn bedrijfsvoering. Dit bedrijf is een echte aanrader!

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA