aangename ervaring

vorige week eindelijk de laatste delen van de binnenvijver afgerond, heb hiervoor de betonblokken van 29x14x19 gebruikt die prima waren voor de klus. Zand en cement via de website functie bestelt, cement was perfect alhoewel ik wel een deel van het zand overheb. Desondanks heel aangename ervaring gehad hier.

zomerhuisje ziet er prachtig uit

nieuw zomerhuisje is in de maak, leuke hobby om aan te werken in de vakanties en weekenden. Het skelet en omheining van het huisje staan inmiddels al erg stevig en strak op zijn plek volledig van producten die hiervandaan komen

cellenbetonblokken

allemaal in goede staat en snel geleverd. Kwaliteit van de blokken ligt bovengemiddeld t.o.v de prijs die je ervoor betaald, superdeal om het zo maar even kort door de bocht te zeggen.

tranporteren

product na 6 werkdagen nog niet geleverd, ze konden er eerst zelf niet zoveel over zeggen, maar zijn er achteraan gegaan bij de transporteur. de transporteur belde mij vervolgens om het even af te stemmen, dat was prima dan was ik op de hoogte.

vakkundige medewerkers

bieden luisterend oor en geven proffessioneel advies over desbetreffende klus die ik van de zomer wil uitvoeren. veel info te vindne ook op de website!

kalkzandsteenblokken gekocht

product correct verpakt voor transport waardoor het onbeschadigd is gebleven en volledig bruikbaar voor zijn doeleinde.

erg blij met brokbouwmaterialen

ik had nog nooit van brokbouwmaterialen gehoord maar ben blij dat ik het gevonden heb. Bieden een top service daarbij waren de materialen binnen 3 werkdagen al thuisbezorgd.

geen fysieke winkel…

op de website prima aanbod te vinden, al ga ik zelf liever naar een winkel toe. Of in ieder geval een plek om de spullen fysiek te kunnen waarnemen, helaas heeft dit bedrijf daar geen mogelijkheid voor. Desondanks mijn wensen kunnen vervullen via de website en ben verre van teleurgesteld met mijn aankopen, zeker aan te bevelen!!

alles wat ik nodig had zonder gedoe

alles verliep soepel niks aan te merken. Top ervaring gehad

netjes en secuur

enkel vragen aangezien ik niet heel bekend ben in het bouwcircuit. Ben goed geholpen, men heeft aandacht voor de klant en niks wordt afgeraffeld. Daarnaast is heel secuur omgegaan met alle uitgewisselde informatie etc.

terugkomende klant erg tevreden

al meerdere keren besteld, altijd tevreden met mijn aankopen, goede kwaliteit en snel bij je thuis. Nu moet ik zeggen dat een terugkomende klant het leuk zou vinden wat extra gewaardeerd zou worden, misschien een ideetje voor het bedrijf dat ze korting bij volgende aankoop aanbieden of iets dergelijks, maakt het online kopen nog een stukje leuker hahah

afhaalservice

alles stond keurig netjes opgestapeld en klaar in een aangewezen ‘vak’ ook goed bereikbaar met auto+aanhanger. Ze hebben deze service goed geregeld waardoor het erg makkelijk was en het scheelt in mijn ogen weer tijd en verzendkosten

bestelde product ( waalformaat handvorm ….)

metselstenen waren qua afmeting en structuur hetzelfde als op de website aangegeven, over de kleur van een paar metselstenen in de partij is een discussie te vormen. De stenen verschilden wat van elkaar, ging echt maar om 1% dus kon deze of achterwege laten, ik heb ervoo gekozen om het door elkaar heen te verwerken, dan kreeg je een mooi eind resultaat

producten waren…..

producten waren goed verpakt en snel geleverd!

dikke duim omhoog

bedankt brokbouwmaterialen, voor de uitstekende service en mooie produkten die wij hebben mogen ontvangen J

tevreden alhoewel verzendkosten aan de hoge kant

van de verzendkosten schrokken zowel ik als mijn betaalreking toch wel efftekes, kan dat niet goedkoper?! verder heel tevreden met de producten en contact met het bedrijf.

prima!!

op alle gebieden een goede ervaring gehad met dit bedrijf al meerdere keren hier mijn spullen vandaan en ben (tot nu toe) alijd tevreden gesteld. Heb mijn collega’s, vrienden en familie ook al aangestuurd om voor hun projecten hier hun spullen te kopen en kan het u ook zeker aanraden.

verkeerde product geleverd

maar heel snel opgelost door het bedrijf en kreeg al gauw mijn bestelde product geleverd, foutjes kunnen gemaakt worden, maar goed dat het ook zo snel wordt opgelost

eerlijke prijs

had een andere bedrijf gevonden die een product goedkoper aanbieden. Had ooit ergens gelezen dat brokbouwmaterialen laagste prijs hanteert dus had contact op genomen met het bedrijf, medewerker ging er gelijk mee aan de slag en kreeg binnen no-time een redelijke prijs voor het product in mijn mailbox gestuurd.

fijn bedrijf

fijn om met dit bedrijf te werken zal zeker terugkomen als ik weer eens wat nodig heb

extra gekochte stenen niet nodig

die extra aangeraden 5% blokken waren niet nodig voor mijn originele klus, achteraf dus toch iets meer uitgegeven dan nodig. Op aanraden van een kameraad van mij ben ik die extra stenen voor een klein projectje gaan gebruiken namelijk een plantenbak, de stenen zien er mooi uit.

complimenten voor de website

website layout is erg overzichtelijk en er staat genoeg informatie op om je hele klus uit te zoeken daarnaast hebben ze genoeg in hun assortiment om al je benodigdheden ook daadwerkelijk bij hun te kopen, super handig : )

altijd ruimte voor verbetering

verpakking van de betonblokken waren niet helemaal ideaal, verwachte eigenlijk ook dat je met deze prijs een pakket beschermt in plastic wrap ontving. Betonblokken zelf zijn goed te gebruiken voor de klus geen problemen mee gehad en kwamen snel binnen.

van het begin tot eind top

tevreden met proces van mijn bestellling, vanaf het moment dat het in me winkelmandje zat tot aan het fysiek bij mij thuis lag ben ik prima op de hoogte gehouden door het bedrijf. Aangename meneer die met de transportwagen alles keurig tot aan de deur kwam brengen!

aankopen bevallen

gemakkelijk te verwerken zowel buiten als binnenhuis. echt een aanrader hoor

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA