grote vrachtwagen

verkeerde schatting gemaakte waardoor de vrachtwagen helaas niet kon leveren op de gewenste plaats. Medenkende chauffeur zorgde dat het alsnog op een prima bereikbare plek gelost werd.

ideaal voor een klus zoals een tuinschuurtje

extra schuurtje aangebouwd voor alle tuinspullen. Stenen en cement van brokbouwmaterialen, goede kwaliteit en snelle levering, ideaal voor een klus zoals deze.

goedkoop prijsje

overgangspartij zaten wel wat kleur verschillen in, maar heb een goedkoop prijsje voor hoeven betalen dus klagen doe ik niet hahah + mooi resultaat verkregen hoor

handige website

Ben zelf niet al te handig met de online wereld, laat staan online shoppen. Deze website heeft alles heel overzichtelijk onder bepaalde linkjes gezet. Al mijn producten snel en gemakkelijk kunnen toevoegen aan de winkelmand en nu kwestie van wachten tot het thuis afgeleverd wordt.

snelle levering tegen een goede prijs.

materiaal ook in orde, kan het iedereen aan raden hier zijn benodigde materialen te bestellen!

website maakt bestellen zeer gemakkelijk

prachtige heldere metselstenen ontvangen. Het benodigde cement en zand had ik via de filter onder het product automatisch laten berekenen, scheelde mij rekenwerk en tijd. Nu is de klus af, het gemaakte huisje staat er prachtig bij en de hoeveelheid cement was perfect voor het aantal stenen. Er handig!

erg tevreden met zowel de producten als het verloop vna mijn bestelling

heb verder niks om toe te voegen hieraan.

onmiddelijke terugbetaling

Had mijn bestelling binnen 24 uur gecancelled en toen ik de volgende dag wakker werd stond het bedrag alweer netjes op mijn rekening J

prima bedrijf

materiaal werd optijd en netjes afgeleverd, alleen waren enkele randjes/ hoekjes van het materiaal afgerond, anders was mijn ervaring een volle 5 sterren geweest.

prima verlopen

van te voren mezelf laten adviseren door een van hun medewerkers daarna met dat advies een bestelling geplaatst. Per ongeluk 2 keer dezelfde bestelling geplaatst maar dat viel hun gelukkig gelijk op, waarna er 1tje gecancelled is.

Beste bouwmaterialen,

Bij deze kan ik u meldde dat ik tevreden ben met de producten. Kwaliteit als kwantiteit zijn is balans wat resulteert in een prima aankoopprijs voor een consument als ik. Bij een nieuwe bouwproject zal ik hier zeker weer mijn aankopen doen.

prachtig product!!

metselstenen kwamen goed overeen met het plaatje, altijd lastig online te bestellen (wel stuk goedkoper zeg). gelukkig kon mijn man de muur mooi maken

zeer goed

levering, Materialen, Service zeer goed Website zeer goed en gemakkelijk.

Voorafgaand aan bestelling gevraagd of producten op voorraad waren.

Voorafgaand aan bestelling gevraagd of producten op voorraad waren. Via mail kreeg ik inderdaad de bevestiging hiervan, maar nadat ik besteld had kreeg ik al snel een belletje dat het toch niet meer leverbaar was binnen de 7 werkdagen. Het duurder uiteindelijk nog 3 weken voordat het binnenkwam maar er is wel direct en correct gecommuniceerd.

renovatie visvijver

vissen in de achtertuin hadden een groter verblijf nodig. Vorige week aantal betonblokken besteld kan dit weekend gelijk aan de slag met de renovatie van de visvijver, super snel en gemakkelijk bestellen.

persoonlijk en betrouwbaar

bedrijf is heel erg klantgericht, nemen telefonisch contact met je op als er een kwestie is in omtrent van je bestelling, vind ik heel erg netjes. Geeft je een gevoel van vertrouwen en zekerheid.

goede ervaring

had twee losse bestellingen geplaatst, via de mail bevestigde ik mijn order. Wat bleek was dat ik niet de hoeveelheid had besteld als dat ik gedacht had (en ook via de mail had gestuurd). Dus ik werd netjes nagebeld om mijn order door te nemen om, de door mij gemaakte fout, eventueel aan te passen. Service krijg een dikke 10, producten komen pas in week 18 binnen aangezien we dan pas plaats hebben voor de vele blokken die we hebben besteld.

kwalitatief goede materialen

Erg blij met de materialen. levering was ook perfect, keurig volgens afspraak!

Ik had geen haast met de bestelling maar was toch verast en stiekem ook wel erg blij dat de producten al enkele dagen erna werden geleverd.

in principe goed maar

in principe goed maar ik kwam erachter dat ik achteraf ook een goedkopere variant van het product had kunnen aanschaffen. Niet te min was dit product volgens verwachtingen in orde.

leverdag is onhandig

De transporteur kwam midden op een doordeweekse dag onze bestelling droppen. Het uitladen van de bestelling duurde wel effekes en ik wilde er wel graag bij zijn. Gevolg was wel dat ik daardoor ik in de knoop kwam met mijn werk. Maar de chauffeur was erg behulpzaam en klantvriendelijk en de producten zijn in goede staat afgeleverd.

mooi product (Waalformaat wasserstrich Malva Exclusief metselstenen)

mooi product (Waalformaat wasserstrich Malva Exclusief metselstenen), kwam overeen met de foto’s online. Daarnaast is het een betrouwbaar bedrijf, vervulde elke verwachting die ik had.

spoedlevering goed doorgekomen

materialen kwamen na 2 dagen al binnen, perfect conform hun voorwaardes. Was het geld zeker waard!

prima bedrijf

product mist, wordt nog nageleverd.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA